Vart är du någonstans?

Min mamma. Ibland är hon bara för skön. Ringde hem nyss och pappa svarar. Då frågar hon "Vart är du någonstans?". När hon ringer hem. HEM. Hur söt får man bli ibland.

Men det var inte därför somjag skriver här. Det var mer som ett litet ontro. Kollade precis igenom de hetaste hunkarna för 2010 på msn. Och top tre bestod av Robert Pattinson, Zac Efron och Jake Gyllenhaal. Och hur den jäveln kan komma på 3:dje plats är ett mysterium för mig. Men så är jag inte som annat folk heller. Och en annan sak. Det stod ju kommentarer till varenda bild, och det var felstavat och meningsfel och en massa annat. Syster trodde till en början att jag läste fel. Men så var det inte. Jag läste precis rätt. Men så fel kan man ju inte bara skriva. Usch. Annars så tycker jag att andraplatsen kunde få hoppa upp till första. Inte skulle man säga nej till Zac Efron vad han än frågade. Och tydligen har han blivit singer nu å. Grrr (fast ett Johans Glans-"sexigt# morrande hade passat bättre).

Nej. Mer vill jag inte prata om. Ha ett Gott Nytt År allihopa där ute.

Puss Puss

Are you ready, are you ready

Jag är klar. Nu har jag handlat alla presenter jag behöver. Allt är klart. Vet ni hur skönt de är? Fett jävla nice. Och pappas fina komentar till mitt utlåtande om att jag har handlat klart alla mina julklappar nu "Jasså. Jag köpte mina innan jul". Så dum ibland. Väldans dum.

Nä. Annars var det inget mer. Jag är bara så glad att mina klappar är klara. KLARA. Och jag har köpt till allihopa. Försökt att ringa Patrik idag med. Men han vill inte svara. Då får han skylla sig själv om han får gråa hår. Haha.
Och så slutar jag inlägget med en MCR video. Vad annars. Tyckte det var ett tag sedan jag la in en video. Fast de e ju typ de enda jag gör. Så se och njut så tar jag för mig lite kaffe.

Puss Puss



(hitta ingen annan version av den videon jag ville ha. ha överseende)

Is it hard understanding

Jag måste leva i en dröm. Jag vet inte hur de fungerar. Sitter i vardagsrummet nu på morgonen med syster. Säger till henne att jag vill se MCR för att det var så länge sedan. Zappar lite mellen MTV och MTV-Rocks. Ser på 3 from 1 på MTV, går gör te, kommer tillbaka och gissa vad som är på tv:n. Gissa. Jag tror ni kan görat. Om ni inte kan så kommer ju MCR. Börjar med nyaste videon "Sing". Sen kommer "Welcome to the Black Parade" och slutar med "Famous Last Words". När vi sitter och tittar på den så säger vi hur länge sedan det var man fick se slutet när Bob inte klarar av hettan något mer, svär och springer därifrån. Jag vet inte. Men gudarna måste vara tokiga idag. Jag fick se det slutet. Vet inte vart jag befinner mig för tillfället. Fattas bara att jag ska få ett frieri idag å. Fast de vill jag inte. Så de kommer nog inte att ske.
Nu är de dags för te. Ville bara skryta lite. Ha de gött alla.

Puss Puss

There will be no shame

Tänkte prata lite Robot Unicorn Attack för tillfället.
Älskar spelet i helhet. Hur enkelt det är. Att låten är bra. At låten inte slutar när man dör utan den fortsätter. Att man bara behöver trycka på z och x.
Sen till de lite mindre bra sakerna med spelet. Den lyder inte alltid när man trycker på knapparna. Det laggar konstant. Och nu kommer jag inte in på listan något mer för jag har fått för höga poäng alldeles för många gånger.
Och till sist. Förlåt Alex. När vi prata om detta spel sa jag att jag låg på 40 000 poäng. Jag ljög. Förlåt. Men nu ligger jag på 49 000 poäng. Lärade spela upp mig lite efter att jag sett hur dålig jag var. Hoppas du inte är allt för arg.
Nu väntas sängen och en god natts sömn.
Lista för i morgon. Handla julklappar till restrerande personer och ring Patrik. Inte så mycket. Borde inte vara så svårt.
Puss Puss

The boy could sing, knew how to move, everything.

