HAT

Hat, en passion, vars grund är en olustkänsla vid föreställningen om hatets föremål och som yttrar sig i ett permanent begär att skada detta.

 

Dess motsats är kärlek, och dess närmaste frände inom själslivet är vreden, vilken som kortvarig affekt är detsamma, som hatet är som permanent sinnesbeskaffenhet.

 

Motsatser till kärlek i vår kultur är å ena sidan hat och å andra sidan likgiltighet. Skillnaden mellan hat och likgiltighet är att den som hatar fortfarande väldigt mycket bryr sig om den andre medan detta inte gäller när man är likgiltig.


En natt med henne är nog den största skatten

Jaha. Vilket jävla liv man lever. Nej. Jag måste göra något. Tänkte skriva ner de som folket i solle tyckte att jag var. Men jag orkar inte nu. Har precis haft det trevligt i sängen och fått en underbar ryggmassage. Hoppas på att ryggen kommer att hålla i morrn. Nu ska jag snart sova. Är sjukt trött. Men så går jag upp 5.30 om mornarna. Förutom i morse då när jag vakna strax efter kl 6 nån gång. Känns ju bra det. Men jag kom inte sent iaf. Tur det. Men nu borde jag ju sova gott iaf. Ska bara prata lite med Malin först eftersom Linda inte vill. Elaka hon.
Men men. Nu har man fått haft det lite skoj i sängen och man känner sig trött efter en hård arbetsdag. Nu ska jag väl fasiken kunna somna tidigt iaf.
Puss Puss

So this is who I am

Ja. Då har jag lagt solle bakom mig. Och aldrig mera solle kan jag lova. Fy fan vad jag hatar det stället, och sjukhuset med all dess personal. Men mest av allt hatar jag lärarna från skolan. Dom kan kö vissa av dom och jag skulle inte känna mig dålig alls. Nej, nu ska jag dräka mina sorger, nästa helg. Har praktik denna. Blä.
Men nu ska va prata annat. Har hittat en tattuering jag vill ha. Fast utan nål och stygn på sidan. Men hålet på mitten ska vara kvar.

Sen pratade Linda om att jag skulle tattuera in en kaffeböna istället. Men det tror jag inte. Det påminner om ett kvinnligt könsorgan.

Så ni kan ju berätta vilken jag ska ha. Men jag satsar på hjärtat.
Nej nu ska jag vara lite social med Malin. Och i nästa inlägg ska jag berätta om hur jag är. Enligt personalen i solle då.
Ciao...

Again and again till I get it right

Sista veckan på praktiken idag. Åker tillbaka till solle om några timmar. ag vill inte. Det är underbart att ha praktik och så. Men det är ju så jävla mycket press på en. Och lärarna från skolan gör ju det hela inget lättare. Bara gnäll och skit hela tiden. Nej. Jag tror jag hoppar av nu. Inge motivation till någonting.
Familjen var här i helgen. Jag fick påskägg av mamma. I den låg två deos. Tack mamma. Jag behövde dom. Mina andra är slut och jag har inte orkat köpa mig en ny. Haha. Sjukt lat tjej.
Annars händer väl inte så mycket. Hjälpte Malin med lite läkemedelsräkning idag. Blev helt chockad när jag klarade det. Det är ju lite över ett år sedan som vi hade läkemedelsräkningen. Men efter ett tag så trilla poletten ner. Sjukt skönt. Borde ju egentligen plugga jag med. Men som jag sa tidigare så har jag tappat all motivation. Precis all. Finns inget roligt att göra mer. Allt är bara grått, trist och bajs. Mogen är jag också. Jajjemensan. Nej. Jag kanske måste ta mig en öl. Det är väl det som är felet. Jag har inta varit ute på ett tag. Fast det är ju bara bra. Ja jag vet inte vad som har fått mig så dyster. Måste göra något som får mig glad igen. Men det kommer väl inte att funka. OCH LINDA NEJ. DU FÅR INTE HJÄLPA. JAG VET HUR DET KOMMER SLUTA.
Aja. Nu ska jag klä på mig och gå på jakt efter nässpray och halstabletter. Annika har varit sjuk sjuk nu i en vecka. Kanske därför man är dyster.

För att detta inlägg inte ska bli allt för negativt så lägger jag in en låt som jag dunkar dagarna i ända.

Puss Puss