Bangin' on the bongoes like a chimpanzee

Jag ska inte ha en blogg. Det finns så mycket jag vill skriva om. Sånt jag gör, hör och annat tok. Men jag orkar inte. Det finns ju så mycket annat roligt att göra när man surfar på nätet. HIHI...
Nej. Tänkte bara skriva lite om ett vanligt samtal vid middagsbordet med familjen Fahlander. Pappa är en sån som alltid pratar om när han var lite. Och han är mycket stolt över att han och Kjell Roos hamnade i tidningen. Dom visste inte ens vad artikeln skulle handla om. Haha. Pappa är för rar ibland. Och så undrar jag om Kjell Roos fortfarande känner igen pappa, med tanke på att de var väldigt bra vänner. Och jodå minsann. Det gör han. I alla fall för något år sedan. Då pratade dom länge och väl tydligen efter en av hans spelningar. Och min käre far är uppvuxen i Vallsta och Arbrå. Och vem mer är ifrån Arbrå. Jo. Peter Stormare. Och jag har frågat pappa ett antal gånger om han vet vem Peter Stormare är. Och han har aldrig fattat någonting. Tills nu då. När pappa lite försynt undrar om det kan vara Peter Storm jag pratar om.
Ibland undrar jag vilken planet mina föräldrar är ifrån. Det är ju inte denna i alla fall.

Annars går livet bra. Jag har fått höra en massa bra ifrån jobbet jag jobbar på. Och den största bedriften är väl att jag inte har fått magsår. Så nånting bra har jag ju gjort i sommar.

Nej. Nu får jag duscha. Ser inte klok ut. Svettas som en gris vareviga dag. Det är varmt på mitt jobb. Sjukt varmt...

Ha de gött alla.
Puss Puss

Snälla Snälla Snälla

Nån som vill vara snäll och komma med en snusdosa till jobbet i morgon? Jag har inga kvar och hinner inte köpa innan jobbet börjar.

FML

Burning love

Jag älskar disney. Finns inte vackrare filmer att se. Jag gråter konstant. Dom är ju helt underbara. Och låtarna sen.
ÅÅÅÅÅHHHH.
Fantastiska filmer.
 
Men men. Ville bara säga att jag älskar Disney. Måste sova snart. Ska ju upp och jobba tidigt i morgon bitti. Måste bara säga att detta är bästa sommaren på länge. Ingen skola. Bara jobb. Och jag träffar mina vänner nästan varje vecka. Så underbart. Jag är inte ensam någe mer. Och detta år verkar det som om att jag får ha en fest när jag fyller år också. Jag kanske äntligen får min kaka och mitt kaffe. Skulle vara underbart. Men nu ska jag inte vara blödig här. Nu ska jag sova. Ska använda min nya eltandborste först. Den är jättefin. Hihi.
 
Natti natt.
 
Puss Puss

Do you hear the people sing?

Nu var det ett tag sedan. Har tänkt att jag ska uppdatera länge nu. Men de blir aldrig av. Fast det är väl så när man jobbar nästan hela tiden. Men nu är jag ledig. I hela två dagar. Fy fan vad jag inte ska göra någonting. Haha.
Eller inget å inget. Tänkte väl städa lite i morgon och på onsdag drar jag och M till Furuvik. Fatta vad länge sedan det var jag var i Furuvik. Ska bli så sjukt kul att åka dit. Klappa getter, åka karusell och äta sockervadd. Mums mums.
Annars då. Prata med herr D idag. Mamma tycker att han har en ängels tålamod som orkar prata med mig. När jag är trött så pratar jag bara skit. Ungefär som här på bloggen. Jag undrar bara vart han tog vägen. Han skulle väcka mig efter ungefär en timme. Jag sov i tre. Sen kom mamma och var halvt galen eftersom jag tydligen förstör min nattsömn. Men de e lugnt. Jag är en trött människa nu när jag jobbar. Och speciellt nu när jag är sköterska. Herregud vilken skillnad det är på att vara ssk och usk. Jätteskillnad. Men det funkar. Och bästa var ju ändå i lördags när det kommer en anhörig och är jättearg och frågar mig "Finns det ingen sköterska här på huset idag?" och jag svarar helt lugnt att det är jag. Ögonen på den personen sen. HAHAHA. Bästa som har hänt mig hittils.
 
Annars gör jag inget. Lyssnar på Dire Straits. Och är det inte Dire Straits så är det Queen. Och är det inte Queen så är det Tommy Körberg. Älskade Tommy Körberg. Och nu har jag hittat vackraste videon på youtube. Titta bara på detta:
 
 
 
Helt fantastiskt vackert. Jag ryser varenda gång. Och alla är jätteduktiga på att sjunga. Älskar när man gör något sånthär. Då får man verkligen höra hur vackert det är med språk. Fantastiskt. Jag är kär. Nå så ivinnerligt.
Nej. Nu får jag sluta mala på här. Ska lägga klart min griddle och sen är det bara att sova. Ska hämta mor i morgon bitti.
 
Natti natt
 
Puss Puss