The Pain The Pain

Jag har ont. Sjukt jäkla ont i mitt bröst. Och det vill inte försvinna. Har haft ont nu konstant sedan igår kväll. Jag vet inte om jag överdriver lite. Men det är sällan jag gnäller om att jag har ont. För det mesta biter jag ihop. Men den här smärtan vill inte försvinna. Jag ber till alla gudar som finns att Lollo har rätt och det är bara träningsvärk efter fredagens bravader. Vilken jäkla fredag jag hade. Och lördagen var ju inte så mycket bättre den heller. Men det är ju bättre att det kommer ut än in.
Annars då. Ja. Livet tuffar vidare och jag orkar inte med skolan över huvud taget. Är mest glad över att jag börjar få nya kompisar i klassen. Först vågar dom knappt prata med mig, sen började dom säga hej och nu pratar dom mer med en. Känns rätt gött faktiskt. Men jag måste våga bli tuffare. Kan inte vara lilla fega Annika något mer. Fast ajg vågar ju aldrig göra saker. Jag ser hellre på på avstånd och tänker "JAA. Det va väl bra". För allt är bra i min värld. Inte många negativa tankar här. Aldrig någonsin. Det är tur att vissa människor finns. Annars hade jag blivit galen för länge sen. Fast ändå. Man kan ju inte bli något man redan är.
Dags att avsluta. Gör det med en liten dikt. För alla mina söta vänner där ute. Jag kanske borde ringa oftare. Fast jag är rädd för telefoner. Dom är läskiga.
Så ha de gött alla.

Puss Puss





Gå inte framför mig, jag kanske inte följer efter
Gå inte bakom mig, jag kanske inte leder dig
Gå vid min sida och var min vän




Am I living in a box

Allvarligt talat. Jag bor på det största dårhuset som finns. Alla normala människor där ute. Flytta inte till en korridor. Och om ni skulle göra det. Se till så att det inte finns några stockholmare eller sura skåningar i den korridoren. Fattar inte att de ska vara så svårt att försöka hålla sams. Det känns ju rätt bra att jag har lite folk på min sida i alla fall. Mina söta små änglar här i korridoren. Och det är tur att en av dom var med när kriget startade. Och att en som inte var med hade lust att slå ner dörren till stockholmarn. Hahaha. Så jävla gött. Det är inte bara jag som gör fel. För det har jag fått höra i hela mitt liv. "Annika gör inte så. Annika vad håller du nu på med? Annika allt är ditt fel". Ja. Ni fattar. Jag har alltid gjort fel. Fast det är väl för att jag går till självförsvar på en gång nån ändrar tonläget när de pratar med mig. Så fort nån börjar gnälla och gnata och låta det minsta sur eller arg på mig tänder jag till direkt och börjar bli helt galen. Kanske inte heller så bra. Men hellre det än att sitta och bara få skit på skit på skit. Enda jag har gjort i 20 års tid känns det som. Så tack Jernvallsskolan för min fina uppväxt. Tack. Jag hoppas ni hör ironin. Annars kan ni ju också kasta er ut för ett stup nånstans.

Puss Puss

Varför och Varför

Va ett tag sedan jag la ut ett inlägg. Så jag tänkte knåpa ihop något lite snabbt här. Har inte så mycket att berätta. Har myst med Micke halva helgen. Först bio i fredags och utgång i lördags. Varför är de bara äckliga 70+ som raggar på mig på krogen? Nu kom de nå jävla äcklig gubbe som Micke tjafsa med jag vet inte hur länge och gången innan dess kom de nån karl som vägrade lyssna på mig och försvann först när ja gömde mig bakom Dennis och Jocke. Jag har de inte lätt. Sen kom en annan kompis och var full som ett as och sa konstant att jag var den underbaraste människan på hela jorden. Jag måste prata med Alex nu känner jag. Kanske ska ta och ringa henne i morgon. Ska hjälpa henne med att plocka stygn också. Spännande värre. Med det är väl sådant jag får göra med mina kompisar nu när jag har kommit halvvägs i min sjuksköterskeutbildning.
Tänkte avsluta med en video. Jag vet att jag har lagt upp den förr. Men den passar så sjukt bra in på mig. Jag får aldrig saker. Förutom av Micke då. Han ger mig allt. Och jag fick en fin tröja utav Dennis för inte så länge sen heller. Och Linda kastar nästan saker på mig. Hmm. Det kanske bara jag som är blind och inte ser. Måste nog tänka lite mer innan jag säger något.
Nä. Nu väntar sängen och ni får njuta utav lite Astrid Lindgren.

