Are you lonesome tonight

Har haft praktik på HIA idag. Träffade en läkare där som jag pratade Elvis med. Han prata om en låt jag inte hade hört. Han sa den var bäst och kallade låten för skrattlåten. Och det var det. Har lyssnat på den nu. Den är jättesöt. Fast Elvis är ju alltid söt.
Så nu ska jag försöka lägga upp denna låt. Om det vill sig till att fungera. Prata med syster igen som sa hur man ska göra men det vill sig aldrig till att fungera på min dator.


Nej. Det vill sig inte till att gå. Ni får
länka er vidare. Jag är lessen. Men ha en fortsatt trevlig dag. Nu ska jag sova.
Puss Puss

Fall to the ground and I wake up

Jag är så lessen. Eller varit rättare sagt. Skulle installera nytt virusskydd i söndags för att datorn har varit lite hängig den senaste tiden. Då måste man ta bort det gamla man har. Sagt och gjort så gjorde jag ju det. Sen gick det inte att göra ett skit med min dator. Den tog bort precis allt jag gjorde. Esa i korris kom in och försökte få liv i min dator. Men det ville sig inte heller. Ikonerna försvann och pop-up sidor till 1000 kom upp. Så i måndags traskade jag lete lessamt till dataaffären här i stan. Fråga inte vad den heter. För det kommer jag inte ihåg. Men dom tog min dator och idag ringde dom och sa att den var klar. Och nu fungerar den nästan bättre än när jag köpte den. Men han som ringde sa att det var en förbaskat massa virus i min dator, att det nästan var rena undret att den fungerade och att jag borde tänka på att skaffa ett virusprogram. Men då svarade jag att det var ju precis det jag höll på att göra när den dog. Men men. Det hela slutar lyckligt i alla fall.
Träffade Monica idag. Hon berättade att ajg skulle skita i alla tentor som jag har och trycker på mina axlar. Det jag måste tänka på nu till framtiden är att bli frisk. Hälsan före skolan som hon så snällt sa. Så det känns skönt. Har väl lite mera att skriva än mina kompisar. Men skit i det. Jag kommer ju vara borta i 2 veckor nu framöver. Fan vad jag hatar mitt hjärta. Nu har jag börjat gråta till allting också. Grät inför Monica och min huvudhandledare idag. Men jag orkar fan inte med en operation nu. Jag tror jag skulle må bättre utan en. Fast det är ju ganska roligt när man är ute på VFU och säga att det har jag gjort och det har jag gjort så det slipper ni berätta vad det är för någe.
Nee. Mer var det väl inte jag ville säga. Ville bara berätta om min älskade ä'lskling som varit borta i hela 3 dagar. Fan vad man känner sig lost och ensam utan sin dator. Man blir helt förstörd och undrar vad man ska göra. Men nu är den hemma igne och jag är glad.
Nu måste jag sova. Trött som satan. Natti natt
PussPuss

Skjut mig

Va fan är det för fel på mig.
Rädd till tusen, kan inte andas och hjärtat pumpar till 1000.
Stammar när jag pratar och vet inte vad jag ska säga.
Ögonen ser ingenting och jag sitter tyst i ett hörn.
Va fan är det för fel på mig?

You've got me turning up I'm turning down I'm turning in I'm turning round

Vilket jävla liv jag har. Eller rättare sagt. Jag har inget liv. Borde försöka skaffa mig ett.
Sitter och pratar med mina vänner jag har här i norrland och säger att det spelar ingen roll vad som händer mig. Folk bryr ju sig ändå inte om om jag skulle ligga halvdöendes på marken. Och då blir dom arga och sura och säger att dom jämt tänker på mig och mitt lilla hjärta. Men det vill jag inte. Det är ju trevligt att höra att folk tänker på mig och att jag inte orkar. Men jag vill inte höra mera om det jävla hjärtat. Börja tänka på mig istället. Kunde jag så skulle jag slita ut mitt hjärta och leva utan det så att man slipper allt dravvel ifrån folk. Och det med att tänka på mig. Det är det fan inte någon som gör. Jag får aldrig vara med på bilder folk lägger ut eller blir nämd ens i ett blogginlägg. Jag vill också vara en i mängden. Men det blir nog aldrig så. Det är ju så synd om mig så mig kan man ju inte nämna. ÅÅHHHH. Varför kan inte jag få ha lite uppmärksamhet ibland som inte handlar om mitt jävla hjärta. Snart hoppar jag från min balkong.

Min kompis fyller år i morgon. Så dom har fest nu. Jag får vara med jag också. Men jag är sur och sitter här istället. Ellinor kom nyss å knacka på. Vi gav Alex hennes födelsedagspresent. Hon blev jätteglad. Vi köpte en vattenpipa åt henne. Jag vill också ha. Men det får jag väl aldrig. Fick ju inte ens en födelsedagsfest som jag ville ha. Gjorde tårta och bjöd folk. Men så blev dom sura på att den aldrig blev klar och sen för att den bara rann. Och när man förklarar att den måste ju kallna först så blev dom ännu surare. Och så var det ingen som förstod att jag ville ha en liten liten fest bara för mig. Nee. Jag får nog aldrig ha kalas. Nu gråter jag också. Stackars Alexandra. Men det är ju tur att jag sitter här alldeles ensam och inte är ute med alla andra. Jävla Micke. Han som drar upp alla hemska minnen och känslor ifrån mig så att jag bara sitter och gråter.

En lite rolig sak mera innan jag avslutar detta inlägg. Allt ska ju inte bara vara i misär. Gick in på letssingit och såg att de skrev om AFI. Älska AFI. Här får ni också
läsa. Nånting som gjort mig lite glad i hjärtat idag. Ungefär så glad som jag blev när jag gjorde av med 447 kr på H&M. Fan vad lessen man blir när man ska betala för alla kläderna man vill ha. Och denna gången var det 2 tröjor och 2 tights. Det va ju inte ens mkt saker.
Nee. Nu är det dags att avrunda detta. Hoppas ni har en bra dag iaf.
Puss Puss




En bild på AFI så att ni vet hur de ser ut:


I get the same old dreams, same time every night

Är hos Micke nu. Snor hans dator medan han är på skolan. HAHAHAH.
Nee. Jag är snäll. Har installerat min cam på hans dator. Men den är lika dålig här som hemma. Jag förstår inte varför den ska vara lila och grön istället för färgglad som alla andra. Bilden man får av camen då.
Hade skrivit jättemycket om vad jag gjorde i helgen. Sen skulle jag fixa in en video. Min syster berätta hur man gjorde. Men då försvann allt jag skrivit, så då sket jag i att lägga in ett inlägg på bloggen. Man blir så trött när sådant händer. Men helgen i korthet då. Sov inget, sov för mycket, spela bowling, grät en massa, åt god mat och slappa hela söndagen. Så det var väl allt. I korthet då. Och väldigt ihopblandat i en enda röra.
Men men. Nu måste jag hem. Ska till sjukhuset snart. Satan vad roligt jag har varje dag. Alla är jättesnälla och låter mig få göra allt möjligt. Satt kateter igår. Det va läskigt. Men jag klarat :D:D
Ska försöka lägga in en film från Mickes dator. Se om det går. Annars får syrran komma hit och visa. Det är ¨så att jag kan betala hennes biljett hit.
En sak till innan jag slutar. Jag har köpt ett Wii. Satan va kul jag ska ha nu.

Nee. Det ville sig inte med video. Jag får väl
länka vidare den. Så jävla underbar. Hörde den när jag vaknade på måndagsmorgonen. Precis sådant man behöver.

Puss Puss