Jag hatar världen och världen hatar mig

Känns för tillfället som om att hela världen går emot mig. Det är verkligen någon som verkligen hatar mig. Igår krascha min dator. Och den krascha rejält. Frågan om den går att reparera. Så nu har jag ingen dator, inga skor, inga vänner och en skolgång som går åt helvete. Och på allt detta igår fick jag min mens med. Satt bara och stortjöt i min säng. Orkar inte mycket mera nu. Och hälsan är åt helvete den med. Fast den är på bättringsvägen. Hickan börjar komma tillbaka så...
Nej. Tack E för att jag får låna din dator. Inte för att jag förstår mycket av den. Det är en apple...
Nej. Nu ska jag duscha och sen är det sängen för mig. Annika börjar känna sig väldigt trött just nu.
Så ta hand om er och på återseende. När det nu blir...

Puss Puss

A-TEAM




There's more to life than romance. There's friendship.

- B.A Baracus


Was all this for real or just some kind of Hell

Jag undrar hur många idag det är som kollar almenackan. Eller lyssnar vad man har att säga. Hade namnsdag igår. Ni kan ju gissa hur många som kom ihåg det. Inte var det noll i alla fall. Men en människa kom ihåg det. Älskade lilla A. Ibland är hon bara för bäst.

Har virkat mig en socka idag. Den blev jätteful. Och jättesne. Sen har jag gjort den helt fel också. Så om någon vill ha enbart en ful, sne socka så kan ni få den av mig. Helt gratis. Fick en blåsa på tummen av denna socka med. Se. Den för bara ondska med sig för att jag ska ha något att göra om dagarna. Elaka socka. Tror jag ska ta fram min gammla stickning igen. Eller brodera klart nått av alla mina 500 broderier jag äger.

Nej. Nu ska jag se på tv. Shutter Island går ju på fyran. Den var det ett tag sedan man såg.
Så sov så gott inatt folket. Det vet jag att jag ska göra. Sova så underbart gott.

Puss Puss

Ensam

Jag är så sjukt ensam.
Har aldrig i hela mitt liv känt mig så ensam som jag gör nu.
Inte ens som den gången jag firade min födelsedag helt själv.
Det går ju inte heller att prata med folk. Dom lyssnar ju inte.

Let's hope you never leave old friend

Jag har verkligen trevliga vänner jag. Frågar man dom vad dom ska hitta på till kvällen får man till svar "Ingenting". Sen när man loggar in på FB:n så ser man nog allt ni hittar på. Festar och umgås medan jag bara sitter hemma instängd som en apa på zoo.
Förstå nu varför jag inte tycker om människor som ljuger. Så jävla irriterande. Är det så svårt att berätta vad man ska göra?
Annars har jag kommit fram till vad jag kan prata med mina vänner om. Och det är en bra skillnad på person till person. Helt sjukt. En person pratar jag bajs med medan en annan pratar jag porr med. En annan kan man berätta hemligheter för medan en annan säger man sånt som man fort vill sprida. Det är ju inte många av dom jag kan lita på. En annan lyssnar på vad jag säger medan en annan aldrig kan sluta prata om saker. Ja. Finns inte så mycket mer att säga än att dom kan ju sluta ljuga i alla fall. Resten är ju ganska ok. Man lär ju sig med tiden...

Har även gjort köttfärslimpa idag för första gången i mitt liv. Satan va gott det var. Om man får skryta. Men det är ju inte så många som läser det här så... Och jag är sjuk. Låter helt förjävlig. Har ingen röst och hostar så att lungorna är på väg ut. Det är inte det bästa.
Men men. Nu ska jag sitta här i min ensamhet och tycka synd om mig själv. Äta ostkrokar och titta på film.
Hoppas ni andra har en bättre helg.

Puss Puss

Bob Geldoff

Sitter hemma och tittar på Live Aid galan ifrån 1985. Herregud vilken livekonsert. De e helt fantastiskt. Älskar den. Får små orgasmer lite till och från av att se människorna uppträda. Det är helt underbart. Är sjukt vilka personer Bob Geldoff fick tag på.