Det är morgon och jag är vaken. Somnade nån gång efter 4 inatt och vaknar innan 7. Lycka till att jag kommer att klara av den här dagen. Jag som ska till Valbo idag och handla julklappar. Får väl åka till Fru Nilsson i morrn och fortsätta leta om jag skulle svimma på köpis idag. Haha.
Såg en bild på fb idag på min klocka. Mina kära lilla Elvis klocka. JAG SAKNAR MIN ELVIS KLOCKA. Den har försvunnit. Varit borta i över 2 år nu. Jag undrar vad som har hänt med den. Om mina föräldrar krashade den i golvet och inte vågade säga någonting för att dom vet hur arg jag blir. Eller om dom har plockat ner den och glömt vart dom lagt den. Det finns ju ett oändligt antal förklaringar till varför den är borta. En sak är då säker. Jag vill ha tillbaka den. Jag som lämnade den hemma för att jag inte att den skulle gå sönder i Ö-vik. Snyft.
Har gjort ett till litet test idag. Vilken parfym som passar mig bäst. Och jag måste säga att det stämde rätt så bra den här gången. Inte lika dumt som med sminket. Lyssna på den här förklaringen: "Syrlig och härlig. Din doft är fräsch, lätt och komplex samtidigt. Den hintar om oanade djup." Ja. Och parfymen då. Det ska vara en med frisk citrus. Och de stämmer nog. Mina parfymer luktar alltid gott. Fast det kanske inte är så konstigt. Man köper ju inget som luktar äckligt. Haha.
Nä. Man kanske ska försöka vakna. Bara för att man vaknar innan kl 7 betyder det ju inte att man är pigg. Kaffe kankse. Ha de bra allihopa.
Puss Puss

För jag har bara snö hos mig

Ja. Då är det dax... bam Bam BAM...
Annika ska lägga ut foton i sin blogg som hon har tagit själv. Tycker jag förtjänar en applåd.

Då så. Första fotot här. Ett snöigt Sandviken. Och jag lovar. Det är så mycket snö som det är på bilden. Syrran och jag tog oss en promenad nu i vintermörkret. Kände att jag behövde det efter all julmat. Vi gick mot stensätra, svände av mot Trebo, orkade inte gå till vägen och pulsade oss genom meterhög snö över åkern. Fy fan säger jag bara. Aldrig mera pulsa i sådan snö. Det var det vidrigaste jag varit med om. Och syrran gick bakom mig och skrattade. Den ssträckan som vanligtvis tar 15 min att gå varma sommardagar tog oss 40 min att gå nu. Vi hade snö upp till höfterna. Det var hemskt. Usch Usch



Och andra bilden här. Oj oj vad jag är duktig. Det är från julafton. Så att ni kan få se hur "fin" jag var. Eller fin och fin. Jag vette 17 hur jag har fixat makeupen. Maskaran låg vackert svart under mina ögon och mamma reta mig för att vara emo. Eller om det var syrran. Sen vet jag inte om det syns. Men mina bröst. MINA BRÖST. Kolla in dom. Jag tycker dom ser onormalt stora ut. Men vem vet. Kanske bara jag som inbilalr mig saker.



Nä. Men då var de dags för film.

Puss Puss

I NEED SEX

... tänkte att ni behövde veta det

Green Green Grass of Home

NÅN HAR LÄST MIN BLOGG.
Tjohoo. Så här glad har jag inte varit på länge. Finns det folk som tycker de här är bra?
Träffa Lollo idag med. Va skönt det var att träffa nån som man inte sett på så länge och som man har saknat som satan. Och lite avis hon blev när hon fick höra hur mysigt vi har haft det i korris utan alla socionomer och turismare. Det har varit ett helt annat korris. Värsta nice.

Nä. Men jag var bara lite glad att nån söker sig hit till mig. Och läser om min sjukt tråkiga vardag. Läste nån bloggare som skrev att man inte ska uppdatera för mycket och att man ska bara skriva om man har något att säga. Och sen sa hon att hon uppdatera sin blogg kanske fem gånger om dagen. 5 JÄVLA GÅNGER OM DAGEN. Vem fan har något att säga fem gånger på en och samma dag? Inte jag i alla fall. Måste leva världens minst händelserika liv. Fast så söker jag inte efter spänning heller. Jag blir glad när den kommer.

Nu kanske man ska sova. Säga god natt till Dennis och syster. Och på tal om syster. Hon har ju varit jättesocial idag. Suttit framför datorn och spelat sitt HP spel som jag gav henne i julklapp. Men de e ju trevligt att hon gilla det.

