The witch is dead

Skärtorsdagen igår. Annika var överförtjust. Hade gnällt på syrran och hennes karl i tre dagar på att de skulle köpa godis som jag kunde ge till påskkärringarna. I onsdags när pappa fyllde år kom dom förbi med presenter till lilla pappa och ett helt kilo godis till kärringarna. Hur många påskkärringar kom det igår och sa glad påsk och gav ett fult men kärleksfullt målat påskkort. NOLL. INGA. Inte en enda liten påskkärring kom och plingade på dörren. Förstå om Annika är lessen. Älskar att se dessa små underbara varelser som ger en ett härligt stort leende. Vart har påskkärringarna tagit vägen? GE TILLBAKA DOM.
 
Har sovit skit denna vecka med. Så igår natt kom jag på den briljanta idén att sno min systers täcke. Jag har nämligen börjat att krama om mitt täcke på nätterna, men det blir så fruktansvärt kallt då. Så jag snodde min systers täcke. Hon bor ju inte här något mer så. Så inatt sov jag. Som en gud. Nerkrypen i mitt täcke och kramade systers. Var länge sedan jag sov så gott. Lovade att hämta mamma ifrån jobbet kl. 6 på morgonen också. Kan ju säga att det telefonsamtalet sov jag över. Vaknade kvart i elva. Var en utvilad och skamsen Annika som kom upp denna morgonen.
 
Nej nu pratar jag med D. Bara ringer och förstör. Men det är lugnt. Inte ofta vi kan prata med varandra. Så hej då folket.
 
Puss Puss

A dragon lives forever but not so little boys

Känner att jag borde uppdatera. Mitt liv står visserligen och stampar på startlinjen för tillfället. Humöret går upp och ner konstant. Fast inte när jag är med mina vänner. Då skiner jag konstant. Men jag har väl åter funnit en mening i mitt liv. Jag har fått jobb. Jag kan snart ta mig härifrån. Jag slipper snart min familj. Ska bli så sjukt jävla skönt.
Snart blir ju lilla Annika sköterska på avd 111A i Gävle. Fett nice.
 
Annars. Är sjukt irriterad på SAIK. Som vanligt. Alltså bandyn här i byn. Inte hockeylaget från Skellefteå. Hoppas att Skellefteå vinner nu när jag ändå fick dom på tal.
Men SAIK här. Det är ju så synd om dom. OJOJOJ. Dom höll ju på att åka ut elitserien för att de inte har några pengar. Stackars satar. Sen kommer nån jävla idiot som är noll intresserad och ger dom pengar för att han ska synas och se bra ut för världen. Va fan. Låt SAIK komma ur elitserien ett tag. Jag tror det skulle vara bra för dom. Ett sånt jävla bortskämt lag var det länge sedan jag sett. Dom ska fan ha allt serverat på ett silverfat. Eller hellre en dyrare valör på det fatet. Fy fan vad jag hatar SAIK. Och sen att dom får ha arenan gratis och vid varje match å skit. Har ni glömt hur det var när man var liten? Att man alltid fick träna på de sunkiga banorna och stå utanför den bra planen och sukta efter att ens få sätta en tå på den planen. Nej. SAIK kan gärna få åka ur elitserien och skaffa sig lite humanitet och respekt. För det saknar dom.
Och sen till pengaproblemet. Lyssna på tant Annika nu. En gång per säsong. Eller varför inte två? Gör en utematch. Sätt in de gamla reglerna. Låt publiken få komma med sina portföljer. Sänk priset på entren även. Jag lovar att det kommer folk. Publiken saknar utematcherna. Man var med på ett helt annat sätt än vad man är nu. Sitta inne i en sketen ishall man har betalat dyra pengar för och inte ens få ta med sig sin portfölj. Fatta att SAIK tappar pengar. Idioter är dom. Hela bunten. Och det vet jag. Min syster har talat.
 
