Köp och Köp. Tror du jag är gjord utav pengar?

Behöver ny dator,
nya kläder,
ny frisyr,
nya skor,
ny livsstil,
nytt boende,
ny kropp.

Lycka till med det. Fattiglapp som jag är.

Ont har jag nu också. Dörrjävel


Perfect Day


Och livet verkar tveksamt en liten doft av blues

Kusinen har lämnat sina vovvar hos oss. Kan ju berätta om den stora paniken som utbröt i vardagsrummet igår när jag fann en fästing på halsen. Syrran skrek och jag grät. Sen tvinga hon mig att ta bort den. MIG. Jag ska då aldrig bli veterinär. Usch. Jag tyckte så synd om Molly (hunden) när hon låg på golvet och jag var för feg för att ta bort den. Men till slut gick det. Fan va den satt alltså. Hon fick ett kex sen för att hon var så duktig. Brr. Aldrig mera hund för mig. Fästingar är äckliga.

Annars då. Hörde ifrån L som undra om jag ville följa med och bada. Så i torsdags badade jag för första gången på 2 år nu. I hav eller sjö då. Förra året blev de ju aldrig någe. Därfär ja säger två år. Och skönt som satan var det. Kallt men sjukt underbart. Senare på kvällen satt jag och fiska med L och hennes kusin. Fiska är ju inte min starka sida då. Fiskar är äckliga varelser. Fisk är jättegott och jag har inga större problem med fisk så sät. Men fiskar som lever. Usch Usch. Fick testa en gång att meta. Fick en fisk efter ett tag. Måste ha varit en stor jävla bjässe. Jag skrek och försökte dra. Sen tog L tag i metspöt och fisken försvann. Med krog och mask. Det var ju min fiskelycka det. När jag väl får en fisk på kroken sticker den. Men men. Lite glad ändå är jag för det.

Nu ska jag köra syster på fest. Vi höres senare.

Puss Puss

If I crash on a couch can i sleep in my clothes

Vilken natt de har varit. Mycket har jag ju sovit. Verkligen. Vaknade tisdag morgon av att mamma kom in och undrar om jag är vaken. Morrar något elakt till svar och försöker vakna. Då börjar min mob att morra. Känner bara att "NEJ. Jag vill inte jobba". Men kollar efter ett tag och D ringer mig. Kan ju säga att Annika blir väldans förvånad och svarar iaf. Frågan man får hör man ju ofta. Verkligen. Han undrar vad man gör i Gävle kl 02.30. Ja. Kan ju säga att Gävle är ju lika livat som Sandviken. Så ni kan ju bara tänka er. Inget över huvud taget händer. Men de slutar med att han bestämmer sig för att ta det tåget så kommer jag och hämtar upp honom 2.30 mitt i natta. Var trevligt att få träffa en gammal vän igen. Även om de bara är 2 veckor sen sist vi sågs. Men 2 veckor här känns som en evigthet. Tro mig.
Men i alla fall. Körde runt D i Gävle och
Sandviken så att han fick se vad "vackert" det är här. Kommer hem hit efter ett tag och D totaldäckar på soffan. Var inte det lättaste att få liv i honom när se var dags att åka till Gävle igen.
När jag har lämnat D vid tåget och nästan är hemma igen ringer pappa och underar med halvpanik i rösten vars man är. Vad tror han egentligen. Att jag kör vilse på den lilla sträckan mellan Gävle-Sandviken?

Nä. Men över till annat. Har ju pratat med både M och L idag. Det var ju inte igår det heller. Och roligaste av allt. Ordspråket "När man talar om trollen..." stämmer ju mer än vad man vill. Ibland är det nästan lite läskigt.

Ja. Men till ett avslut här då. Annika behöver kaffe. Så de tänkte jag laga till mig. Sen kanske man ska hitta på något roligt att göra utöver diska.

Ha de gött allihopa.

Puss Puss

Bring me java, bring me joy!

