And you know you're gonna lose it

Sitter hemma hos Emma i Sollefteå för tillfället. Hon och hennes rummis har fart ut på stan medan jag sitter hemma och passar barnen. Känns jävligt gött. Men nu efter att ha sett efter en 2 åring i 2 dagar så lova mig, lova mig att när ni ser mig att jag aldrig aldrig ska skaffa barn. Dom är söta ett tag. Men sen. Oj oj. När dom är trötta och griniga eller när storebror kommer på besök. Går ju knappt att göra något alls. Allt dom gör är att skrika på varandra. Fast bäst var ju ändå i morse. Vaknade av ett "Jag kastar den på dig" och när jag tittar upp står 2 åringen där med sin blöta blöja i händerna. Tack gode gud att den inte kom farande. Jag han ta blöjan ifrån honom och kasta den i soperna.
Men detta är ju bara för det jag gör nu. Jag har ju gjort massor sen sist jag skrev. Har vart hemma, vart på släcktträff i Polen, bråkat med syster (inge ovanligt), bråkat med pappa, gnällt på trådlöst bredband, vart på avslutningsfest och säkert en massa till osm jag inte kommer ihåg.
En sak jag ska prata om som jag har sagt innan. Pratade om det med folk i korris. Men dom fatta inte alls vad jag pratade om. Min syster och jag köpte nya Loka likes L.A med smaken persika. Och syster bara efter att vi har druckit den "Det smakar som SHIO". Och fan det gjorde det. Och ingen kommer ihåg SHIO. Man drack det ju jämt typ. GOtt var det. För man intalade sig ju att det var läsk och inte vatten. HAHA. Så. Finns det nån där ute som kommer ihåg SHIO??
Det var väl allt. Ska kanske titta till barnen. Fast dom sover ju nu sen länge. Borde jag också göra. Är inte van att bli väckt kl 06.30 varenda morgon.
Ha de gött folket.
Puss Puss



SHIO :)