Puss Puss


ÅHHH vad arg jag blir när det inte vill fungera. Vad har hänt med bloggen? GRR. Jaja. Klicka er
vidare. God natt

Snart är det lördag igen

Vilken dag det har varit. Vaknat tidigt för att gå till skolan. Och jag hade en sån intresant föreläsning idag. Verkligen. Nej. Vårdekonomi och Prioriteringar är inte min grej måste jag säga. Det var väldans träligt att sitta på den lektionen. Somnade nästan. Sen när jag kommer hem får Lollo nått fnatt och hjälper mig att städa mitt rum. Men fint blev det. Det enda som behövs nu är en liten dammsugning av golvet. Sen glänser det här inne. Fick ju fina kommentarer av Dennis och Jocke med. Men Jocke var nog ändå värst. Han sa att nu slapp man ju gå slalom på golvet för att kunna ta sig någonstans. Det var rent innan också. Bara ingen som förstår det.
Blev tvingad till att äta riktig mat idag med. Har levt på mackor dom senaste dagarna. Kan ju vara därför som jag är så trött. Men jag tror att de är sviter efter mina nätter jag jobbade på sjukhuset. Men satan vilken lön jag borde få. Känns skönt att få lite mer klirr i kassan. Haha.
Har vart på bio idag med. Gick med älsklingen. Är så mysigt att gå med honom på bio. Vi sitter och fnissar, pratar skit om folk i biosalen och gråter på varandras axlar. Fast till denna filmen var de bara Micke som grät. Kan ju tala om att vi såg "Änglagård - tredje gången gillt". Jag vet inte. Men så mycket gråtfilm var det inte över den.
Och kallt är det ute. Frös som en idiot på väg hem från bion. Och nu sitter jag här framför min dator och funderar på att gå och lägga mig. Men det borde inte kunna gå. Folket har fest i korris och dom spelar skapligt hög musik. Men man kan kanske plugga in ipoden i öronen. Jag har ju laddat den nu iaf. Och laddat hem itunes till min dator. Det var ju inte igår.
Nej. Men då kanske man ska avrunda detta inlägg. Förstår inte att jag alltid skriver så mycket. Men jag måste väl skriva av mig ibland. Har alldeles för mycket tankar i mitt lilla huvud. Får väl lägga ut lite bilder på mitt fina rum i nått annat inlägg.

Puss Puss

Det är lika förståligt som att gnuerna äter gräs

Hahahaha. Pratar med lilla Patrik för tillfället. Det var ett tag sedan jag gjorde. Han är så söt. Det är få människor som kan få mig så glad som han. Se bara på den fina rubriken han gav mig nu. Bara sådär från tomma intet. Lilla Söta Patrik.
Annars tänkte jag prata lite om min korridor. Dom är så söta. Dom få underbara människor som jag umgås med här i korris har precis samma syn på de andra människorna i korris. Fast det är ju bara en människa vi pratar om här i korris. Och det är ju bitterfittan nr 1. Har nog aldrig träffat surare person. Och älskart att den bittra människan får kommentarer utav sina kompisar i korris att när den bittra personen kommer att bli gammal kommer det att bli den bittraste gamlingen nånsin. Så jävla äg.
Annars var det itne så mycket mera jag ville prata om. Bara bittra personer och sötpatrik.
Ha de gött alla.

