Facebook

FACEBOOK 'KARAKTÄRER'

ALLA har minst en av dessa bland sina facebook vänner!

-------------------

1) "Smygaren" - Skriver aldrig nåt eller kommenterar dina inlägg, men läser allt, och kan möjligtvis referera till dina inlägg när ni träffas i verkligheten.

2) "Hyenan" - Säger aldrig nåt alls, bara *ASG* eller *OMG* åt allt.

3) "Fröken Populär" - Har 4367 vänner av ingen speciell anledning.

4) "Spelmissbrukaren" - Spelar Words With Friends, Mafia Wars, skördar, bakar kakor och skit, etc., HELA DAGARNA.

5) "Profeten" - Alla inlägg refererar till Gud eller Jesus.

6) "Tjuven" - Stjäl statusar och inlägg och kommer med all sannolikhet stjäla denna.

7) "Cynikern" - Hatar livet och allt i det, genomsyrar varje inlägg de gör.

8) "Samlaren" - Skriver inget heller, men går med i alla grupper och gillar all skit de hittar.

9) "Marknadsföraren" - Skickar alltid en massa inbjudningar som du till sist bara slänger eller ignorerar.

10) "Gillaren" - Säger nästan aldrig nåt, gillar bara vartenda inlägg.

11) "Den hatade" - Varje inlägg handlar om att någon hatar dem, och de svär på att någon försöker förstöra deras liv. Alla negativa inlägg de läser handlar om just dem.

12) "Anti-stavningskontroll" - Den här personen skulle må bra av lite rättsstavning, och ibland mår du dåligt när du tänker på dem för du vet inte om de bara skrivit för snabbt eller om de verkligen inte kan stava.

13) "Den mystiska" - Denna personen skriver alltid "Jag kan inte tro det är sant!", eller "De kommer få mig att bryta samman idag!", i hopp om att du ska fråga vad som hänt, eller vad som är fel...men de berättar aldrig vad som hänt ändå.

14) "Umpa umpa" - Denna personen försöker hela tiden vara lustig men är det aldrig.

15) "Nyhetsuppläsaren" - Uppdaterar ALLTID om allt de gör och med vem, oavsett hur godtyckligt det må vara.

16) "Tuppen" - Känner att det är deras jobb att säga "Godmorgon" till Facebook varje morgon oavsett vad.


ESC

Då var Eurovison Song Contest över för detta år. Och jag måste säga att det var ett av de mest rättvisa röstningen jag sett på länge. Inte bara för att Sverige vann utan för att länderna röstade på alla länder som fanns och inte bara på sina grannländer. Känns riktigt gött. Och sen Sverige då. Vilken skön seger. Det här har jag väntat på i 10 års tid nu. Enda gången jag kände att Sverige kunde slopa finalen var när Anna Bergendahl och Charlotte Perelli vann Schlagern i Sverige. Och Anna åkte ju ut. Har aldrig varit så glad någonsin. Och Charlotte kom med i finalen endast för att juryn ville det. Inte folket. Hahahaha.
Nej nu är jag elak. Men. Jag är elak i år också. Gillar inte Loreen alls. Tycker hon ser, ja. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men jag får dåliga vibbar av henne. Men hon gjorde det bra. Riktigt jävla bra. Även om rösten skar sig i semin så kom hon tillbaka och visa hur man gör ett framträdande. Och dansaren. DANSAREN. Fy fan va kung han är på att dansa. Och dom var ju fantastiska tillsammans. Dom passade varandra perfekt.
Annars då. Tyckte Finland var bäst av dom alla. Sen Irland. Dom är ju så söta småpojkarna. Och dom var bra. Inte lika bra som förra året. Men bra. Riktigt bra.
Och för att dryga lite kommer nu både Sverige och Finland. Måste ju visa lite filmer. Haha.





Annars då. Var på sommarfesten på kåren i fredags. Slutade ju i ren kalabalik. Det kan vi ju prata tyst om. Inte för att jag gjorde så mycket hemskt. Trodde jag var nyktrare än vad egentligen var. Men så är det ju varje gång man är ute. Men men. Man ska inte ångra det man gjort. För just i det ögonblicket var det precis det man ville.

Lite mer ESC prat här. Satt i korren igår och tittade på finalen. Satan vad kul jag hade det. Vissa människor kunde man ju vara utan. Men men. Allt blir ju till det man gör det till.

Så nästa år. Då jävlar far jag å L mot ESC finalen vart den nu kommer att hamna i Sverige. Själv röstar jag på Sandviken. Ska man ha den i en aren kan man väl ta den största i Sverige. Haha.

Ha de gött folket. Man ska väl försöka städa lite.