Och för er som inte vet. Bob Geldoff är sångaren i Boomtown Rats. Han fick reda på hur det var nere i Etiopien och ordnade  tidernas största konsert någonsin. Alla som ställde upp gjorde det gratis och alla pengar de fick in gick till mat till folket i Etiopien. En kort sammanfattning då. Men det är ju helt fantastiskt.

Hur jag blev så intresserad av detta skyller jag helt och hållet på SVT. De visade en film som heter "When Harvey met Bob". Se den. Ni kommer inte att ångra er. Den är lite seg i början sådär. Men det är en helt underbar film. Och man får verkligen se vilken envis jävel Bob är. Helt underbart.

Berättade om detta för L. Och hon ställer en massa frågor om denna jättelivekonsert. Vilket man kan förstå. Det är ju inte varje dag en känd person vill förändra världen. Och sen säger hon det absolut bästa jag har hört någon säga. L alltså. Hon bara"Men varför görs det inget liknande idag för att hjälpa Haiti och alla andra drabbade områden i världen?" Ja. Det finns ju inget svar på det. Men det borde ju gå och ordna. Jag menar Bob fick ju ihop ca 1,5 miljarder kr. Sen om det bara är ifrån allmänheten elelr om det är sponsorer inräknade vet jag inte. Vågar inte lita så mycket på wikipedia.

Men som sagt. Vill ni veta mer om detta så se filmen eller så kan ni ju läsa det
här.
Annars får ni ha en fortsatt trevlig söndag. Nu ska jag göra matlåda.

Puss Puss


We can leave your friends behind

Jag är sjuk. Dödssjuk. Eller så inte. Men jag hostar som en idiot och låter förjävlig när jag pratar. Annars är det rätt chill. Har ingen feber. Vad jag vet. Man kanske ska kolla temperaturen.

I morgon börjar primärvårdspraktiken. Jag hoppas det går vägen. Ska vara ända borta i Ullånger. Världens ände. Herregud. Och jag ska pendla varenda dag. Fatta om jag försover mig. Då kan man snacka om att starta paniken. Fast det borde gå bra så länge som jag lägger mig i tid. Bussen går 07.15 så. Det är ju inte allt för sent.

Och till Louise nu. De e klart man måste ha kakor i sängen när man sover. Tänk om man vaknar mitt i natten och är jättehungrig. Då är det ju perfekt att det finns lite kakor nära till hands. Hehe...

Annars då. All cred till alla ssk:or som har gått ut och klarat skolan. Jag hatar verkligen det här. Missförstå mig rätt nu. Jag älskar yrket i sig. Att man ska ta hand om människor och allt det här. Det är verkligen det jag vill göra. Men alla dessa rapporter man ska skriva. Vad är det för mening med det? Och sen när man lämnar in dom så gnäller dom på att språket är fel och att man är alldeles för stor i orden. Vad sjutton menar dom med STORA I ORDEN. Nej. Dessa lärare är ju ett slag för sig.

Nu ska jag knarka lite ibuprofen och hoppas på att jag blir lite bättre. Ska fika snart med girlsen så...

Puss Puss

John Blund

Saker Annika inte behöver i sängen då hon ska sova:
Hörlurar
Headset till telefon
Headset till datorn
Servett ifrån Subway
Kakor
TV-dosa
En röd penna

Känns som om att en storstädning borde komma inom den närmaste framtiden...

En av disneys mest fantastiska sånger

Les Poissons - Den lilla sjöjungfrun


Les poissons
Les poissons
Å jag älskar poissons
jag vill slå
också flå varje fisk
Å när huvudet är av
tar jag benen med tång
Ah mais oui
De tar alltid en risk
Les poissons
Les poissons
Hee hee hee
Hah hah hah
jag tar yxan och så är det klart
jag drar ut allt jag ser
och jag steker och ler
För jag älskar små fiskar på fat

Jag gör något fantastiskt av tokajer
En lätt men en klassisk teknik
Man får slå fisken platt med en klubba
Sen ett snitt i dess skin
Och i magen ett blad
Lite salt gnides in
Det gör smaklöken glad

- Zut alors, Jag har glömt en

Sacre bleu
Vad står på?
En blev över, en tår
En sån söt liten krabba minsann
Quel dommage
Jag får gås
Men kliv ner i min sås
Lite mjöl strör jag på
så för hand
Du skall fyllas med bröd
vad gör det, du är DÖD
Men betänk ändå turen du har
Byter gyttja och mull
mot min silver kastrull
så adjö mon poisson
Au revoir!


