Cause love cuts a million ways

Trodde jag skulle dö idag. Annika var ute i fredags och hade det asroligt. Det lilla jag kommer ihåg. Kan ju säga att jag var full som ett as. Så idag när jag städar så får jag en massa konstiga sms av ett nr som jag inte har sett för. Vill inte gå in för mycket på detaljer. Men jag kan ju berätta att jag slutar i tårar för att mina snälla kompisar hade lust att driva med mig. Och det hade väl varit roligt. Men det drar upp en massa känslor i mig som jag inte vill minnas. Efter det så gick jag omkring och var lessen för resten av dagen. Och mina kompisar blev nog lessna dom med, för efter ett tag kommer dom med en liten blomma och säger förlåt. Så nu har Annika 2 fina blommor i sitt fönster.
Träffade Lisa i lördags med. Bakis som satan och vinglade till tusen. Men det va så roligt att få träffa henne igen. Vi pratade en massa och jag fick min första blomma utav henne (inte första första. Men första här i Ö-vik). Den är jättefin den med. Och så har den en jättefin kruka också. Annika ville ha en färgglad. Lisa sa att hon leta men att det inte finns en enda färgglad kruka i hela stan. Men det är väl sådant som är inne nu. Folk vill bara ha det svart och vitt hemma. Usch, det är så tråkigt.
Nu ikväll satt vi här i korris och tittade på film. Första filmen vi såg var "The Illusionist", och jättemånga från korridoren var med och titta. Det var riktigt mysigt. En riktig filmkväll nästan. När vi skulle se nästa film så försvann nästan alla. Men 5 av oss satt kvar och började titta på "The Notebook". Fy fan va den var bra. Jag satt och tjöt som en idiot. Men den drog också upp en massa känslor som jag inte vill ha i mig. Men den får en att tänka. Och jag har kommit fram till att jag aldrig kommer att träffa någon. Micke pratar jämt om att han kommer att dö ensam. Men det kommer han inte. Det är jag som kommer att göra det. Jag får panik när folk vill bli för snälla mot mig och jag springer. Det fortaste jag kan. Jag kommer att sluta mina dagar som en "Crazy cat ladie", och det vill jag inte. Inte alls. Och folk börjar prata om att det kanske är dags att jag börjar tänka på att träffa någon, jag som redan är 23 år gammal. Men nej. Jag får ännu mera panik då och springer ännu fortare bort ifrån människor som vill komma mig nära. Det är fan helt sjukt att saker som hände mig när jag gick i grundskolan fortfarande ska få mig att må som jag gör idag. Skriker på mina kompisar när dom vill skämta och gör så att jag gråter mig till sömns nästan varje natt.
Usch nej. Nu blev det så här dystert igen. Men jag ska ändå lägga mig nu. Annika börjar skolan i morrn och det vore ju en fördel om man kom i tid åtminstone första dagen. Sov så gott allihop.
Puss Puss

La Voix

Då var det dags för schlager. Annika flyger fram på små söta rosa moln. Första jag hör av Micke idag är att en deltävling kommer att vara här i Ö-vik, och att han redan har bokat in oss då. Efter några timmar ringer min kompis och undrar vad jag ska göra i februari. Jag pratar på om att 6:e februari så kommer jag sitta inne på Swedbank Arena och bara må. Jaha, svara hon då, Jag som trodde att du skulle komma 13 februari till Sandviken och se shlagern. Annika dör. Totalt. Annika kommer att vara pank som en idiot i februari. Men det gör inget. Jag ska få gå på 2 st schlagerdeltävlingar. Det är nästan som om att en dröm går i uppfyllelse. Om jag nu kommer iväg och får gå på någon av dom. Det brukar ju sluta med att allt rinner ut i sanden och jag sitter ensam hemma framför tv:n och hoppas på att rätt låt ska vinna.
   Fatta vilken konstig känsla det kommer att vara att se det live. Och två deltävlingar på raken. Annika kommer att hoppa fram på rosa moln ända fram till eurovisionsschlagerfestivalen. Men men. Ville bara dela med mig av mitt lyckorus. Nu ska jag fortsätta att plugga. Annika har tenta i morgon. Håll tummarna.
Puss Puss

Och för er som vill läsa mer om Schlagern:
http://www.dn.se/kultur-noje/musik/schlagerstaderna-for-nasta-ar-klara-1.939332

Annika är glad...

