OJ

Försökte komma in på bloggen nu. Det gick ju sådär. Är full igen. Bara så att ni vet. Om ni undrar över stavfel å sånt. Men stavfel kommer ju ändå. Hade gärna gått på efterfest nu. Men 1/4 gick och dom andra skulle hem så... Är jag den enda desperata singeln i gänget? Snuset glömde jag hemma å. Så nu fick jag det jag ville ha. Även om Malin snusar samma. Men de känns så elakt å ta. Även om ho e skylldig mig 90 kr. Men de tro ja hon int kom i håg. Skit i stavfelen nu. Ja e full å ja ska int jobba förrns om lördag. Ska försöka få Linda å knäppa kort på min tattuering så ni få se den. Den e bäst. Vi syns när ja e nyckter igen.
Puss Puss

Städdag

Borde egentligen städa skiten ur mig just nu. Men det finns ju så mycket annat roligt att göra. Som att gå igen sveriges 99 snyggaste hunkar. Ja den listan ni. Hälften av alla karlarna som var med hade jag ingen aning om vilka det var. Foppa kom på 59 plats. Lite för långt ner tycker jag. Och vissa kunde jag inte alls förstå att dom var med. Men smaken är ju som baken, delad. Annars så var ju 1:an bäst. På första plats som sveriges snyggaste hunk hade vi prinsen. För vem önksar sig inte en egen drömprins? Jag vet inte. Jag tyckte det var lite roligt bara.
Själv har jag ju ingen smak när det gäller karlar. Enligt vissa av mina nära och kära (mestadels lillasyster).
Annars då. Jag ska plocka råttan ur buren och städa den åt henne. Stackarn har fått bo i samma spån i 2 veckor nu. Jag vet jag vet. Jag är en djurplågare. Men ibland orkar jag bara inte + att hon alltid biter mig den jäveln. Men jag lovar att jag ska städa den idag.
Har fått skor idag med. Av älsklinge Alex. Hon är bäst. Så nu har jag en massa fina skor och lite annat smått och gott som jag fick av henne. Kommer sakna henne som satan när hon nu flyttar. Vilka roliga saker hon och jag varit med om. Finns inte tid att berätta om allt. Och vi har bara känt varandra i 2 år. Inte så långt.
Näe. Jag ska väl försöka mig på att städa min bur med. Den har nog aldrig varit så lortig som den är nu. Det ligger gräs, lera och grus överallt toppat med papper, läxor, böcker och damm. Jag lovar er. Så här skitigt har mitt rum aldrig varit. Men jag bytte sängkläder igår. Alltid något.
Nej nu får jag väl sluta om jag någon gång ska börja. Ville bara prata om Foppa och prinsen. Det va ju ett tag sedan jag skrev om nånting annat än mig själv så. Ha de gött allihopa.
Puss Puss

Söndag

Ja. Så är det söndag och jag tänkte kassta in ett inlägg här innan jag går och lägger mig.
Har nu suttit och funderat här i två dagars tid. Vilken version är bäst med låten "It's all coming back to me now". Allvarlig. Jag lyssnar på Celine Dion och ryser i hela kroppen. Som hon kan sjunga. Det kan inte bli bättre. Men sen lyssnar jag på Meatloafs version och tycker att ja nu jävlar kan ingen slå honom. Man ryser ju i hela kroppen när han börjar sjunga. Så då lyssnar jag på Celine igen bara för att kolla om Meatloaf är bättre. Och då slås jag av att Celine är bättre.
Och så har jag hållit på nu. Så då frågar jag er. Vem är bäst? Jag lägger ut videorna också så kan ni ju se för er själva. Fråga mig inte om videorna bara. För jag har bara sett Meatloafs och aldrig Celines.
Så det var bara det jag ville. Nu ska jag bädda sängen och duscha av mig regnvatnet.
Tills vi ses igen.
Puss Puss




Vad sur jag blir när folk inte vill dela med sig. Så här får ni Meatloafs version utan videon. Men det kan ni ju leta efter själv om ni vill se den.


Besviken

Är så sjukt jävla besviken på dig.
Hur fan kan du sitta och prata med mig om folk som bara tar utan att fråga när du är precis likadan. Så fruktansvärt besviken jag är på dig. Har du nån aning om hur mycket jag hade sett fram emot att få dricka min sourz. Som jag har pratat om den och verkligen sett fram emot att få ta fram den varma dagar under sommaren. FY FAN VAD JAG ÄR ARG PÅ DIG. SJUKT JÄVLAR LESSEN OCH BESVIKEN. Om du inte fattat det än. Och skit i pengarna. Allt är slut nu. Glöm att jag tänker vara snäll mot dig något mera. FRÅGA FÖRST DIN JÄVLA FITTA. SOM JAG HATAR DIG JUST NU.
Är så arg nu att jag måste lugna mig med Markoolio. Så jävla sämst jag är. Och glöm att jag har något förtroende för dig något mer. Det försvann nu när du tog det enda jag hade att se fram emot. Som jag lovat folk saker.
Jag vet att det inte är mycket att bli upprörd över. MEN DU OM NÅGON BORDE JU FATTA.
FY FAN VAD JAG ÄR ARG PÅ DIG NU.
GÅ OCH DÖ DIN JÄVLA RÅTTA

Tattoo

HIHI.
Annika har tattuerat sig. Visserligen var det förra onsdagen jag gjorde det. Men jag är lika glad nu som då. Jävligt snygg blev den. Och tid tog det. Satt i 5 timmar hos Zid. Det tog inte 5 timmar att göra den, men vi var där i 5 timmar ändå. Kom dit till 12 och då var ingen där. Men inte gjorde det något. Var bara för mig att bli ännu mera nervös än vad jag var innan. Sen vi halv 1 kom Zid intumlande och va så lessen att han var sen. Men som sagt gjorde det inget. Jag hade ju hela dagen på mig. Tattueringen jag gjorde tog 3-3.5 timmar att göra. Och snygg som satan är den. Zid är min nya stora idol. Han kommer nästan före Foppa och Elena. För Zid är grym. När jag väl har tagit kort på min tattoo så ska ni få se den. Den äger fett. Blev klart mkt mkt snyggare än vad jag hade tänkt att den skulle bli. Till och med familjen tyckte att den var fin. Då jävlar är den snygg.
Var väl bara det jag ville säga. Att Mr Zid är bäst i världen. För tillfället. Snart finner jag säkert någon annan människa som jag kommer att avguda.
Annars kommer inte nå mer skoj att hända. Funderar på att väcka lillasyster. Hon ligger bredvid mig här i soffan och sover så sött. Men så har hon vart på skolan idag och fått väldigt fina kommentarer på alla de uppgifter jag har hjälp henne med. Vi är bäst när det kommer till filmanalyser. Hahah.
Undrar om jag inte skrivier bättre på fyllan än när jag är nykter. Känns lite som det just nu. Och nej. Jag är spiknykter. Annars får inte Annika köra bil. Vilket hon har gjort nästan hela helgen. Satan vad roligt det är att köra. Har vart så körkåt nu att det nästan har blitt för mkt prat om bilar. Men det tog jag bort genom att tatturea mig. Så nu pratar jag bara tattueringar. Folk vill ju nästan slå ihjäl mig. Hahah.
Men men. Kort på min fina tattuering kommer snart. När syster vill ta ett. Annars så säger jag hej då för tillfället. Ska försöka få liv i skrutten nu.
Puss Puss