Puss Puss

OJOJOJ

JAG HAR FÅTT KOMMENTARER.
Annika är glad. Själaglad. Underbart glad. Gladare än när hon titta på idrottsgalan tidigare ikväll. Var bara ren skit. Aldrig vinner den som man vill ska vinna. Usch Usch.
Sen efter idrottsgalan visade dom porr på ettan. Eller porr och porr. Jag sa porr och pojkarna i korris vågade knappt titta. Men inte fick man lära sig något nytt. Bara samma gammla skit om sex och samlevnad. Fast en ny sak fick jag lära mig. Svenskar kan inte måla fint. Tyckte det var jättefult målat. Och den filmen ska dom visa runt på skolor. Då var ju nästan den danska målade filmen jag fick se när jag gick på högstadiet bättre. Älskart att min syster också fick se den danska tecknade filmen om sex. Fast det enda jag kommer ihåg av den filmen är sången dom sjunger på slutet. Låter ju bra att allt man kommer ihåg är "Du bestämmer själv". Men de e ju sant det å. Inte ska någon annan komma och säga hur jag vill ha det. Fast jag vet en sak jag vill. Men de kommer nog aldrig att ske. Aldrig någonsin. Tror jag måste träffa Alex igen och prata lite med henne. De va ett tag sen nu.
Nej. Men om man skulle ta och sova. I morgon börjar skolan igen. Eller i morrn. Om några timmar. Är ju tur för min del att den börjar kl 13 och inte kl 9 som det annars är.
Nej. Nu får jag sova. Ville bara sprida lite glädje i vintermörkret.

Puss Puss

Keep it 100

Har lust att prata träning idag. Gick till jobbet igår och träffa mitt lilla hjärta Elena. Det var inte igår. Vi satt och prata lite om ditten och datten. Sen från tomma intet sådär så frågar hon hur jag hade det på gympalektionerna när jag var yngre med tanke på mitt hjärtfel. Blev nästan lite nollställd. Så då prata vi hjärtfel och vad man orkar och inte orkar när man har ett medfött hjärtfel. Och ja kan ju säga att det är inte så värst mycket som man orkar. Mina gymnastiklektioner stod jag mest och skällde på lärarna att jag borde få ett högre betyg än G. Jag menar. Hur fan ska en tjej som har sämre ork än en "normal" tjej i samma ålder orka kasta ett jävla klot 5 m för att få bra betyg. Eller orka springa 1 km på under 5 min? Det går inte. Jag blir trött efter 10 m när jag springer. Mina lungor håller på att sprängas och hjärtat pumpar så att den håller på att pumpa sig ut ur bröstkorgen. Det är inte lätt att göra det lärarna anser var enkelt. Och tydligen har jag fått veta att den läraren jag skällde mest på gick nån kurs efteråt och lärde sig att alla människor är inte lika skapta. Hon borde dö en långsam plågsam död. Nej. Bästa läraren jag har haft i gymnastik var andra året på gymnasiet. Då fick vi en tjej som precis blivit färdig lärare. Och ja berätta för henne om min situation och hon sa att hon skulle se hur duktig jag var. Så hon gav mig VG. Annika dog nästan. Kan jag lova. Haha.
Men nog prat om gymnastik här. Får så dåligt samvete över att jag aldrig tränar och jag blir bara större och större. Värst var ju innan jul när jag skulle prova klänningar och jag fick inte plats i en enda storlek 40. Grät nästan och köpte mig en massa skor istället. Det var ju lite dumt. Men jag blev glad.
Började fundera lite smått efter min jakt på en fin klänning om det kan vara så att min bröstkorg har växt efter alla mina operationer. För om man sprätter upp bröstkorgen och sen syr igen den så borde den bli lite större? Eller? Är det bara jag som letar efter anledningar till att vara fet här? Inte för att jag är så fet. Bara jag som ser mig som en lite boll som går på 2 ben. Jag är jättevacker. Verkligen.

Oj vad långt det här blev. Kan väl sluta inläggget med en bild från min senaste operation. Det var enda bilden jag tog. Mamma vägrade ta fler bilder. Hon sa att hon och pappa inte vill ha fler bilder med mig på sjukhus. Dom har alldeles för många redan. Och de kan ja nästan förså. Hälften av alla mina album på mig när jag är liten är på bilder från sjukhuset. Fin uppväxt jag har måste jag säga. Usch usch.
Men men. Ha de gött allihopa.

