Ska vi älska, så ska vi älska åt båda hållen

Fy fan vad jag hatar alt just nu. Kan förstå folk som hatar julen. Jag skulle nog gilla julen jag å om jag bara slapp fira den med min familj. Får väl skaffa mig en ny familj till nästa år. Orkar inte en dag till med att höra "Du e fan dum i huvet", "Hon har ju alltid varit dum i huvet. Det har jag sagt länge ju", "Du är helt jävla cp i huvudet" och "Men håll käften. Jag orkar inte höra dig något mer". Så då är man tyst och man får fan för det å. Glömde raden jag alltid får höra av min kära mor "Flytta härifrån. Jag vill aldrig mera se dig".
Annars är väl allt bara tiptop. Jag har en syster som bara skriker. En mamma som är ännu värre och en pappa som aldrig kan släppa någonting utan ältar allt i en evighet. Rädda mig härifrån. Orkar inte med detta med.
Och ajg kanske borde ta och skafa mig nån sorts form av partner. Är helt jävla frustrerad varenda dag och det finns ingen i min närhet jag kan kramas med, sova med eller göra annat med. Måste få ut mina känslor på något sätt. Blir galen.
Ska nog hoppa från en balkong nånstans. Ändå ingen som bryr sig. Alla vill bara att jag ska vara överallt. Men nu går det inte. Har bara ont.
Ont.

Time to battle now for world domination

Igår, när jag inte kunde sova fick jag plötsligt ett sånt stort behov av att se beyblade igen. Så jag söker runt lite på webben och finner en massa saker som jag inte visste. Jag fick veta mera av Talas barndon. Likaså Kais uppväxt. Ingen av dom två pojkarna hade det lätt. Sen fick jag även veta hur det gick för dom när de blev äldre. Den delen hade jag gärna hoppat över. Usch. Jag ryser i hela kroppen av att tänka på det.
Men det jag blev mest glad över att se var att det fanns en film. En film med bara beyblade. Inte för att det gjorde mig nå gladare. Såg den filmen idag och blev grymt besviken. Trodde den skulel vara bättre. Men filmen utspelar sig mellan 2 och 3 säsongen. Och med tanke på att jag hatar 2 säsongen så är det nog inte så konstigt att jag inte gilalde filmen så mycket. Ska dock tillägga att jag inte sett säsong 3. Så jag tänkte att jag kunde se filmen nu och sedan börja se på sista säsongen. Den verkar mycket mycket bättre än säsong 2. Personerna i serien har ju fått snyggare kläder om inget annat.
En till fin sak jag fann om beyblade när jag var ute på nätet var att en fjärde säsong är på g. Den ska tydligen vara klar och komma ut någon gång i början av 2010. Jag kan knappt bärja mig. Nu får jag tokköra igen 2 säsongen så att jag förstår något av den 4. OOHHHH. Nu kan jag ju ännu mindre sova. Blir så glad av allt detta. Men men. Lägger hit några bilder med så att ni fattar något utav allting jag pratar om.
Ha de gött och vill ni se serien så se bara säsong 1. Bara den som är bra.
Natti natt



Säsong 1



Säsong 2



Säsong 3

Why don't you go where fashion sits

Vet ni vad jag har kommit på. Vänner är precis som pingviner.
Dom kastar en ner i vattnet innan de själva plumsar i, bara för att se så att det inte finns några rovdjur i närheten som kan käka upp en.
Vänner är ju precis likadana. Antingen står man framför dom och hjälper dom som satan och får inte ett skit i gengäld. Eller så står man längst bak och fattar inte ett skit om vad som händer där framme.
JAG VILL INTE VARA EN PINGVIN

Orkar inte

Jag orkar inte längre ha ont.
Jag orkar inte längre lyssna på folk som säger en massa och sedan skiter i allt.
Jag orkar inte längre bry mig om vissa personer.
Jag orkar inte längre ha förstoppning.
Jag orkar inte längre att man går ner en massa kilon för att sedan öka det dubbla.
Jag orkar inte längre bry mig om allt.
Jag orkar inte längre orka.


För den som orkar kan ni ju läsa:

http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.1574596