Running Beer

Ja. Då har jag min sista dag på praktiken i morgon. Jag är lite lessen i hjärtat. Så underbart jag har haft det. Alla har varit så snälla och hjälp mig så otroligt mycket. Går inte att beskriva allt. Och jag kommer sakna Medicin Avdelning 2 nu. Att få traska upp till sjukhuset vareviga morgon kl 6 eller att traska hem på nätterna sådär 10-halv 11. Ja. Mer finns inte att säga än att dom har riktigt lyft upp mig totalt.

Annars det jag ville skriva om. Ställde mig på min nyinköpta våg (som visar rätta kilon jämfört med den gammla) innan jag skulle kissa. Bara för att på skojs skulle se hur mycket man kan gå ner av att kissa. Nu sluta ju mitt toabesök som det nästan alltid gör. Att jag även måste bajsa. Men men. När jag var klar och ställde mig på vågen efteråt visade den mig att jag hade gått ner 0.8 kg. 0.8 KG. Vem fan går ner nästan 1 kilo av att gå på toaletten. Det är ju helt sjukt ju.

Den andra saken jag vill prata om. Hur sjukt jävla mycket jag älskar Alex. Hon är fan bäst i världen. Så jävla söt. Helt underbar. Det är så underbart att få träffa henne sådär ibland och bara prata om en massa skit. Och hon tänker på mig och jag får bestämma helt själv. Tack för det hjärtegullet.

Nu till min fina titel på mitt inlägg. Började helt sonika tänka på min kära far. Hade en uppgift på högstadiet någon gång när vi skulle spela upp en kärlekslåt. Frågar min far om hjälp och han börjar praddra på om nån "Running Beer". Jag fattar nada. Vad är det för kärlek om en låt hanslar om öl? Visade sig att det skulle vara "Running Bear". Och bara för att jag är så snäll så lägger jag ut den här så att ni kan få lyssna på den. Den är ju lite gullig faktiskt.

Puss Puss




Big Bang

Ja. Jag vet. Jag borde sova nu. Morgonen idag gick ju inte riktigt efter planerna. Men jag tvättar och småtittar lite på tv:n. Just nu är det "The big bang theory" (och förlåt mig all som följer det till max. Men jag kan inte namnen på personerna) och han indiern har en tröja som spelar musik. Och när han går in genom dörren börjar han att spela "Imperial March" från Star Wars. Det är ju varje människas dröm att den låten ska gå igång när man går genom en dörr in till va fan som hellst.
GE MIG EN TRÖJA SOM SPELAR IMPERIAL MARCH.
Och bara för att jag är så uppspelt nu så lägger jag in låten å.
MOAHAHAHAHAHAHHAAAAA



Harry Potter

För att jag missade premiären





Skit i karl på slutet. Det är videon innan jag vill att ni ska se.

Syster och jag prata lite idag om Harry Potter. Att han som var så söt kunde bli så ful. Att först var han söt i de 2 första filmerna, var snygg i de andra två filmerna och sen när femte filmen kom undrade vi vad som hade hänt med honom.
Men om ni inte har förstått det än så har jag suttit hemma nu och gråtit i flera timmar. Tittade lite på film i vardagsrummet tidigare ikväll. Men när jag kommit igenom halva "Det stora blå" blev jag så trött att jag gick å la mig. Se vad bra det har gått. Miffo till brud måste jag säga. Vi höres mera sen.
Puss Puss

Lite vild i byxan då

Sitter här i min ensamhet, tittar på tv och funderar på att koka en kopp te. Då Harry Potter reklamen kommer på tv:n. Jag kan knappt andas. Jag som tänkte gå in här och skriva ett inlägg om öl-reklamer. Så kommer Harry Potter och förstör allt. JAG ÄLSKAR HARRY POTTER. Om ingen visste det än då. Så jävla underbar saga. Fast jag är nog inte rigtigt som andra. Jag hatar Dumbledore och avgudar Snape. Bara här kan man ju se hur sjuk jag är. Men men. Nu ska jag fortsätta titta på film. Den började nyss. Och en av mina favoritskådisar är med. Han heter Cary Elwes. Han är bäst. Men en. Mer film nu. Ha de gött alla.
Puss Puss