Nej. Hur ska man avsluta detta trista inlägg då. JO MED SÅNG.
 
SJUNG MED MIG:
 
 
 
 
 
Puss Puss

I guess sad eyes never lie

Förstår inte hur man kan gå till må underbart för att i andra stunden vara så nere att man inte orkar någonting. Hatar verkligen den här familjen. Visserligen är det inget att haka upp sig på. Men när det händer hela tiden blir det nog såhär.
 
Ja. Jag ska väl prata om dom goda nyheterna först. Annika har fått jobb. Börjar 2 april och ska jobba ända fram till sista augusti. Sen håller vi tummarna för att Annika får fortsätta. Orkar inte med en vinter till där jag inte gör någonting. Skjuter mig då. Jag måste göra något. Annars blir det deppAnnika för resten av livet.
Sedan till den oherhört dryga familjen. Kan verkligen döda min mamma. Hon är en stor jävla äcklig människa. Förstår inte hur man kan hata sin egna familj så mycket. Men jag gör det. Och det är inte många av mina vänner som förstår varför. För ens familj är något som man alltid har nära. Dom vet verkligen inte hur det kan vara med andra familjer. Och det mamma och jag bråka om du. Löjligt värre. Men som sagt. Händer det ofta och hela tiden blir det stort. Vi bråka om korv. För hon (mamma) tar fram godaste korven ifrån Polen och säger att syrran kan ta den korven om dom kommer hem. Och jag blir skitsur och säger att jag vill ha den. Då får mamma damp, som vanligt, och säger att hela kylskåpet är fullt av korv. Men det är inte den korven jag vill ha. Jag vill ha den smala korven. Jag vill inte ha tjock korv. Jag vill ha den korven jag alltid åt när jag var liten. Det är ju den jag alltid velat ha. Men hon köper alltid den tjocka korven för att hon gillar den mest. Och hon som gnäller på mormor att hon alltid köper sådan hon tycker mest om. Dom är ju precis likadana. Så nu. Bara för att jävlas med mamma, om syrran kommer hem, ska jag ge syrran all den tjocka korven och trycka i mig den smala helt själv. Och sen får mamma vara utan korv. Och mitt i detta bråket kommer hon med det dummaste någonsin, "Sist polackerna var här fick jag kasta korven för att ingen åt upp den". Va är det för försvar att komma med för att syrran ska få den smala korven? Sist polackerna var här var jag i ö-vik och fick inte ens smaka på den polska korven. Säger det till mamma som skrattar sitt jävla äckliga skratt och säger att dom aldrig skulle åka till ö-vik för lite korv. Nej. Dom har ju aldrig ställt upp med mat eller annat åt mig. Minns ö-vik och alla mina vänner. När deras familjer kom upp hade dom med sig mat och handlade saker. Mina föräldrar kom upp med absolut ingenting och gnällde över hur tomt jag hade det hemma. Jävla idioter. Jag hatar verkligen den här familjen. Skulle inte finnas något skönare nu än att få flytta härifrån. Komma bort och få börja leva på riktigt. Utan att vara deprimerad, höra att man är totalt jävla värdelös och få ha den korven man vill ha hemma.
 
Puss Puss

One too many times before

Annika är ett JA ifrån jobb. Ett JA ifrån jobb. Fatta om Annika är glad. Känns så förjävla skönt. Helt underbart.
Annika svävar på moln.
 
Sen har jag inte mycket mer att rapportera från mitt liv. Försöker att röra på min lilla kropp. Men det går inte så bra. Det är ju så mycket skönare att bara ligga i sängen och skita i resten av världen. Fast idag var det ok att jag låg kvar i sängen. Har sovit skitdåligt inatt. Annika ska verkligen inte sova mellan klockan 18-19 på kvällen. Då förstör jag hela min nattsömn.
 
Nej. Nu ska jag vara social med folket. Underbart med skype ibland.
 