Vilka snälla kompisar man har. Sitter man här och pluggar och har tråkigt ock så får man ett sms utav sin vän. På det står det "Har du läst om Foppa?". Nej, svarar Annika och får tillbaka: Läs på dn.se. Sagt och gjort. Jag gör det och får upp detta.
Ja. Jag blir glad. Det riktigt bubblar inom mig. Nu hoppas jag bara på att han fortsätter också. För förra säsongen när jag ville se han så spelade han inte de matcher jag gick och såg.
Puss Puss

Minnet...

Det är konstigt det där med minne. Sitter här och surfar runt lite på youtube (som vanligt) och fastnar alltid för samma gammla låtar som jag alltid lyssnar på. Men för tillfället är det "Pour some sugar on me" med Def Leppard. Men jag tröttnar fort på att lyssna på samma gammla låtar. Väldigt fort. Orkar inte ens lyssna igenom låtar helt ibland. Så då när jag sitter här och vill byta tänker jag att jag ska prova något nytt, och youtube som de flesta vet har en jättebra lista på sidan med liknande videoklipp. Så då trycker jag på en annan Def Leppard låt och kommer på denna...

http://www.youtube.com/watch?v=9R2GLQDLFtM

...som inte fanns som en sån där fin bild så man kan titta på bloggen. Men det gör inget. Mer spännande för er bara. Haha. Men medans jag sitter och lyssnar på denna så kommer jag på att det är ju Whitesnake jag vill höra. Det är ju flera år sen sedan (eller förra veckan på riktigt) jag lyssnade på Whitesnake. Så då börjar jag sjunga på "Here i go again", i huvudet. Annika kan ju inte underålla alla i korridoren. Och medan jag sjunger så kommer refrängen på Def Leppard-låten, och man överfylls av en massa konstiga känslor. Känslor som säger "Hallå, du har hört mig förr", och jag börjar tänka igen (för er som inte vet. Det blir bara fel när Annika tänker). Men men. Tänkandet slutar i alla fall med att Annika är för feg för att prova några nya saker, även om det inte är så nytt. För oftast när jag ska lyssna på en ny låt så har jag hört den förr.

Och nu tänker jag igen. På ett tv-program jag aldrig har sett. Haha. Jag är så olyckad.
   Det här var de enda jag hade att prata om för tillfället. Och för att Def Leppard inte fungerade, så kommer här Whitesnake
Puss Puss





(Jävla universalmusicgroup på att inte vilja dela med sig. Lessen att ni få något annat på slutet. Men jag ville ha med videon)

I Don't Want to Grow Up

Jaha. Då har man blivit utskälld 2 gånger på mindre än 1 timme idag. Bra Annika. Först av Malin som blev skitsur att jag inte sagt att jag ska åka. Men jag orkar fan inte. Som om att hon alltid berättar när hon ska bort. Jämt när man ringer henne är hon ute någonstans med sina kompisar och ränner. Och jag har faktiskt sagt till alla att jag kommer att åka runt den 17-19 augusti. Nu åkte jag visserligen 20, men det är ju nästan samma sak. Hur svårt kan det vara för henne att ringa då? Enda gångerna jag duger till är när man ska iväg och bada. Så är det med alla jag känner i s-viken. Jag är ju perfekt att ha som chaufför eller badkompis för annars så är jag ju bara ivägen eller försöker att förstöra så mycket jag bara kan för alla. Åååååhh. Jag är så tröt på sandvikenfolk. Dom kan ju köra upp något där solen aldrig lyser på dom.
   Sedan fick mamma världens dampanfall för att jag sa att jag ville köpa en blomma, och sen blev hon ännu surare när jag sa att jag ville ha en murgröna. Va fan är det för fel på den människan. Alla minnen jag har från henne är när hon skriker på mig för att jag inte förstår något eller skrattar åt mig för att jag inte vet något. Fina minnen man har av henne. Verkligen. Och vissa av mina kompisar som inte förstår hur man kan tycka illa om sin familj. Lev en vecka med min så ska ni få se hur man inte kan tycka om sin familj. Jag lovar. Men det kommer nog inte att gå så bra. Dom smörar ju som fan i min familj och visar det aldrig för annat folk. Usch.
   Men men. Dags att göra inlägget lite trevligare. Ska plugga med  Sophia i morrn. TACK TACK TACK. Hade aldrig orkat plugga själv. Och till sist en fin video. Vad jag har börjat lägga ut videoklipp nu. Men det är nog bara för att jag har lärt mig hur man gör. Så gott folk. Ta hand om er.
Puss Puss