Im the king of the world

Eller så inte. Men jag tycker jag är duktig som stoppar händerna i korridorens diskmaskin för att se vad det är som gör att det blir stopp i den. Massa äckelvatten i botten på den maskinen. Men de e ju inte konstigt att det blir stopp om ingen sköljer av sakerna de stoppar i den maskinen. Usch usch.
Meen. Det här inlägget tänkte jag ge till Joakim. Lilla söta Jocke som bor i min korridor. Han är som en liten pappa nästan. Det började i måndags när jag prata i telefon med Linda. Blir lite småsur på henne och kallar henne för bitterfitta. Visserligen pratar jag med henne i köket, så jag får väl skylla mig själv litegrann. Men Jocke står bredvid och bara "Men Annika. Vad är det för språk du använder". Det andra lilla söta han gör hände igår. Det har snöat som fan här natten mellan tisdag och onsdag. Så det ligger ungefär 1dm snö ute nu. Linda kommer förbi på kvällen igår och vi ska traska iväg och fika. Då sätter jag på mig mina converse, eftersom det är de enda hela skor jag äger. Då står Jocke utanför rummet mitt och utbrister "Ska du ha på dig dom skorna nu?". Ja svarar jag och fortsätter med att säga att de är dom helaste skorna jag har. Jag har andra skor som inte är trasiga. Men det är små söta sommarskor och det är ju ännnu sämre att ha på sig. Så...
Ja. Det är lilla Joakim det. Kommer sakna honom som satan sen när han flyttar. Hade ju varit bättre om jag kunde flytta jag å. Men så är jag ju så dålig i skolan att jag måste gå om. Suck.
Nej. Nu ska jag väl ta och städa lite. Har ju halvtidsbedömning i morrn och måste hitta lapparna för detta. Fan va mitt rum ser ut.
Jaja. Ska sluta klaga nu.
Puss Puss

Jag mår illa...

Så sjukt jäkla illa. Fick ett mess av gulle Alex igår som undra om hon fick titta förbi och dricka lite vin. Jajjemen svarar jag men påpepar ändå att jag har de skitstökigt. Men inte bryr hon sig. Hon kom på en timma med en dunk vin och några öl. Och som vi drack och prata och drack och prata. Fy fan vad full jag blev. Sen drog vi till Harrys med Nicklas. Fast han såg vi inte på hela kvällen. Och väl på krogen drar vi en 6:a Gin och Tonic. Det var inte bra. Mindre bra var den där sista Cosmopolitan vi dricker typ 1 kvart innan krogen stänger. Inte för att jag fick så mkt av den drinken i mig. Det mesta fick jag på mig tack vare nått jävla fyllo som knuffar på bordet drinken står på. Lite blöt och sur jag var efter det då. Morr.
Sen går vi hem iaf. Lilla Alex och jag. Men innan vi gör det dansar vi lite på dansgolvet och jag blir upphånglad av nån jävla karl. Får panik och drar iväg Alex mot utgången. Sen går vi till torget och Alex väntar på sin taxi. Då kommer Nicklas fram till oss igen. Om han inte träffa oss på vägen hem till och med. Jag börjar få lite svaga minnen här. Och efter att vi sagt hej då till Alex och går hem så är allt svart fram tills det att jag vaknar i min säng. Har lyckats fått på mig pyjamasbyxorna iaf. Men resten av kläderna har jag på mig. Och jag har ingen aning om vad som har hänt. Jag vågar inte träffa Nicklas. Tänk om jag har sagt något skitpinsamt till honom. GAAAHHH. Jag får sluta dricka alkohol. Blir bara så fel efteråt.
Tappat ett örhänge har jag gjort å. Dom var jättefina. Låg en massa spyor i min toalett i morse med. Jag måste ha varit helt askalas när jag väl kom hem. Men det slutade ju bra iaf. Förutom att jag har förlorat ett örhänge och slagit sönder en blomkruka.
Puss Puss

Smakar lite som hockey

Ok. Tänkte börja inlägget med att prata om bajs. Så ni som inte vill läsa om bajs kan ju hoppa ner till nästa stycke.
Annika bajsade häromdagen. Inte så konstigt. Men de konstiga i det hela var att mitt bajs var rött. KNALL RÖTT. Det var som om att man hade hält ner en flaska med outspädd svartvinbärssaft i toalettstolen. Alltså. Det går inte att beskriva hur rött det var. Jag har försökt iaf. Ringde min kära mor och var helt fruktansvärt upprörd över detta och undrade om det kunde bero på att jag hade druckit hinkvis med röd saft. Men man brukar ju inte bajsa rött efter saft. Så det lät ju lite långsökt. Och mamma bara helt coollungt frågar om jag har käkat rödbetor dom senaste dagarna. Då går det upp ett ljus för Annika som kommer på att dagen innan hade jag ju vräkt i mig en hel del rödbetor. Säger det till mamma som bara suckar och frågar vem av oss som är sjuksyster egentligen.
Berättar det för Linda idag och hon håller på att dö av skratt. Fast jag börjar ju hela samtalet med att undra om man får prata avföring med sina kompisar. Så det kanske inte är så konstigt.

Så. Nästa stycke här. Älskar min lillasyster. Sitter här i min ensamhet efter att Linda å jag har tittat på Glee och käkat kakor (jag vet jag vet. Det tillhör inte dieten. Men va fan. Det var HALLONGROTTOR). Får ett sött litet mess av min syster som undrar om jag sett nya Foppareklamen. Annika blir helt vild i byxan och börjar söka på youtube. Hittar den och skrattar gott. Sedan får jag ett mess till av syster som säger att bästa med allt är när han säger "Smakar lite som hockey". Då börjar Annika att fundera igen och kommer fram till att han inte alls säger så. Ser på klippet igen, och där finns det. På slutet. Fan va jag är både blind och döv.
Men men.
Nu har jag pratat både Foppa och avföring. Dags att runda av. Slutar med att lägga in reklamen. Den äger ju.
Puss Puss