Puss Puss

Stay and don't let go

Lyssnade på radion häromleden. Eller häromleden och häromleden. Mitt nya favoritintresse är ju bara radion nästan. Har alltid radion igång. Man får alltid veta det nya via radion. Skit i internet och tv. Radio är det nya svarta. Och det bästa med radion. Lyssnade som sagt häromleden på radion och hörde en dam intervjua en man. En man som tydligen är med konstant i schlagern och skriver låtar. Har ställt upp själv två gånger. Och han var så oerhört smart. Underbar att lyssna på och han ratade ner Christer Björkman. Och jag älskade att lyssna på honom. Men jag visste inte vem det var. Bara att han var grym. Fick veta några av hans låtar han hade skrivit och Annika fort till datorn för att söka reda på denna människa. Och döm om min förvånig. Jag dog nästan. Denna människa som jag älskade att höra på radion är den människa jag avskyr inom schlagern. Det var nämligen Fredrik Kempe. Jag som hatar honom. Men det är nog bara för hur han ser ut. Han ser ju ut som en pedofil, våldtäcktsman och allt annat möjligt hemskt. Men han var så underbar att lyssna på. En sak som visar att man inte ska döma boken efter dess utsida.
 
Sen då. Har fått en av mina vänner att börja titta på konståkning. Älskar konståkning. Underbara sport. Och Sverige sen. Vad har hänt? Man har ju hört mycket om Alexander Majorov. Och ja. Han är bra. Jätteduktig, jättesöt och jätteliten. Men på damsidan sen. Denna underbara skapelse vid namn Viktoria Helgesson. Hon är ju bättre än Alexander. Och henne har jag inte hört talas om förrns nu på VM:et. Och hon är på väg att få in två st svenska damer till OS. Vi håller tummarna för henne i natt när hon åker det långa programmet.
 
Och medan jag i natt satt och tittade på herrarnas långa program. Där Alexander slutade på en 18:de plats och fick en plats till Sverige i OS, zappade jag runt på text-tv:n och hittade tv-tider för bandyn. Döm om min förvåning när jag ser att tv4 visar tre st bandyfinaler och Sandviken är representerade i samtliga. P20, damer och herrar. P20 har nyss gått. Och den finalen var ju inte mycket att hänga i julgranen. Men ett silver är inte fy skam det med. Snart börjar damerna och i morgon är det dags för herrarna. Håll tummarna nu allihopa.
 
Sist men inte minst. Dansa inte när ni håller på att borsta tänderna. Det gjorde jag idag och splutt sa det så låg det en massa tandkräm på golvet. Hur jag själv lyckades att undvika denna tandkräm vet jag ej själv. Men golvet fick ju en ren fläck i alla fall.
 
Puss Puss

Men in masks never looked better

Prata med D idag. Han har namngett mina 4 älskare som jag har i denna by. Kakashi, Gaara, Foppa och Elvis. Därför jag måste flytta. Eftersom dom kan ju stöta på varandra på stan. HAHAHAHA. Älskar vänner som får en på humör. Puss på er...
 
 

Struggling to pay rent

Annika i ett nötskal. Var hos syster och hennes karl i lördags och festade med småbarnen. Ja. Jag börjar bli gammal kan jag ju säga. Fast jag kom ju igång när de andra ville sova. Haha. Så så liten är jag nog inte.
   Våldtäcksmannen härjar fortfarande i Sandviken. Alla är livrädda utom jag. Men jag tog bussen hem för att göra syster mindre orolig. Lovade att ringa henne om någonting hände. När jag kommit 10 meter från deras lägenhet kommer jag på i mitt berusade tillstånd att min mobil ligger på deras bord. Bra gjort Annika. Bra gjort.
Men men. Väntar på bussen i alla fall. Som jag tror jag har missat. Men tänker att jag kan vänta i en halv evighet innan jag far hemmåt. Och medan jag väntar på bussen, tror aldrig jag har sett så mycket bilar fara ute på vägarna en lördagsnatt. Men Sandvikenborna är trötta på denna våldtäcktsman nu. Så de far runt på stan för att leta bilar och mystiska män. Skitgulligt och lite tragiskt att något hemskt måste hända för att få en hel stad att sammarbeta med varandra.
Bussen kom till slut och jag kom hem utan incidenter. Blev överlycklig av att se en brynässupporter, en akatsuki-anhängare och Link framför mig på bussen. Så glad att jag skicka ett sms till D från mammas mobil när jag kom hem. Stackars krake trodde att något hänt. Jag borde nog lugna ner mig lite när jag är full.
 
