I pose like Rocky tonight


Cykelpump

Hmm.
Syster lärde mig hur man får fler läsare på sin blogg. Skriv hur illa du tycker om allt och alla. Men nej. Det orkar jag inte. Varför ska man vara så sur och otrevlig nu för tiden? Kan man inte vara snäll och trevlig? Lämna plats till gammla människor på bussen, hålla upp dörren och lära sig lite trafikvett? Varför ska det hela tiden vara så mycket ego-tänk idag. Jag blir så sur på sådant. Speciellt mammor med barnvagnar. Hur svårt kan det vara att flytta lite på sig när man kommer på gångvägen?
   Och nu gnäller jag också. Usch. Det va ju inte det jag ville. Jag vill ju vara glad. Jag jobbar tränar och äter gott. Precis så som man ska göra på sommarn. Längtar tills Malin kommer så kan hon och jag börja dricka öl tilsammans i sommarhettan.
   Det är ju otroligt vilket väder vi har fått nu dessa sommardagar. Så underbart. Men jag flyter bort. Annika tycker inte om denna värme. Jag vill ha kallt.
Men men. Mer hade jag väl inte att skriva. Kan ju inte komma på något.
Puss och hej



P.S Jag hatar rubriker. Mamma namngav denna

Design

Min blogg har fått ett nytt utseende igen. Tack syster. Har tjatat ett bra tag på henne nu. Men jag var något trött på att stirra på Gerard vareviga gång jag tittade på den. Men nu har jag fått min alldeles egna Annika blogg. Och den ser Annika ut också. Det var meningen att jag skulle hjälpa till. Men jag somnade. Och när jag vaknade så hade hon gjort detta. Jag är så stolt över henne.
   Drömmde idag igen. Och nej, inte om dig. Men om 2 personer från min klass. Och varför just dom undrar jag. Pratar nästan aldrig med dom. Men men. Dom hjälpte mig med min rappot iaf. Men dryga var dom och skrattade nästan åt alla fel jag hade. Fan vad jag hatar att rätta mina saker med folk runt. Och en fråga hade jag missuppfattat totalt. Då låg dom på golvet och asgarva åt mig och försökte hjälpa. Men Annika orkade inte lyssna och satte fingrarna i öronen och började sjunga (egentligen skrika).
   Men det är inte så ovanligt beteende för Annika. Men den enda människan jag gör så åt är mamma. Drömmen fortsatte iaf. För medan jag satt där och sjöng (skrek) ringde min telefon. Jag sa att det var min chef som ringde och svarade så snällt jag kunde med min hesa röst. Fast det var ingen som svarade. Det var min väckarklocka som tjöt. Men det tog ett tag innan jag förstod det. Men men.
   Om några timmar börjar jag jobba. Jag har ingen mat och kiosken på jobbet är stängt på lördagar. Funderar på om ja ska åka hemifrån tidigare och svänga förbi ica innan jobbet. Då kan jag få äta vad gott jag vill.
   Men men. Nu har jag tjatat på alldeles för länge, och om mycket jag inte skulle och vissa saker jag glömt. Men men. Det kan vi ta någon annan dag. Nu måste jag ha frukost innan jag svälter till döds. Vi ses allihopa
Kram Kram

Hej hopp pillesnopp

Hej allihopa.
Annika har panik. Går här hemma och gör ingenting. Försöker att hitta på saker att göra när jag inte jobbar. Men det är inge roligt att städa konstant 24/7. Men Annika ska jobba idag. Skönt som satan. Jobbade senast i måndags. Ska bli så härligt att få jobba lite nu. Så kanske jag slutar klättra på väggarna.
Drömde om dig igen. Säger ju att ja drömmer om dig ofta. Inte varje dag/natt... hur man nu ser på det. Men ofta. 1 gång i veckan är ofta. Tycker jag. Det är inte normalt att drömma om 1 enda person så ofta. Fast det kanske bara är jag som lägger märke till det. I natt drömde jag om jättemycket folk från Ö-vik. Visserligen såg det ut som Lysekil. Men det var Ö-vik. Allt folket som var med var Ö-viksfolk så. Men ändå...
Har egentligen ingenting att säga. Ville bara prata av mig lite. Sitter här och har det ensamt och långtråkigt så. Saknar dig nå så fruktansvärt mycket å. Bara för att inte verka helt dum (vilket jag egentligen är) så sitter jag och läser alla dina sms du har skickat till mig. Patetiskt jag vet. Men det är lite bättre än att sitta och tänka och fantisera om dig hela tiden.
Ha det så gött allihopa.
Puss och kram

