Like a simple question looking for an answer

Vad ska man säga. Det behövs en Fröken Fahlander för att göra illa sig när man städar. Hittade igår när jag stod i duschen ett svart/blått märke på mitt långfinger. Trodde jag var smutsig tills jag försökte tvätta bort det och det började göra ont. Då började hjärnverksamheten gå igång och jag förstod vad det var för något. I måndags när jag städa i ren frustration smällde jag in handen i hörnet på soffbordet. Gjorde ont som fan men brydde mig inte mer om det.
Ja. Som sagt. Det ska vara Annika Fahlander till att göra illa sig på grund utav städning.
 
Nästa ämne är nästan för pinsamt att skriva om. Men jag måste. Inte nog med att jag är klantig så är jag sjukt otränad också. Gjorde några benböj i duschen igår medan jag schamponerade håret. Helt normalt sådär. Precis som om att jag alltid borstar tänder på ett ben samtidigt som jag blundar. Men om jag återgår till benböjen här. Det skulle jag aldrig ha gjort. Fatta min träningsvärk jag har i mina ben idag. Det är helt sjukt. Av några sketna benböj. Va fan. Annika måste börja träna lite hårdare. Känns som om att jag borde ge Wii Fit en till chans. Det gick ju bra till en början. Men sen vette fan vad som hände. Jag kanske ska ställa mig på den igen efter att jag har handlat idag. Låter som en bra ide.
 
Och mamma sen. Mer irriterande kan man ju inte vara. Berättade om min hemska träningsvärk i benen och hon kommenterar med att jag borde handla oftare och bära tungt på ryggen. Idiot. Jag har inga problem med att bära tungt på ryggen. Gör jag jämt när jag är och handlar. Och har man det tunga på ryggen så känns det ju knappt att de e tung. Pucko.
 
Nej. Nu har jag pratat för mycket här. Är helt chockad själv över hur mycket jag har uppdaterat den sista tiden. Men me. Ibland måste man prata av sig mer än vad ens kompisar orkar lyssna på...
 
Puss Puss

She wants to play with her toys awhile

 
 
 
 
 
Detta är jag för tillfället. Har precis läst klart senaste kapitlet av Naruto. OJOJOJ. Nej. Jag kan inte skriva. Är så upprymd utav känslor nu. Fast det kan ju bero på hur mycket jag har sovit inatt. Har sån fruktansvärd oro i min kropp. Men men. Det ska nog gå bra snart.
 
Puss Puss

Did I hit the wall before I knew which way to go?

Jag måste sluta lyssna på P4. Nyheter varje halvtimme och det är inte alltid man blir glad. Fy satan vad jag är upprörd nu. Varför kan det aldrig hända något bra i mitt liv för? Varför ska jag alltid få vara besviken när alla andra får vara glada. Fast syster är arg hon med. En bra sak i allt detta.
Och varför jag är arg. Ja. Petra Mede ska hålla i Eurovision Song Contest. Kan ju inte bli värre. Människan är ju dötrist och inte rolig på en fläck. Drar bara en massa rasist- och sexskämt konstant. Jag ser inget roligt i det. Och syster är ju bäst "Hon ser ut som en transa". Jo. Nog gör hon det allt. Enda positiva jag kan säga om Petra Mede är att hon för det mesta har fina klänningar och fina frisyrer.
Är så arg att jag har dammsugit hela huset. Inte något bra dock. Bara så skönt att få drämma in dammsugarmunstycket i väggen och få ut lite av mina aggressioner.
 
Hitta inte min laddare till telefonen heller. Sprang runt i hela huset och sökte. Då kommer Petra på radion och börjar prata. Är så arg då att jag skriker rakt ut "JÄVLA FITTA". Mamma håller på att dö och undrar vad det är med mig. Säger att jag inte finner min laddare och att Mede är på radion. Då skrattar hon bara. Fint att familjen förstår vad jag går igenom här. Hittade en laddare till slut i min ryggsäck. Då hittade jag även min andra laddare jag oftast använder, bredvid ryggsäcken under alla mina korsordstidningar. Får nog ta och städa mitt rum grundligt någon dag. Det här går inte. Jag tog bort råttorna bakom dörren idag i alla fall.
 
Nej. Nu får jag göra något annat för att göra mig gladare. Musiken jag lyssnar på för tillfället är ju inget vidare hit så...
 