Puss Puss

God Jul

God Jul alla glada ute i cyberspace.
Nu sitter familjen Fahlander och väntar på att klockan ska gå. Alla i familjen (utom jag) fick nån knäpp efter maten och bestämde sig för att vi ska gå till kyrkan nu till natten på midnattsmässa. Men jag undrar vad det är för en midnattsmässa när den börjar 23.30.
Annars har julen varit kanon. Jag har fått en massa underbara julklappar. Bla en stavmixer. Så nu ska jag göra en massa gott. Har ju både vanlig mixer och en stavmixer nu. Hoho.
Annars har jag världens problem. Fråga mig inte avd som har hänt. Jag vet inte hur de har gått till. Men mina bröst. MINA BRÖST. Jag kan knappt andas i klänningen jag nu har på mig. Och syster påpekar konstant att dom håller på att trilla ur. Men de gör dom inte. Dom sitter fast som satan. Men ni måste se  dom. Ser ju ut som jag har pumpat ut dom till max med en massa skit. Men det är mina egna. Det lovar  jag. Inga pklastikoperationer här. Fast snart kanske. Mina läppar syns ju inte. Fast de kanske inte behövs nu när mina bröst har tagit över.

Sen har jag funderat på en till sak. Jag har problem. Massa problem. Jag ska ut och köpa julklappar till alla mina kompisar nu. Och de kommer bli paket till Dennis, Jocke, Linda, Robert, Emma, Alex, Mickie och Sanna. Som ni ser är de en hel del. Va fan ska ja köpa till alla? Jag blir helt nollställd. Finns inte plats i min hjärna att komma på paket till så många människor. Finns inte på kartan. Och sen kommer säkert en massa annat folk att köpa saker till mig. Då vet jag inte vad jag ska köpa till dom. SUCK. Bara en massa problem. Men men. Nu är det jul. Räcker inte det att ge kärlek. Det hade ju varit det bästa. Kärlek till alla man känner. Haha. KÄRLEK TILL ALLA PÅ JORDEN.

Nu måste jag nog sluta. Tröttheten börjar ta över och jag måste bättra på min makeup innan jag far till kyrkan. Ser hemsk ut. Och sen kanske jag måste ändra på uringningen å. Den om nån får en ju absolut att inte bli insläppt i kyrkan. Och bäst av allt. Syster och jag har bettat med föräldrarna om det är mycket eller lite folk i kyrkan. Den som förlorar måste betala kollekten. Hur kul är inte det på en skala. Jag tyckte det iaf. Haha.

Men men. Vi höres alla glada.

Puss Puss

Alla vi som vill sminka oss med Jimmie Åkesson

Fick precis veta av min käre mor att Jimmie Åkesson kommer att fira jul 100 meter ifrån vårat hus. Jag höll på att dö. Trodde hon skämtade först. Att det var någon annan Jimmie. Men det var det inte. Det var THE Jimmie Åkesson. Jag dör. Bara skrattar.
Berätta för syrran som genast ville gå dit och fråga om han vill hjälpa oss med julsminkningen. 5 tummar upp för min syster.

GOD JUL på er alla där ute. Nu ska här fikas.

Puss Puss

Till Alex


Vem var det som kasta?

Allvarligt. Vem orkar göra det till en så stor grej?



TRUE

... so true




Kåta Maja

Alltså. Helen Sjöholm i mitt hjärta. Inte kan jag plugga nu. Jag sitter bara och gråter utav skratt






Jag känner mig kåt...

Inte alltid men emmelanåt.

Ja. Vad ska jag säga. Sitter i bibblan och "pluggar". Det går ju fin fint. Men jag har funnit mig en artikel och har skrivit ner den. Det är ju ett litet + poäng i alla fall. Tycker jag.
Lilla Linda sitter framför mig hon å. Undrar hur de går för henne. Det hon har pratat om är inköpslistor och huvudvärk den senaste timmen. Men jag tror hon har bättre självbehärskning än vad jag har. Vad jag tror i all fall.

Vad jag upprepar mig nu. Usch Usch. Inte bra. Christina kommer att döda mig. Läraren.

Nu kom en bra låt på Spotify. Fasst det har de ju gjort dom senasate 2 timmarna. Min lista jag lyssnar på så...

Nej. Jag får väl fortsätta att skriva rapporter nu. Annars kommer jag aldrig att bli färdig sjuksköterska. Och det vill man ju. Kankse. Inte alltid det känns så lockande att fortsätta med dom lärare och elever som finns.

Vad jag är negativ nu. Nej. Det kanske är dags för mig att få ett ligg nu. Kanske muntrar upp mig lite från mina negativa tillvaro.

Ha de gött alla.