Vad är kärlek?

Ja. Så var jag tillbaka i gamla kära Ö-vik igen. Det har nu gått 2 dagar och jag har inte gjort ett skit. Men jag är så förbannat glad att vara tillbaka. Slippa tjatet från familjen och känna sig älskad av allt och alla. Fast för tillfället finns det ingen här som man kan känna sig älskad av. Finns bara Gunther och Alexi i korridoren. Men nästa vecka. Då jävlar.
   Det är något magiskt över Ö-vik också. Så fort jag kom hir och kopplade in min dator till internet här så skrev allt folket till mig på msn. Hände aldrig när jag var i sandviken. Usch vad alla måste hata sandviken. Eller så är det bara jag.
   Ville bara säga hur mycket jag älskar Ö-vik, men även glömt hur hemskt det är fredag och lördag kvällar. Go Olles.
Så till sist. Vad är kärlek. Ja mina vänner. Detta är kärlek



Food

OK. Annika har gjort pajskal, eller vad man nu kallar det. Klart kl 2 på natten. Sitter nu här och väntar på att den ska kallna något så att jag kan klä den i folie och gå och lägga mig. Trött som satan. Åkte till Gävle idag och gjorde av med 500 spänn på bodyshop. Hata priserna men älska produkterna. Bara tråkigt att det inte finns något bodyshop i Övik.
   Åker till Ö-vik på tprsdag å. Hoppas att det finns någon där uppe jag kan vara med och plugga med. Anmälde mig till omtentan idag. Det jag har att se fram emot när jag åker upp. En massa plugg för en pissigt tråkig tenta på fredag. Men va fan. Sedan på fredagkväll hoppas jag på att nån vill gå ut med mig. Jag har inte gått ut på hela sommaren. Har druckit alkohol 2 gånger denna sommaren också. Första gången dagen innan min födelsedag och sedan på min födelsedag. Känns ganska så ensamt och tråkigt. Men det har jag haft också. Hela långa sommaren. Inte en enda vän som vill gå ut med mig. Bara Malin. Och henne var jag ute med på min födelsedag. Och varje gång vi träffas pratar hon om att hon har varit ute då och då. Men inte har hon frågat mig. Måste vara stora fel på mig då, om ingen ringer och hör om jag har lust att följa med ut på stan en sväng. Men om man lyssnar till min mamma så är det stora STORA fel på mig och att jag bara förstör för alla. Det är så synd om folk som måste bo med mig för att jag är så jobbig. Men va fan. Inte konstigt att man är dryg och jobbig mot henne så som hon behandlar en. Och resten av familjen är inte så mycket att ha den heller. Pappa går bara och är sur och syrran lovar aldrig någonting som hon säger och håller med mamma i allt att jag är helt jävla cp (deras ord. Ej mina). Nee. Ska bli så förbannat jävla skönt att komma bort härifrån nu. De e fan en befrielse att jobba om somrarna. Då slipper man vara så mycket med familjen. Nice.
   Annars har jag itne mycket mer att prata om. Förutom att mitt besöksantal börjar röra på sig. Vissa dagar har jag 1 mer besökare. Det känns väldigt bra måste jag säga. Att det finns folk som vill läsa min långa tråkiga blogg.
   Men nu ska jag avsluta. Vill bara lägga in en väldans fin video först. Men det är bara för låten. Skit i videon. Lyssna på låten. Så jävla Annika för tillfället. Hungrig som satan.
Puss Puss