Puss Puss



OMG

MIN VIDEO SOM JAG HAR FÖRSÖKT ATT LÄGGA UT MINST 5000000 GÅNGER FINNS ATT LÄGGA UT ÄNTLIGEN HÄR PÅ BLOGGEN. SE OCH NJUT. SJÄLV DÖR JAG EN SMULA :D:D:D




Jag har också gjort en kokbok

Annika går på speed just nu. Allt kommer bara vara flum idag. Har inte kunnat sova en blund. Så då sket jag i att sova och tänker göra det till natten som kommer. Så nu har jag letat recept på scones och funderar på om jag ska baka lite till korris. Vara sådär lagomt flumgalen nu på mörra. Enda problemet är att jag äger knappt några ingredienser. Och närmsta affärn öppnar kl 8.00. Och klockan är ju inte ens 7 nu. Om jag inte drar iväg till statoil. Men de e för överambitiöst tycker jag.
Har surfat runt på nätet nu sen kl 5 i morse. Tittade lite på Per Morberg nu på slutet. Efter att jag fått min fina ide till att laga scones. Han (Per Morberg) är ju bara för söt ibland. Men jag ser han bara som världens hustrumisshandlare sen "Så Som I Himlen". Det är nästan lite synd om han. Fast han har väl bara spelat elaka roller? Eller?
Och bara för att Per är så söt lägger jag in en liten video. Konstigt va? Nä. Och speciellt inte nu när Annika är övertrött å. Gissa vem som kkommer sova på soffan idag. HAHAHA.
Vi ses senare iaf.

Puss Puss på världen




Det bultar och det bankar

Jag tror jag dör. En långsam smärtsam död. Jag ska fa ni mig sluta dricka tror jag. Förr i tiden blev jag aldrig bakis. Nu för tiden är jag bakis flera veckor efter att jag varit ute. Eller flera veckor och flera veckor. Vi var ute i lördags. Det är nu måndag och jag mår så illa att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Sitter och vinglar i min säng. Inte bra Inte bra.
Surfar runt lite på nätet som jag gör lite nu och då. Har 5000000 sidor uppe. Vet vad som finns på alla. Utom en ensam liten sida som jag vet inte hur den ahr kommit upp. Dog när jag såg vad som fanns på den. Undrar om nån har smitit in på rummet och tagit fram den. Så här stod det iaf så att ni får skratta lite:

Fyllans fem adjektiv

Första adjektiv — SMART

Fyllans första stadium utmärker sig genom att du plötsligt har blivit en expert på allt som finns i detta universum. Du vet att du vet allting och du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har då alltid rätt, varpå personen som lyssnar alltid har fel. Detta borgar för en väldigt intressant konversation när båda parter befinner sig i första stadiet av fyllan.

Andra stadiet — SNYGG

Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggaste personen i hela baren och att alla andra tycker om dig. Du kan gå fram till vilken främling som helst ty de älskar dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart och kan diskutera vilket ämne som helst med lätthet.

Tredje stadiet — RIK

Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen. Du kan bjuda samtliga barbesökare på drinkar och öl för du har en pansarbil full med pengar som är parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i detta stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du att vinna alla vad också. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar för du har ju så mycket pengar.

Fjärde stadiet — ODÖDLIG

Du är nu redo att mucka gräl med någon och alla, speciellt de som du har diskuterat med eller slagit vad med. Orsaken till att du kan mucka gräl så bekymmerslöst är att du är odödlig, inget kan skada dig. I det här stadiet kan du också gå fram till de äkta män vars fruar du vet älskar dig (eftersom du är så snygg, rik och smart), och utmana dem i en liten omgång boxning. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, ty du fortfarande är smart och rik och du är otroligt mycket snyggare än dem på alla sätt och vis.

