Sommar

Ja nu är sommaren här på riktigt. Solen skiner och jag svettas. Vill inte vara ute. All denna solen gör mig rädd.
Just nu sitter jag hemma hos Linda och vaktar hennes lilla sötvovve. Vi var på promenad till museet. Hata att det är stängt på måndagar. Jag som vill dit och titta. Dom har en Andy Warhol utställning för tillfället. Den vill man ju inte missa.
Annars händer inte mycket. Jag jobbar konstant känns det som. Även om det bara är 75%. Men det är det enda som upptar min tid för tillfället. Orkar inte göra ett skit om dagarna. Försökte mig på att städa idag. Jag fick bort smutstvätten, 1 tröja och soporna. Sen försvann min städlust totalt. Det är för varmt för att orka göra någonting.
När jag ändå pratar om solen. Som folk kanske vet så är jag fetallergisk mot solen. Glömmer att kräma mig var och varannan dag. Kommer på det ibland när jag har nån urringad tröja på mig. Annars glömmer jag och får en massa fina kliande fläckar runt halsen. Så underbart. Jag måste vara en av få människor som hatar sommaren. Fast sommaren är ju härlig på sitt sätt. Alla årstiderna har ju något gott med sig.
Nej. Jag får väl sluta nu. Måste till att laga lite mat. Orkar inte. Orkar inte äta heller. Men jag måste fixa matlåda till i morrn. Annars kommer jag att hungra ihjäl på jobbet.
Puss Puss