Is it ‘cos I’m cool

Sista dagen på jobbet idag. Måste säga att det har varit det bästa stället någonsin att jobba på. Har bara fått snälla kommentarer utav dom hela sommaren. Den bästa var iaf när dom fråga om jag var brunhårig. Jag som såg så naturligt blond ut. Då blev Annika glad. Jätteglad. Ingen som tycker att jag ser naturlig ut i håret. Och sedan den gången jag bakade ne kaka. Alla älskade den jättemycket och ringde hem och undrade om jag kunde ta med mig reseptet till jobbet. Jag som trodde dom ville att ja skulle dit och jobba. Men icke sa nicke. Så till nästa år har jag nog sommarjobb igen. WOHOO.
   Planer för i morgon då. Enda som finns inplanderat för tillfället är att anmäla sig till omtentan. Och de e ganska brottom till att göra det. Ska vara gjort innan 20:de. Men de kommer nog att ordna sig. Rapporten har jag gjort klart och skickat in i tid också. Känns som om att det börjar rulla i rätt riktning igen. Wohoo wohohooo.
Nee. Nu örjar jag bara prata skit. Kanske ska fortsätta se på Batman nu och sticka klart mitt bakstycke. Annika stickar ett mkt fint linne till sig själv. Ska visa sen. Har ju kamer nu så.
Hej då alla.
Puss Puss

Charlie the Unicorn

Vad ska jag säga? Ja detta är humor som Annika gillar. Ville bara dela med mig av något som jag skrattar lika mycket åt varenda gång jag ser det. 2 är lite tråkig, men funkar ändå.
   Så, se och njut










Hmm. Känner mig som starfish. Ganska så mycket också

1 år äldre



Ja. Så var det min födelsedag igår. Inte för att det var så speciellt. Inte ett enda paket fick jag. Fick blommor av familjen Pettersson, mat av Malin och ett kort av Alexandra. Men ja ska inte klaga så mycket. Har man inte nå mycket kompisar så får man väl skylla sig själv. Men däremot var det många som sa grattis. Trodde inte att det skulle vara så många. Känns bra faktiskt. Att det finns folk som vill gratulera mig på min födelsedag. Förra året fick ja ju bara grattis av syster medan mamma undrade varför jag bakade muffins.
   Måste tillägga att fira födelsedag själv är pissigt jävla tråkigt. Jag gjorde ingenting under hela dagen. Visserligen hade asont i huvudet också. Men det hjälpte efter att jag åkte till apoteket och köpte mig alvedon. Köpte sådana som smälter i munnen. Usch vad dom är konstiga. Smakar inte så äckligt. Men de e nån konstig konsistens på dom.
   Annars så köpte jag bara presenter igår. Till Lisa och till Alexandra. Inte en enda till mig själv. Jag orkade inte. Hade för ont för att orka handla åt mig själv. Var visserligen på ica och handlade lite smått och gott. Men tårta blev det inte. Köpte mig en pistaschbulle och lite brieost. Tyckte jag kunde få det nu på min 23:dje födelsedag. Orkade inte baka mig en tårta. Fick skäll av Lisa för att jag inte hade gjort tårta. Men jag var trött + att ja hade ont i huvudet. Sa till Malin senare när vi var på väg till Church Street (restaurangen) och hon kommer med svaret att det borde jag väl om jag hade hält i mig en massa öl och vin dagen innan. Men Annika drack inget dagen innan. Hon var för trött efter jobbet för att åka til systemet. Hon tog bara ett glas rödvin av mamma och pappa. Det räckte för mig.
   Ja. Det var väl allt jag hade att prata om. Skulle gärna fortfarande vilja få min födelsedagspresent. Så nu hoppas jag på att jag får den i Ö-vik när jag kommer tillbaka.
   Puss Puss







(Fick dessa av Malin nån minut efter kl 12)

11 Augusti 1986

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag
För det är Annika födelsedag
Hurra Hurra Hurra




Pour some sugar on me...