Det är så sjukt tråkigt att vara hemma. Sandviken har ju så mycket att erbjuda. Jag hatar verkligen den här staden. Jag har inga vänner, ingen hobby och absolut inget att göra. Jag går hemma inne i huset, städar diskar och bor framför datorn. Och så här kommer mina 2 kommande veckor att se ut. Ska bli så jävla skönt att få börja jobba sen. Det är tur att E finns. Även om vi bor på två olika orter så är det inte så långt till Gävle. Hon drog ut mig i lördags. Vilket var tur. Så som vi i min familj stod och skrek på varann. Och värst av alla är mamma. Skule hon råka ut för en svår olycka tror jag inte att jag skulle bli lessen över huvud taget. Jag vet att det låter hemskt. Men i vissa familjer tycker man inte om varandra. Och alla är olika. Så är det bara.
Annaras då. Funderar på om jag ska ta och brodera klart alla broderier som ligger här och skräpar. Jag har ju lite att välja på. Har ju broderier som inte är klara och som jag fick av farmor när jag var en 10 år gammal. Det är ju 15 år sedan. Fan vad jag har blitt gammal. Men de e lungt. Så länge jag slipper höra på folk om hur dålig man är om man är gammal och singel så går det bra. Har kommit fram till att jag måste vara den dummaste människan i världen när de kommer till karlar. Men jag vill inte släpa hem karlar efter krogen. Jag mår så dåligt då. Så de e ju bättre att skämmas över hur lång tid det tar mellan mina sexupplevelser än att vara stans största slampa. Även om jag inte är det så känner jagm ig som det. Om jag nu mot förmodan skulle göra något. Då är det ju bättre och leva i celibat. Faktiskt. Mycket mycket bättre.
Vet inte ens varför jag nu skrivet ett inlägg här. Kan bero på vädret (regn,regn och åter regn), att jag inte har någon hobby och på att jag är sjukt jäkla osocial och inte har en enda vän i denna döda stad. Men inte ska man smutskasta Sandviken. Nått bra borde ju finnas här... eller så inte.
Ha de gött allihopa. Nu ska jag dricka min femte kopp kaffe för idag och fortsätta diska.

Puss Puss

Jag är kär

Så jävla sjukt kär i Gary Oldman. Den mannen slutar aldrig att förvåna. Ta en titt på detta bara



Oj. Titta. Det fungerar. Hihih...

Annars händer inte så mycket. Är hos L nu och bakar äppelpaj. Eller L bakar äppelpaj. Jag står och tittar på.
Snodde L:s dator nu när mitt internet har slutat att visa blogg.se:s hemsida. Så roligt. Verkligen.
Annars då. Far hem i morgon. En dag tidigare än beräknat. Ringde hem till syrran och sa att jag kommer nu på lördag. Hon brydde sig ju mycket. Tyckte bara det var bättre. Sen undra hon på om jag ville ha köttbullar eller kyckling när jag kom hem. Sa att det var ett tag sedan jag åt köttbullar. Då säger hon att det blir kyckling. Inte för att jag ska klaga. Hon är grym på att laga mat. Nästan bättre än mig. Fast jag har ju nästan slutat i att bry mig om vad jag äter. Studentlivet tär hårt på en. Allt går verkligen bara till alkohol. Även om man inte är ute varje vecka. Tragiskt.
Skolan är jag klar med nu också. Allt som jag hade hakat efter på har jag jobbat ikapp nu. Så nu är det bara ett år kvar. Ett år och sedan är jag legitimerad sjuksköterska. Hur fan ska det gå sen? Jag är livrädd. På riktigt.
Nä. Nu är kaffet klart. Dags att ta sig en kopp och sedan fika lite innan L och jag traskar hem till mig. Det är ju fotboll ikväll. Moldavien-Sverige. Mamma och pappa är där och ser den live. Måste ju titta nu och se om man får syn på dom i publiken.
Ha de gött allihopa.
Puss Puss