Jobb

Jobb är bra. Jobb är mkt bra.
Det finns mycket + med att ha ett jobb. Man har något att göra, man ser en mening i livet och man tjänar lite pengar. Sen finns det sina nackdelar med jobb. För jag jobbar med min kära lilla mor. Och det har sina ljusa stunder ibland. Men inte för det mesta. 
   Jobbar på sandvik då. Som de flesta människor i denna stad. Och då kommer det ibland APU-elever från göransonska skolan. Och alla jag känner har pratat om dessa APU-elever och säger att dom e så elaka, inte gör ett skit och bara sitter. Och så fick jag två APU-elever. Eller min mor rättare sagt. Va ja ha förstått får ho alltid vara handledare när dessa småglin kommer. Men men. Till saken. Det var sista dagen jag/vi hade dessa elever och mamma körde kran. Själv fick jag fixa och trixa me maskinen för alla rören ville inte fungera. Men så kommer mina elever till oss efter dom ätit lunch och utan att fråga om dom skulle göra något så började dom banda rören. Och dom va så söta. De va de snällaste människor jag varit med om. För ja kunde döda maskin precis då. Men dom hjälpte mig. Dom var riktiga änglar. Men så får man höra av allt annat folket att de va dom snällaste APU-elever som någonsin funnits. OOch att jag aldrig mera kommer att få lika snälla APU-elever igen.
   Idag, snart, när ja nu ska till jobbet igen så ska mamma och jag få en sommarvikarie. Är inte han lika snäll som mina APU-elever var vet jag inte vad jag tar mig till. Men ja kan nog få lite pli på han. Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken. Jag har ju inte träffat karln än.
Just ja. En sak te. Jobbar natt den här veckan. Hur kul e de att börja sommarjobba på en nattvecka? Stackars krake.
Puss på hela världen.
P.S. Jag har blivit speaker på SIF:s div 4 matcher. Så hör ni en rädd liten flicka komentera matcherna så e de lilla jag. WEE. D.S