While trying to live the quiet suburban life

Vilken jävla familj man har. Har haft en sjukt hemsk natt. Har väl sovit 1 timme om man har tur. Går till jobbet och är där i 8 timmar. Jobbar konstant också + att jag var den enda som fick torka spyor hela dagen. Mot slutet av mitt arbetspass sa dom åt mig att jag såg lite blek ut. Men det är väl inte så konstigt. Med tanke på hur mycket jag har sovit och hur mycket jag tycker om att torka spyor. Jag fan hatar skiten. Allt som kommer ur munnen är sjukt jävla äckligt. Jag kan torka vilken rännskita som hellst. Bara jag slipper det som kommer ur munnen. Kommer hem vid halv 4 och totaldäckar i soffan. Mår skit rent ut sagt. Har ont i halsen och känner mig helt spyfärdig. Varm är jag nog också. Mina kinder osar värme iaf.
Men till familjen nu. Vaknar väl efter kl 5 någon gång och tittar på det underbara glamour. Fy fan vilken skit det är. Att folk vill titta på det frivilligt är över mitt förstånd. Sen kommer pappa hem vid 18 tro ja. Har ingen koll alls på vad klockan är. Sen så hör jag den där fittan (mamma) börja prata. Jag fattar inte hur ens förälder kan prata så mycket skit om ens eget barn. Och bara när vi hör också. Pratar hon med annat folk så är vi änglar. Hon är en så falsk människa så jag vet knappt vad jag ska göra åt saken. Men till det hon sa. Hon pratade på om att vi ALDRIG städar efter oss och att vi tror att hon är nån jävla piga som ska göra allt. Och sen börjar hon mala på att jag bara ligger och sover dagarna i ända och att jag kommer att vara vaken till kl 3 i natt. Men va fan. Är de så jävla svårt att fråga hur man mår? Till och med dom på jobbet såg ju att jag inte var riktigt 100. Jag hatar henne som pesten alltså.
Och jag vet att man inte ska prata skit om ens egen familj. Men hon är asdryg. Vi får alltid höra hur dåliga vi är och att man är för ung för att ha ont och det ena med det andra. Ni skulle ha hört henne för några år sedan när jag fick ont i ryggen och inte kunde jobba. Då var de någon fixide jag hade fått för när hon var så ung hade hon aldrig några problem med nått. Och man kan ju inte vara sjukskriven som sommarvikarie heller. Det är ju bara att käka en alvedon eller 2 och sedan ta sig till jobbet. Men nu när jag mår lite halvrisigt bara. Ja då måste jag mer eller mindre sjukskriva mig. Förstår mig inte på den kvinnan. Hon är fan det värsta jag mött i hela mitt liv.
Och en sak till om henne. Hon tycker mycket om att prata skit om sina kompisar för syrran och mig. Men hon säger aldrig ett ord till dom. Och sen påstår hon att hon är ärlig och alltid säger vad hon tycker. Jo tjena. Och syrran blir ju lack som fan och säger att hon är falsk. Då till försvar säger hon att vi har missuppfattat det där med falsk. Jag undrar jag vem som har missuppfattat det egentligen.

Nej. Nu ska jag se klart på min film här. Lära skriva av mig lite bara.
Hoppas ni har bättre dag än vad jag har haft iaf.
Ha de gött

Puss Puss

Med en enkel tulipan...

Ja. Vad ska man säga. Annika fyller år idag. Blir hela 25 år gammal. Usch och fy. Känner mig som det dubbla.
Vill egentligen skriva om Priden då. Men jag orkar inte. Eller orkar och orkar. Jag är så upp över öronen skakis och nervös och rädd för tillfället att det går inte. Jag fyller år. Och vad ska hända då? Jo alla bra tänkbara saker som finns. Annika händer det inget bra alls med.
Jag måste vakna halv 6 för att duscha och gå till jobbet. Får jobba med världens mest sega människa jag någonsin mött på att jobba. Jag fattar inte att man kan vara så jävla seg när det gäller jobb. De är tur att jag hade min stöttepelare med mig. Hon är kung. En så jävla Cool människa. Vill bli som henne när jag blir stor. Det skulle vara bäst.
Sedan får man jobba till kl halv 4. HALV 4. NÄR MAN FYLLER 25. Så jävla skit allihopa. Men som sagt. Det var bara bra människor jag har jobbat med. Förutom den där jävla sega saken. Mamma kom ju med tårta till jobbet med. Fick skäll av mina medarbetare för att jag inte hade hjälpt till någe alls med min tårta. Fast det var ju mest på skoj då...
Sen när man slutar och kommer hem bråkar man med syster, som vanligt då, och sedan ringer föräldrarna och frågar om mat. Så kommmer dom hem, man äter ihjäl sig, får panik på magen, lägger sig i soffan och totaldäckar. Sov fram till 8 och frös som satan. Satte på mig en långärmad tröja, satte mig här framför datorn och ser han. Den mest vidriga ni kan tänka er, klättra på min arm. Skriker och får en hjärtattack på köpet. Mamma blir arg och polackerna står mest och undrar vad 17 som hände nu. Jag borstar bort djävulen från min arm och springer från bordet och gråter. Gråter Gråter och Gråter. Om ni undrar vad det var så börjar djävulen på s och slutar på pindel. Gråter bara jag tänker på det.
Näej. Nu är det tårta. Mums Mums. Och finaste presenterna jag fick av syster. Tantgympa och Hjärngympa.

Puss Puss på er alla. Nu ska jag fortsätta fylla år...

Everybody wants to rule the World

Jag gråter. Är lessen och dyster. Min kära älskade iPod nano är trasig. Den har varit med om än det ena än det andra. Och nu. För en vecka sedan. Råkade jag av misstag kliva på den och skärmen har helt fuckat ur. Är en massa svarta och blå streck över hela skärmen. Förstå om jag gråter. Fan det vidrigaste som hänt mig. Och då har ändå det här varit det mildrigaste av alla de gånger jag utsatt min iPod för sabbotage. Jag har drämt den i backen, suttit på den, haft den längst ner i väskan, klivit på den x antal gåner, klivit på den med skor på, blött ner den m.m m.m. Som ni ser. Hur mycket elakt som hellst. Och nu när jag råkar av misstag stöta till den med storttån blir min skärm trasig. Förstörd. Borta för alltid. Och jag vill inte ha en ny iPod. Jag älskar min iPod. Det är typ andra utgåvan. Den är grön. Den är på 4 gb. Det var (tror jag) den första elektriska sak jag köpte själv för egna pengar.

GE TILLBAKA MIN IPOD

Annars då. Hmm. Sticker te stockholm och pride festivalen i morrn. Ska välan bli sådär. Fast vem vet. Det blir nog bättre än vad jag tror de kommer att bli. Nu ska jag epilera ben och sen ska jag sova. Är så sjukt trött. Somnade på gräset hemma idag. Sov nästan konstant i 1.5 timmar. Vaknade nån gång för att jag frös i skuggan. Annars tidigare höll jag på att dö för att det var alldeles för varmt ute. Men men. Sån är jag. Fryser konstant när jag sover. Annika måste alltid ha täcke på sig.

Nä. Men om jag ska göra mig i ordning. Vi höres världen.
Puss Puss