Femte stadiet — OSYNLIG

Detta är det sista stadiet av fyllan. Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan dansa på bordet för att imponera på dina vänner eftersom ingen annan i baren kan se dig. Du är också osynlig för den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du bara kan ty ingen kan se eller höra dig och eftersom du fortfarande är den smartaste personen i hela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger.

 

Jag vet inte riktigt hur de kom upp. Men nog fan stämmer det in. I alla fall på mig. Jag är helt oövervinnerlig när jag är full. Hahaha. I alla fall så som jag var i lördags. Nä. Fy fan för att vara full. Ännu värre att vara bakis. Jag har ju fått i mig nått ätbart idag så... Nog mår jag lite bättre.

Nä. Men om jag ska göra något nyttigt. Som att städa buren. De va ett tag sedan jag gjorde det. De får de bli. Ha de så gött alla så hörs vi sen igen när ajg mår bättre.

Just ja. En sak till. Min kära lilla vän Lollo sa att jag kommer att bli mig själv tisdag kväll. Hon och Dennis satt och prata om det igår när jag låg död i soffan. Och det värsta är att jag tror hon kan ha rätt. Har jag tur så mår jag bättre tisdag förmiddag. Men de känns ju inte så troligt. Men vi kan ju hålla alla våra tummar på att jag ska bli bättre på fm och inte kvällen.

Ha de gött alla.

Puss Puss


One thousand and one yellow daffodils

OHHHHH. Jag är så glad. Hittintills har alla blivit jätteglada för mina paket. Jag är så stolt. Sen behöver ju inte alla veta att det är syster som typ hjälp mig med alla paketen. Känns ju bra att en människa som inte ens nästan har träffat folket hittar bättre paket än vad jag gör. Men jag sa lite om vad dom gillar och syster med enstaviga ord säger vad jag ska köpa. Men de funka ju. Allt e klart. Alla är glada. Och gladast av alla, det är JAG. Haha.
Sen som slut på detta inlägg lägger jag ut en liten video. Konstigt va. Nej.
Såg den hemma på nån musikkanal och bara "Men, är de inte Freddie Mercury?" och syster med sitt vanliga trötta röst svara "JA!". Man skäms ju nästan.
Och på tal om skämmas. Jag skäms nå så otroligt. Pratade med mamma om vad vi tittade på för tecknat när vi var små då mamma måste öppna munnen och säga att jag tittade på He-Man. HE-MAN. Har inget minne av det alls. Men jag skäms. He-Man av allt som gick när jag var liten. USCH.
Nä. Innan jag dör av skam här så kommer videon nu. Ha de gött alla glada.

Puss Puss




Gott Nytt År

Egentligen ska jag väl skriva "God fortsättning på det nya året".
Jag är trött. Somnade strax efter 2 inatt. Ville egentligen lägga mig kl 11. Men de fick jag inte för mamma. Jag lära ju va uppe till 12 så att vi kunde önska varandra gott nytt år. Sen vakna jag 8.30 idag. Och jag är "pigg", lovar. Jag vill bara sova. Sova sova sova. Och familjen är ju jätterolig den också. Mamma var askalas igår och beter sig värre än en fjortis idag. Pappa är trött och sover och min syster ska vi inte ens gå närmare på. Hon är helt knäckt. Men så går det när man inte kan behärska sig. Känner att det kommer från rätt person å. Men jag var lite lagom full igår. Men de kan ju bero på att jag var med mamma, pappa och deras kompisar. Oj vad roligt jag hade det. Verkligen.
Nä. Men om man skulle ta och klä på sig, skriva brev till Linda, dra iväg på promenad och köpa mig en dosa snus. Jag som trodde det skulle räcka med 2 dosor under julen. Tillåt mig skratta, hahahahaha. Nej. Så kul var det inte. Får rycka upp mig nu. Tror luft skulle vara det bästa. Vi höres mera sen. Nu väntar jag på samtal ifrån Lollo och att kl ska bli 5 så ska ja ringa lilla Micke. Undrar om jag ska försöka få tag på Patrik med. Vi ringer ju bara om varandra hela tiden. Inte bra inte bra.

Puss Puss