Annars händer inte mycket. Förutom att Annika ska på arbetsintervju på onsdag. Fy fan vad nervös jag är. Skakar redan. Tror jag ska skriva ner lite frågor på ett papper innan jag far så att jag inte får total tungäfta. Skulle vara så fett jävla skönt med ett jobb nu. Som jag har slitit för detta. ÅÅÅHHHHH. Nej. Nu tänker vi bara positivt och håller alla tummarna vi har.
 
Nej. Dags att lugna ner sig lite så att jag sover något inatt. Även om de så bara är tisdag i morgon.
 
Puss Puss

Little things I should have said and done

Vad ska jag säga. SMällde in foten i köksdörren nyss. Fy fan vad ont det gör. Att jag inte har brytit mer ben i min kropp än ena armen är helt sjukt, med tanke på hur ofta jag gör mig illa. Eller så har jag brytit mina tår ett antal gånger. Är väl bara jag som är så van med att konstant slå i tårna så hårt att det ska göra ont 3 timmar efter.
 
Bråkade med mamma igår. Konstigt va? Nej. Inget ovanligt alls. Och hon är precis lika mogen som min syster. Herregud. Komma med sista kommentaren att jag borde växa upp. För den kommentaren är jag ju inte alls trött att höra på. Kläckte ur mig något efter om att hon (min mamma) måste vara mindre mogen än mig eftersom hon kommer med kommentarer som en 20-åring gör. Sen blev hon sur och gick till vardagsrummet. Och löjligaste av allt är ju hur bråket startade. För att jag fråga om hon kunde göra en kopp kaffe till mig också när hon ändå skulle brygga kaffe. Förstå att min mamma är mogen.
 
Bråkade med L igår å. Eller bråka och bråka. Jag var sur för att hennes familj har ordnat fest när det är schlagerfinal. Det går ju bara inte för sig. Och L försöker vara snäll och säga att vi kan se reprisen dagen efter. Fast det är ju inte samma sak. Så jag säger att de e lugnt och att vi kan kolla vem som vinner och sen fortsätta festa. Det gick tydligen inte alls. Så jag får inte veta vem som vinner förrns vi har sett klart på reprisen. Hur ska Annika klara sig?
Och ikväll då. Är det ju andra chansen. Måste säga att de två jag vill ska gå till final är Martin Rolinski och Behrang Miri. Går inte de vidare så Eric Gadd, Robin Stjernberg och Eric Saade-kopian. Resten är ju inte så mycket att hänga i julgranen. Eller jo. Erik Segerstedt och Tone vad nu hon heter kan ju faktiskt också få gå vidare. Men mest håller jag tummarna för Martin och Behrang.
 
Såg slutet på Men In Black igår. Underbar film. Fast jag såg ju bara de sista 20 minutrarna. Och då säger Tommy Lee Jones bästa repliken någonsin. I alla filmer som finns. "Elvis ain't dead. He just went home" Och det kan jag hålla med om. Som jag har skrivit förut. Home is where you are accepted. Och Elvis kände väl att han inte var accepterad något mer. Så han finns fortfarande där ute. Men där han är accepterad
 
Nej. Man kanske bör klä på sig.
 
Puss Puss