Puss Puss

The clouds come and go

Orkar verkligen inte med naglar. Värsta jag vet är att klippa dom. Fast ännu värre är att ha långa naglar som har gått av på ena sidan och fastnar precis överallt. Jag tycker nog bara inte om att ta hand om mina naglar helt enkelt. Och jag har ju verkligen rätt yrke för att ha långa naglar med. Klippte naglarna nyss. Om nån timme kommer jag att svära och skrika över att jag inte fortfarande har mina långa naglar. Man kan använda långa naglar till så mycket. Som att klia helt underbart skönt, ta bort någon plita man finner på kroppen, skruva i skruvar som sitter något löst m.m.. Kan inte komma på mer för tillfället jag gör med mina naglar. Men mycket är det.
 
Annars gör jag inte mycket om dagarna. Går omkring och är arg på allt och alla. Måste verkligen få ett jobb snart. Kan inte bli mer galen än vad jag är för tillfället. Enda jag gör om dagarna är att handla och laga mat. Enda possitiva där är ju att jag kommer ut, rör på mig och får i mig lite frisk luft. Ja...
 
Sen en fråga. Ska jag köpa mig tre böcker för 70kr styck när serien finns att läsa på nätet? Enda som tillkommer i böckerna som man inte får via nätet är sexscenerna. Och det kanske man kan vara utan. Jag vet inte. Jag är bara så trött nu. Men det är nog en onödigt utgift. Tillkommer säkert frakt också på flera hundra eftersom de ska skeppas ifrån USA. Nej. Jag skiter i det för tillfället. Jag kan köpa dessa sedan när jag fått en inkomst. Hihi
 
Puss Puss

Mango bitar Torkade

Måste säga att Mango bitar Torkade är godare än Melon bitar Torkade. Underbar svenska på dessa paket. Men men. För 20kr är det fett värt det. Underbart gott. Trots att mangobitarna är slut och mina kokosbitar jag har kvar smakar mest socker.
 
Anledningen till att jag skriver nu är för att jag har hittat min japanska låt. Som jag har letat. Trodde inte jag hade funnit den. Men tji fick jag. Så går det när man går igenom sidor för fort. Helt underbar låt. Förstår ingenting. Men den är vacker att lyssna på...
 
 
 
Lyssna och njut.
 
Sen då. Jävla vänner man har. Har varit noll intresserad den sista tiden att surfa porr. Jag vet. Ovanligt för mig. Men jag har inte sett nån glädje i det. Och sen då. Pratar med D och sen är man fast igen. Va fan. Det är inte undra på att min dator e full med skit. ÅÅHH. Jag måste börja leva igen. Ska skicka in min ansökan till leg. ssk idag i alla fall. Så händer ju någonting på vägen.
Mamma frågade mig häromleden när jag kunde ta och börja söka jobb. Tror hon ville skälla på mig igen. Svarar helt lugnt att jag redan sökt jobb. Så jävla härligt det är när man får sätta sina föräldrar på plats. De tror verkligen att jag bara sitter hemma och inte gör ett skit om dagarna. Så fel dom kan ha. Hahaha. Underbart.
 
Nej. Jag får väl ta och klä på mig. Känner mig fett äcklig trots att jag duscha igår. Dags att dra på sig onepiecen, klackeskorna och tiaran. Så vacker man är om dagarna.
 
Puss Puss

Cause I could use some friends for a change

Vad ska jag säga. Kl är nu 8.00 på morgonen. För en halvtimme sedan, kl 7.30, vaknade jag pigg och utvilad. Fast nu börjar tröttheten komma tillbaka. Jag vaknade mitt i en dröm, som jag inte kommer ihåg nu. Men intensivt måste det ha varit.
   Vet inte vad jag ska göra med min kropp något mera. Jag somnar så förbannat tidigt varje natt. Eller natt och natt. Kväll är det ju. Igår kväll ville jag sova kl 19. Men jag tvingade mig sjäv att vara vaken en stund. Höll mig vaken till 21.40. Sen gick det inte mer. Fast jag vaknade ju senare än vad jag trodde att jag skulle göra. Men nu har jag börjat vakna på morgonen istället för natten. Känns jävligt gött.
 
Fick mitt examensbevis häromdagen med. Så nu fattas bara ett personbevis och sen ska jag ansöka om att bli leg. ssk. TJOHOO. Förstå om jag är glad. Ska bli helt underbart. Och jobb har jag sökt med. Så håll tummarna åt Annika. Jag orkar nämligen inte göra ingenting något mer.
 