Sitter här och försöker skriva min rapport. Går ju jättebra när man sitter och lyssnar på denna låt. Men men. Håll tummarna på att den kommer att bli klar till i morrn.
Pusss puss

I've got your picture

Hjälp. Annika var ute och gick en liten kvällspromenad. Bara sådär för att försöka bli lite tröttare. Annika är ju så smart av sig att hon somnar efter att hon kommer hem efter jobbet, och sen sover hon gott i mer än 2 timmar framför tv:n. Jag som hade tänkt vara duktig idag. Men lite duktig var jag. Fixade stekt fisk till middag idag. Och oj va ja kände mig duktig.
   Men tillbaka till promenaden. Kan folk inte tänka. När man kommer gående där på gångvägen i skogen vid husen hör jag ett högt, HÖGT stönande av nån brudjävel. Lågt är det inte. Tro mig. Men när hon har skrikit klart så blir det tyst, ett litet tag. För när jag kommit fram till huset så att jag går förbi det börjar hon skrika på nytt. Och mellan hennes skrik så hör man klatch, klatch. Sedan hör man henne basunera ut för hela lassas att nu går det. Nej, de e fan inte trevligt att höra sådana saker när man är ute och går. Och Annika, nyfiken i en strut tittar mot huset och ser att fönstret står på vid gavel. Helt öppet för alla människor som vill ut och gå att höra på detta spektakel. Jag tror inte hon tar illa vid att hon får ha lite trevligheter för sig vid kvällningen så här. Det är det ju ingen som säger nej till. Men om är så förbannat högljudd som hon var så kanske man kan tänka på att stänga fönstret. Det bor många barn och gamlingar på våran gata.
   Men, men. Det enda jag känner för att gnälla över nu är att snälla, snälla folket som vill ha sex. Gör det med fönstret stängt. Och blir det varmt. Var lite tystare av er. Eller gör det på en avlägsen plats ute i skogen. Inte i ett bostadsområde där vem som hellst kan gå utanför fönstret.
   Det värsta av detta är att det är andra gången i mitt liv jag hör folk ha sex. Första gången var när jag var på promenad i Lysekil med Johanna. Fast den gången trodde jag det var en hund. Hon ylade på som 17 + att det var mitt på dagen. Då förväntar man sig inte att folk ska ha sex på sitt rum med vidöppet fönster. Det är nästan så att man kan (va är ordet ja nu söker? Försök förstå) ... att folk har sex på kvällarna istället för mitt på dagen.
   Det värsta med hela den här hemska upplevelsen är att jag vill också ha det såhär. Ha en karl vid min sida som kan tillfredställa mig så som denna damen blev. Och vad värre är. Jag hade en sådan karl. Men det bidde inget av det. Annika klarar inte av att vara seriös så då försvann det fortare än kvickt. Nästan. Visserligen kom det en VFU period där och förstörde lite också. Annika tar skolan på allt för stort allvar, nästan. Men men. Om ni kan. Lär mig att kunna vara normal så att jag kan få denna någon vid mina sida.
   Ha det bra alla. Och snälla, snälla. Stäng fönstret om er när ni har sex.
Puss Puss

och ingen skickar ens ett tafatt SMS


Love In An Elevator

Ja. Så var man hemma igen efter en dag på jobbet. Sitter nu och försöker att bli trött så att jag kan sova gott hela natten igen. Annika börjar tidigt i morgon. Och efter jobbet så tänkte jag att jag kunde åka till affären och köpa mat och efter det så ska jag skriva klart min rapport. Känns pissigt surt att jag inte har börjat. Men nu har jag öppnat böckerna i alla fall. Så i morgon så ska jag skriva. Skriva skriva och skriva. Och laga mat då. Nu måste jag fixa matdosor och lite annat för att kunna klara mig. Men det är lungt. Det är så skönt utan allt tjat från resten av familjen. Utan elaka påhopp från mamma, pappas dryga utbrott och en syster som gnäller på allt man gör. Det är så skönt. Det tål att upprepas. Skönt skönt skönt.
   Fan då. Annika vill ha kaffe nu. Inte det bästa. Men en liten kopp ska nog gå bra. Bara jag kan somna sen. Kaffe är fan båden bra och dåligt. Det är det bästa som finns att dricka. Men n'r man vill ha kaffe efter kl 22 på kvällen är det inte så bra.
   Annars händer det inte så mycket. Sitter mest här och hoppas att jag ska få den födelsedagspresent jag vill ha. Så jag får nog säga hej då nu. Måste fixa lite innan jag ska sova.
Puss puss