Puss Puss

I'm dreamin' my life away

Hallå hallå folket.
Ska bara säga att jag lever. Var ju ett tag sedan som jag skrev så...
Men det händer absolut inget i mitt liv. Har börjat festa lite mera. P hör av sig lite nu och då och vi super våra kloka skallar ifrån oss. Sista kursen i skolan har börjat. Skriver med en tjej nu som gör att allt flyter på. På två dagar nu har vi skrivit 4 sidor. Det är ju helt sjukt. Så nu ska vi bara se till att allt flyter igenom som en röd tråd. Ledarskap i vården är verkligen inget höjdarämne.
C-uppsatsen går ju åt helvete den med. Men men. Den ska ju in på fredag så får vi väl domen sen då. Suck.
Annars så flyter skolan på rätt bra. Har bara två restuppgifter, eller kompleteringar som det heter och den kursen jag håller på med nu. Förra kursen klarade man ju. Tack gode gud. Trots att jag hade lite problem på vägen. Men det ordnade upp sig till slut. Och inte en enda kompletering. Tjohoo....

Såg nyss en film. På TCM. Älskar TCM. Älskar gamla filmer. Såg "Adventures in Babysitting". Var en fasligt söt film. Men jag har sett den förr. Fastnar ju alltid för de mest konstiga filmerna. Krigsfilmer är ju helt klart bäst. Vet inte hur många gånger jag har sett "12 fördömda män" eller "Kellys hjältar". Jag blir alltid lika glad när de dyker upp på tv:n. Nej. Nu ska jag avsluta och fortsätta med det jag alltid gör. Snus och spel. Alltid spel. Hehe.

Och en sak till. Vad jag önskar mig mest av allt i hela världen för tillfället. EN MÄNNISKA SOM VILL KLIA MIG PÅ RYGGEN. Gärna en sån med klor till naglar. Vill sätta dom långt in i ryggen på mig och riktigt riva. Fy fan va skönt det skulle vara. Att blir kliad på ryggen tills den blir alldeles röd och varm. Finns nästan ingen bättre känsla. MMMMM...

Nej. Nu så blir det hej då. Och lite intro till "Adventures in Babysitting". Kan ju säga att ni inte har missat något om ni inte sett filmen.

Puss Puss



I'm gonna be the mane event

Varför gör jag sällan sånt jag mår bra av?
Varje gång jag går ut och rör på mig mår jag bra efter. Hur ofta gör jag det? Svar: Aldrig.
Varje gång jag lämnar in en uppgift i tid. Hur ofta gör man det? Svar: Aldrig.
Vad borde jag göra med mitt liv? Saker jag mår bra av.
Men det är på väg att bli bättre i all fall. Snart ska jag sluta skolan. Så då slipper jag ha ångest över att jag alltid lämnar in mina uppgifter i sista sekunden.
Jag har vänner som tvingar iväg mig på promenader lite nu och då + att D har sagt att han och jag ska åka vasaloppet 2014. Så det är ju bara att ligga i hårdträning nu då. Funderar på att köpa mig ett par stavar som jag kan börja gå med.
Jag var ute i 40 min idag och traska. Och sista etappen av min lilla runda flaxar mina armar som sjutton. Så då borde det ju bara vara positivt att jag köper mig ett par vandringsstavar att använda. Då kanske man blir av med dallret på armarna med.

Och vad blir summan av detta då? Annika ska sätta sig ner och skriva klart en av sina uppgifter idag och skicka in och börja promenera lite längre sträckor varje dag än bara ner till bussen/skolan. Det borde ju kunna gå tycker jag. Och sen kanske man mår ännu bättre sedan. Sen kommer ju helvetet att komma första söndagen i mars 2014. Undrar om jag borde kontakta en läkare. Fast det kanske står några utmed vägen på vasaloppet.

Nej. Nu ska jag skriva uppgift och sedan duscha.

Puss Puss

Ni kunde lika gärna vart apor på zoo

Sitter man i Umeå för tillfället och bara myser. Underbart med vänner som får låta en vara som man är. Hatar alla där man måste låssas vara en annan. Och jag har en del sånna vänner. Ganska många faktiskt.
Min dator e fortfarande helt död. Dom ringe ifrån verkstan i fredags och fråga efter lösenordet. Så förhoppningsvis så kanske de hör av sig i morgon. Det hade ju varit förträffligt. Har sån abstinensbesvär nu så att det är sjukt. I söndags satt jag 8 timmar på skolan bara för att få vara med en dator. Förstår inte vad det är en som lockar så mycket med en dator. Och man kan ju inte heller se på porr på skolans dator. Så fråga mig inte vad det var som fick mig att vara kvar där i 8 timmar. Nånting måste det ha varit i alla fall.
Nej. Nu ska jag spela lite spel och sen kanske man ska gå och vara social med L igen. Det var ju inte igår vi sågs. Fast hon gullar med A konstant. Så jag kan nog sitta här ett tag i alla fall. HAHA.
Nej. Nu spel.
Puss Puss