A hörde av sig häromleden med. A känner sig ensam och vill att jag ska komma. Känns nästan som om att jag vill göra det. Är så trött på Sandviken och kompislösheten. Jag har inte en enda vän här. Är så sjukt ensam och instängd. Fast det finns bara ett problem med att ta sig dit A bor. Jag gillar inte deras sjukhus. Vill verkligen inte jobba där. Usch usch.
 
 
Så ska väl Annika prata porr. Som vanligt. Som dom flesta vet är jag, tack vare D, besatt utav Naruto. Och jag älskar Kakashi. Underbar karaktär. Min besatthet av Naruto är nästan större än den besattheten jag har över Harry Potter. Fast bara nästan.
   Och nu till frågan om porr här. Hur man kan ta sig från Naruto till porr. Steget är jättekort. Jag lovar.
Som sagt är jag besatt av Kakashi. Och hur kan man inte vara det? Han är ju skitcool. Och människan som gör rösten till honom passar ju så sjukt jävla bra. Underbar röst ju. (Den japanska. Inte den engelska. Naruto på engelska går inte att se.) Och då måste man ju bara se vilka andra karaktärer denna människa har satt röst på. På wikipedia finns en hel lång radda med teknade japanska filmer och serier som denna människa är med i. Och Annikas ögon trillar nästan ut när hon börjar känna igen vissa av dessa namn. Det är ju teckande porrfilmer, hentai, som Annika har sett. Och tittar lite på ibland sådär.
   Måste säga att min syn på Kakashi har ändrats totalt. Han har lyckats bli mer porrig än han redan är.
 
Och sist men inte minst. Min mor lyckades förvåna mig igår. Jättemycket. Var länge sedan jag blev så förvånad. När jag kom hem igår sa hon att hon köpt något som jag alltid velat ha. Och mitt minne fungerar ju inte alls. Jag på en gång "EN SMINKDOCKA". Det var det inte. Och minen på mamma sen. Haha. Oslagbar. Men jag öppnar den lilla påsen jag får av mamma, som inte kan innehålla en sminkdocka, och ser den. Denna underbara skapelse jag alltid velat ha. I påsen ligger det en tiara. Jag är så sjukt glad. Har äntligen fått en tiara. ÄLSKADE UNDERBARA TIARA. Jag är en prinsessa. TIHI
 
Puss Puss

We who don't care

Vad ska man säga. Det nya året är här. Annika skulle bli duktig. Haha. Är lika patetisk som vanligt. Jag har dock sökt mig två jobb denna vecka i ala fall. En bit på väg. Man kanske kan bli ensam snart. För jag måste flytta. Blir galen i detta hus. Men men. Snart så...
 
Så nu håller vi tummarna för att Annika ska få jobb. Vilket som hellst. Bara jag får göra någonting. Klättrat mer eller mindre på väggarna nu för tiden.
 
En annan sak som har hänt mig. Jag brukar alltid ligga vaken halva nätterna för att sedan sova bort halva dagarna. Nu gör jag tvärtom. Ligger fortfarande vaken halva nätterna och sover nästan bort halva dagen. Annika har börjat somna kl 20-21 på kvällarna för att sedan vakna pigg och utvilad mellan kl 00-04 på nätterna. Sjukt irriterande. Ja gär så trött om dagarna. Försöker hålla mig vaken länge på kvällarna för att jag inte ska vakna så tidigt. Men det går inte. Jag vill verkligen inte sova om nätterna. Försöker med allt för att somna om. Dricker mjölk, dricker vatten, kissar, rullar tummarna, funderar, försöker slappna av m.m. Funderar på att köra på D:s förslag för att somna. Göra armhävningar tills man stupar. Det kan ju inte bli värre så att säga.
 
Hade jättemycket om att skirva om. Har funderat på att logga in flera gånger de senaste dagarna för att uppdatera. Men det har inte blivit av. Kanske det man ska göra för att bli trött. Skriva av sig all skit jag måste få ut. Är ju mest det man grubblar om på nätterna. Försvinner det så kankse man kan sova bättre. Och om lilla Annika kan få arbeta något.
 
Men men. Måste sluta nu Har letat fram p4 på radion och ska snart försöka mig på melodikrysset. Det var ju ett tag sedan jag gjorde det så. Löste melodikrysset alltså. Var senast i somras när dom var på besök i Sandviken. Så de e väl dags att görat igen.
 
Nu är kl 10 och ekot har börjat. Ni får ha de så bra allihopa.
 
Puss Puss