Öl och banan

syster å jag firade midsommar själva. Vi har lyckats fixa det mesta. Dagens outfit, rök, tårar och glädje. Kan ju dock säga att tårarna kom efter glädjen. Bara för att min syster alltid skrattar åt mig. Men men. Ibland så får hon.
Men som sagt. Vi lagade riktigt mumsig mat, grillat och potatiskrocketter. Det va under grillningen som röken och dagens outfit kom fram. Och hur jag såg ut får ni be länge om att få veta.
Annars har de bara varit bra. är lite trött nu. Ska försöka få syster att sova ho med
Puss på er alla

Besatt

For your white and toothy smile I would walk a million miles
I would love to see your Porshe 9 11
I dont care about your size
Your hair dazzles my eyes
When I look at you you make me think of heaven

Im in love with Richard Hammond on Top Gear on TV
I watch him driving cars around in a state of blissful glee
Hes on Dave every day, with Clarkson and James May
Maybe one day he will be with me

We could travel hand in hand, through this green and pleasant land
Or drive around in your Opel Kadett
Youre the image of perfection and I long for your affection
My dear Hampster you will be mine... yet

Im in love with Richard Hammond on Top Gear on TV
I watch him driving cars around in a state of blissful glee
Hes on Dave every day, with Clarkson and James May
Maybe one day he will be with me

When your jet car took a whack I nearly had a heart attack
I could not sleep until I knew you were OK
You can imagine my frustration not knowing your situation
But when you got better I had a big party

Im in love with Richard Hammond on Top Gear on TV
I watch him driving cars around in a state of blissful glee
...Hes on Dave every day, with Clarkson and James May
Maybe one day he will be with me







Hatar dig. Du har fått mig att bli besatt av Top Gear.
Tyckte att låten var lite söt

Saknar dig

Jag saknar dig. Det är helt sjukt hur mycket jag saknar dig. Saknar dig mer än nån annan. Jag saknar att se på filmer med dig, att ha fötterna på dig, bara sitta och inte göra något, sitta och prata, prata om allt och inget, att ligga i sängen och bara kramas. Mest av allt saknar jag att slåss med dig. Jag saknar allt som har med dig att göra. Du är den underbaraste människa jag någonsin mött. Du är så söt, speciellt i glasögon. Du får mig att le och när du ler så ler hela världen tillbaka. Men vi möts väl aldrig mer. Jag är för feg för att ringa och du har väl tröttnat på den som aldrig ringer. Men jag saknar dig. Saknar dig så mycket att jag börjat drömma om dig. Det har börjat bli riktigt illa. Men men. Ville bara säga att jag saknar dig. Saknar dig jättemycket. Och även om jag är dålig på att säga det så är du helt underbar. För mig i alla fall.

Nervös

Varför är jag som jag är. Börjar jobba om 1 timme nu... snart... cirka. Och jag är så sjukt nervös. Hela kroppen darrar och jag mår illa till 1000. Men jag är sån. Alltid så sjukt nervös när jag ska göra saker jag inte har gjort innan. Skulle nog klara det bättre om jag inte mådde så sjukt illa. Det är det värsta.
   Och mitt fina humör från igår sitter fortfarande i. Folk måste inte tycka om mig innerst inne. Så som man hjälper folk att klara sig här i livet så får man ett litet litet tack efter. Och ingen får veta att jag hjälper folk så mkt som jag gör. Nej. Annika måste ändra på sig. Lära sig att säga nej. Orkar inte vara så sockersöt hela tiden. Fast egentligen vill jag bara att folk ska se mig. Och när dom gör det springer jag ifrån dom. Förlåt mig för det.
   Aja. Måste packa min väska innan jag drar till jobbet. JAG VILL INTE. Hoppas bara jag överlever dagen.

Inte ens ett tack...

Här har man lagt ner själ och hjärta för att hjälpa dig och inte ens ett tack. Inte ett litet ens. Men men. Det är ju så jag är. Hjälper alla som ber om det men får inget tillbaka. Aldrig någonsin. Och nu går jag en linje som gör att jag kommer att hjälpa människor jag inte känner och få ännu mindre tillbaka.
Allt är bajs