Jag älskar varje steg jag tar

Jag är helt klart den dummaste på hela jorden. Eller dum och dum. Jag kan bara inte tänka längre än näsan räcker.
Praktiserade em i fredags. Slutar halv 10 på kvällen. Innan jag gick till jobbet orkade jag inte med något mycket alls. Satte på mig ett par mjukisar och tänkte att de e lugnt. Det är inte en jävel som är ute sent en kväll i veckan. Man blir verkligen trött av att praktisera. Sedan när jag är på väg hem ifrån jobbet möter jag folk konstant. Fattar inte varför, tills jag ser en människa med en systemetpåse i handen. Då går det upp ett ljus för Annika. Det är påsk och det är fredag. Inte för att jag bryr mig så mycket. Mjukisar e fan livet.
Det var även fullmåne i fredags. Och jag måste säga att jag blev lite besviken. Inte ett enda monster mötte jag på vägen hem. Väldigt trist.

Annars då. Har en rapport som ska vara klar till kl 8 i morgon och jag har inte ens börjat. Min dag blir bara bättre och bättre. Men men. Det är väl bara att börja. Är bara så sjukt jäkla trist att skriva dessa jävla rapporter. Värsta som finns. GAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH.

Hoppas ni andra har de bättre. Nu ska jag försöka börja iaf.

Puss Puss

CSN

Äntligen har jag fått mina pengar ifrån CSN. Älskade, underbara, efterlängtade pengar. Inte en dag för sent kom ni. Och eftersom jag inte har fått något på hela året så fick jag hela 9000 kr. Dom lär ju försvinna fort. Var på hemköp idag och handlade lite mat. Eftersom allt hos mig gapar tomt. Och vad kommer jag hem med? Jag har handlat förr 200 kr. Och av dessa 200 kr kan man inte räkna nått av det som mat. Jag har gjort av med 200 kr på bara skit. Inget man blir mätt av eller nånting. Det var sill, räkor, sylta, hårdbröd, korv, bananer, jordgubbar och snus. Bara skit. Absolut inget som man kan göra något gott av. Eller jo. Mackor e alltid gott. Men det är inget som man håller sig mätt på länge. Borde verkligen lära mig det där med att handla smart.
Annars går praktiken bara bra. Gick med en ny ssk idag. Jäkla härlig hon var. Helt underbar. Trivs sjukt bra på psyket. Det var kanske dit man skulle ta sig. Fast jag tror kortis blir roligare.
Sen en till rolig sak. Eller två. Vill bara säga igen att min syster verkligen älskade min present. Helt underbart. Och sen sista saken här. La upp en bild på hennes fb-profil. Kommer lägga upp den här sen. Som var så träffande henne. Tänkte att det var något vi kunde göra sen när jag kommer hem. Packade som sillar kommer vi att bli. HAHA. Men till det roliga. Hennes kompis i klassen frågar henne om hon sett bilden jag skicka, för den var ju bara så rolig (vet inte om det är SÅ roligt, men men). Ja. Och det var det. Att hennes kompisar gillar något som jag gör.
Nej. Nu ska jag tvätta mina händer ännu en gång. Satan vad sill-lukten sätter sig. Är helt fruktansvärt.
Nu får ni ha de bra så ska jag tagga för en ny praktikdag i morgon.

Puss Puss


(Bilden)

 

 


Compromise

Ska snart iväg på praktik. Ville bara lägga ut den här först. Det var ett tag sedan. Men de va en ganska rolig dag må jag säga. Helt spontant.

Tommy Ramnitz - Compromise

Försök att hitta mig. Jag är med :D
Nej. Man kanske ska ta och göra sig i ordning.