Puss Puss


Bulletproof heart

Ja. Då sitter man i bibblan igen och ska skriva rapporter igen. JAG HATAR RAPPORTER.
Fattar inte att lärarna aldrig blir nöjda. Blir så less. Men de e ganska lungt. Linda och jag har kaffe med oss. Kaffe fixar allt och är gott. Riktigt underbart. Mums Mums.
Nä. Men jag ska väl börja skriva lite. Annars blir jag ju aldrig klar. Aldrig någonsin. Suck.
Så. Nu ska här skrivas.
Puss Puss

Elvis isn't dead cause I heard him on the radio

Hmm. Skulle ju skriva inlägg. Ändå sitter jag mest och funderar på vad jag ska ha till rubrik. Så det lägger jag åt sidan tills vidare.

Micke kom och hälsa på nu i helgen. Herre gud säger jag bara. Han och jag kan ju inte bete oss för fem öre. Speciellt inte efter att vi druckit rödvin. Kan ju säga att min fredag var trevlig. Det lilla jag minns av den iaf. Slutade i ren kallabalik. Kanske bara bra att man inte minns något. Annars hade man nog haft ångest som vanligt.
Känns ju bra att Micke kan ta sitt förnuft till fånga och be om hjälp mitt i all röra. Kan ju säga att jag har fått tvätta både det ena och det andra efter i fredagas. Och att få tillbaka madrassen i fodralet är inte det lättaste. Jag och Linda försökte tre gånger innan vi fick skiten på plats.

Ett förnuftets ord här. Drick inte julmust när ni är bakis. Jag hade klarat mig fint hela lördag förmiddag. Jag drack vatten, resorb, cola och saft utan att någonting hände. Sedan drack jag två små klunkar julmust. Det tog mig kanske 1-2 minuter, sedan stod jag och kaskadkräktes på toaletten. Det var det värsta jag varit med om. Helt fruktansvärt. Och stackars Mikael tryckte utanför dörren och frågade om det gick bra för mig. Men de gjorde det. Höll knappt på att hinna in på toaletten och upp med locket. Men allt utom lite hamna i toastolen så...

Annars då. Ja. Vad finns det att säga. Folk förvånar mig fortfarande. Väldans mycket. Men det vill jag inte skriva om nu. Jag har fått prata av mig till både Linda, Alex och Malin. Så det är nog bara Jojjo kvar och sen känner jag mig riktigt nöjd. Behöver inte skriva om det här. Känner mig stolt.

Och en sista sak nu innan jag börjar leta rubrik igen. Angelica (Angelika) jobbade tydligen i fredags. Vilket jag inte minns. Och jag frågar henne hur hon kan bjuda mig på drinkar när jag är så sjukt dräggigt full. Och hon svarar bara att det inte syns. Man ser att jag är påverkad, men inte så till den milda grad jag var. Jag pratade ok, jag vingla inte och betedde mig som vanligt när jag är full. Så tydligen är jag duktig på att behärska mig i fyllan. Inte bra. INTE BRA. Men men.

Minneslista till mig själv. Gå upp kl 8, ring Johanna, städa klart det sista, ta in tvätten, gå på möte och LÄGG DIG OCH SOV NU. (ska vi se om det fungerar)
Ha de gött allihopa.
Puss Puss

Mitt hjärta värker och ögonen tåras

OMG.
Jag är helt i extas. Hittade precis Power Puff Pinglorna målade i mangaform. JAG ÄR KÄR. Så jäkla sött ju. Fast så är ju PPG gjorda av socker, peppar och salt och allt som är snällt. Kan ju inte bli bättre.

Annars tuffar livet på som vanligt. Fick besök idag av sötaste Mikael. Känns skönt att ha han här så att vi kan ha lite gilrtalk. Bara han och jag och en flaska rött. Som vanligt.

Händer inte mycket annars. Fick ett oväntat telefonsamtal ifrån Fadime nyss. Hon ska också komma och hälsa på. Men inte till mig då. Är bara Mikael som kommer på besök till mig. Har flyttat in en Dennis i korris nu å. Han är snäll. Så det kommer nog att gå bra. Fasar bara över dom 2 tjejerna som ska komma efter jul. Tydligen så är dom riktiga grisar. Kommer ju aldrig att hålla. Det håller ju knappt nu. Eller jo. Nu ljög ja. Det har varit riktigt snyggt i korris nu sen alla turismare och socionomer försvann. Nu låter det som att dom är jättestökiga. Men det är dom inte. Det är bara lättare att hålla snyggt när det är 6 pers kvar i korris. För det är stor skillnad på 6 och 13 pers. Tro mig.

Nej. Men jag ska väl sova snart. Ska leta på lite PPG i mangaform så att ni får se. HAHA.
JAG ÄR SÅ  KÄR (i PPG)




Titta vad fint. Jag är så glad. Och jag hittade med. HIHI