You know they walk a mile just to see me smile

Jag hatar att shoppa. HATAR HATAR HATAR.
Drog iväg till Valbo idag med syster för att handla byxor. Jag vet inte hur många jag provade och hur många affärer vi var i. Jag svettades som en gnu och byxorna ville inte efter ett tag dras över låren. Syrran låg på golvet och skrattade åt mig. Men jag förstår inte varför alla byxor i alla affärer ska ha 5 meter långa ben och vara så smala att man knappt får byxorna över låren? OK. Jag är inte världens smalaste människa. Men nog fan borde det finnas åtmindstone ett par byxor i hela världen som jag borde få på mig. Jag har en häck och en mage i vägen. Men det är bara att ta större storlek på byxor. Men då kommer ju benen istället. Fan va jag hatar att vara kort och tjock. Det går fan i helve inte att finna något par byxor någonsin. Jag borde ju visserligen kunna sy mig ett par egna byxor. Men det orkar jag inte. Orkar ingenting nu för tiden. Men de borde finnas byxor i affären för alla kroppsformer. IOnte bara för anorexiaanfall med pinnar till ben. Åh. Förlåt mig. Men ajg blir alltid sur över att shoppa.
Nu ska jag snart sova.


Ja. Det som står här ovanför skrev jag igår. Sen blev jag snäll och höll syster sällskap tills klockan blev jättemycket och jag lära gå och sova. Annika har ju kört bil idag. Ända ifrån Arlanda och hem till lilla S-viken. Men satan va trött jag var. Jag höll nästan på att somna. Kisade hela vägen hem. Och jag vågade inte göra några stopp på vägen heller. För då visste ja att jag skulle somna totalt. Så jag körde hela sträckan i ett svep. Men de gick bra det. Jag blev mest glad över att jag kom bort från Arlanda. Hahah. Jag fastnade i bommen ut från parkeringen. Tror jag stod där i 5 min innan jag läste mig fram till hur man betalar. "Hur man vet att en kvinna sitter bakom ratten..." Nä. Nu var jag elak. Men så illa var det.
   Jag har funderat på vad jag vill ha i födelsedagspresent nu å. Och det enda jag kan komma på som jag riktigt riktigt vill ha är en fest. Eller, det behöver inte vara fest heller. Det kan bara vara att det kommer någon och säger att nu ska vi dricka kaffe och äta tårta. Jag har inte haft ett riktigt födelsedagsfirande sen jag fyllde 13 eller om det var 14. De vänner jag hade i grundskolan tyckte vääl inte att jag behövde ha en födelsedagsfest. Men jag vill ha en. Jag har nu sett folk i Ö-vik fylla år och alla har haft kompisar som har kommit och druckit kaffe och ätit tårta. Så vill jag också ha det. Jag vill ha ett riktigt kalas med vänner och kaffe och tårta. Det behövs inga presenter. Bara jag får känna att det finns folk som vet att jag finns. För förra året var det bara en enda människa som kom ihåg att jag fyllde år. Och det var min syster. Mamma trodde jag gjorde muffins för att mormor och morfar kom. Så det är det enda jag vill ha när jag fyller år. Vänner som kommer och säger grattis. Jag fixar kaffe och tårta. Men det kommer nog inte att komma en enda människa. Med tanke på hur många som läser min blogg. Får väl börja göra reklam för den på ansiktsboken eller någe.
Jaja. Nu får ni ha det bra.
Puss puss