Puss Puss

Jacob Dunderskägg

Ringde min kära syster idag. Ville prata med henne. Men det ville inte hon. Fast hon hade ju besök så... Och den lilla råttan gnäller som satan om hennes paket. Men det skickade jag igår. Så jag sa till henne att den borde ha kommit idag. Så vi lägger på och hon borde ha sprungit till brevlådan. För 10 min senare fick jag ett jättefint sms utav henne. Hon hade fått paketet och blev överlycklig. Gav henne boken "Jacob Dunderskägg". Den var väldigt sliten dock. Fick köpa den på biblioteket. Så ni kan ju tänka er hur den såg ut. Men glad blev hon i alla fall. Och huvudsaken det.
Drömde även inatt. Helt sjuk dröm. Man märker verkligen hur ensam jag är. Dödar jag inte folk i mina drömmar så drömmer jag att dom kommer och kramar om mig. Inatt var det grannen som kom in till mig och sov med mig. Och sov bara. Inget annat. Tror det var så att jag låg och sov. Sedan kom grannen in och la sig bredvid mig och kramade om mig. En hel natt. Sedan så kunde grannen komma in lite nu och då och sitta och prata med mig medan vi satt och titta på tv. Borde ju vara ett tecken på att jag är sjukt ensam för tillfället.
Sen en sista sak jag vill ta upp. Jag har gått ner i vikt som satan. Ni vet säkert att jag har praktik nu. Och nu är jag inne på avdelningen. Då måste man använda sådana vackra sjukhuskläder. Ni vet dom vita som alla inom vården går omkring i. Och den storleken jag för det mesta brukar använda har börjat sitta bra på mig. Det skaver inte någonstans. Annars brukar jag få använda en storlek större bara för att min mage är för stor. Men nu så verkar det ju som om att min mage är på väg åt rätt håll. FY FAN VAD HÄRLIGT :D:D
Nej. Nu ska jag äta.
Puss Puss

Who is the monster and who is the man?

Nu ska ni få höra här. Kl är halv 11 en måndagmorgon och Annika har gjort massor idag. Har städat, sagt upp lägenheten, fyllt i viktiga papper, ringt sjukhuset och ska snart posta mina viktiga brev. Det blir bara bättre och bättre. Så jävla nice. Då är det bara CSN kvar då. Hihi. Borde ta dom nu på en gång. Ska bara skriva klart det här först.

Sen en sak. Annika läser ju en massa fanfiction konstant. För dom som inte vet. Och då läste jag något som fick mig att börja tänka lite. Ni vet Bumbibjörnarna. Deras låt handlar ju om Harry Potter. Fast inte Harry. Utan om Hogwarts och hela trollkarlsvärlden. Helt underbart. Läs det här bara:

Dashing and daring,
Courageous and caring,
Faithful and friendly,
With stories to share.
All through the forest,
They sing out in chorus,
Marching along,
As their song fills the air.

Gummi Bears!!
Bouncing here and there and everywhere.
High adventure that's beyond compare.
They are the Gummi Bears.

Magic and mystery,
Are part of their history,
Along with the secret,
Of gummiberry juice.
Their legend is growing,
They take pride in knowing,
They'll fight for what's right,
In whatever they do.

Gummi Bears!!
Bouncing here and there and everywhere.
High adventure that's beyond compare.
They are the Gummi Bears.
They are the Gummi Bears!!


Seriöst. Om man bara tar bort att de sjunger bumbibjörnarna så blir det ju trollkarlsvärld. Faktiskt.
Nej. Är bara så speedad. Nu ska jag posta brev och handla mat på Waynes.

Puss Puss

I wanna hit that HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGH!

Ojojoj. Annika börjar bli för gammal för att festa. Helt klart. Inte mycket jag minns av sista halvan av festen igår. Kommer ihåg ganska mycket dock. Fast inte sen när alkoholen slog till. Herregud. Det är ju bra att man kan roa någon i alla fall.
Annars då. Livet rullar vidare. L och jag är nästan klara med c-uppsatsen nu. Vi har bara abstrakt och lite småpyssel kvar. Borde även ta och läsa igenom hela arbetet också. Nån som känner att de vill kolla igenom våran fina litteraturstudie?
För tillfället gör jag absolut ingenting. Är mest förvånad över att jag mår så bra idag. Med tanke på hur jag mådde inatt. Eller, jag vet ju inte hur jag mådde inatt. Förutom att jag var glad. Jätteglad.
Nej. Nu vill jag att Will ska logga in sig på skype så att vi kan prata. Var ett tag sen nu.

Så. Den här är till dig Will:



Sköt om er allihopa och ta det lugnt med alkoholen.

Puss Puss