På fredagskvällen bubblar det i blodet...

OOOHHH! Jag kommer in. Bara det kräver nästan ett inlägg. Inte för att jag vill skriva nu. Vi tar de i morrn. Efter att jag pratat med F och M. Efter det borde det kännas någorlunda bra. Hoppas jag. Hoppas innerligt. Snälla låt de bli bättre. Annars ha ja ju allltif S ochA. Mina kära S och A. Vi ses ikväll.
Puss Puss

En skär alligator om den inte är alltför dyr

"Pappa" var förbi idag och käka matlåda efter att vi lagade mat i tisdags. Satan vad vi är duktiga på att laga mat. Eller vi och vi. Han får göra det jobbiga medan jag gör det lite lättare sakerna. Som sås. Inte för att skryta. Men jag gillar att göra sås. Och ibland blir det bra. För det mesta blir de tapetklister eller alldeles för salt. Men dom få gånger jag lyckas. Då fan e de gott.
Men tillbaka till maten idag. Nog för att vi bara värmde maten idag. Men efter maten bad jag J att hämta min snus. Han är borta i en halv evighet. Sen när han väl kommer tillbaka kastar han hälften av mina lådor rakt ner i soporna. Själv vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag som har sparat och sparat för att få ihop en massa dosor. Annika vill bygga sig en stol eller någe annat vackert utav snusdosor. Men det går inte så bra. Finns ju sura jävla skåningar i korris som gör som dom själv känn för. Och kastar i soporna ett 50-tal dosor för att han känn för det. Jävla miffo. Och nu kommer J och slänger en 5 st för att de ligger gammal snus i dom. ÅHHHHH. Jag är så arg, ARG.
Annars då. Hmm. Börjar fundera stort på mitt humör här. Men det skiter jag i för tillfället. Måste nog göra något åt det. Jag är konstant trött, emotionellt störd och rent av helt elak. Men men. För det mesta är det för att jag är irriterad på att folk aldrig kan tider man har bestämt. Men det går bra att vara hemma hos folk och se på tv andra tider. Och sen den där jävla c-uppsatsen. Den tar livet av mig. Tycker synd om L. Jag funderar på hur bra våran vänskap kommer att vara efter dessa veckor. Kommer ju vara allt annat än bra. Hoppas inte att det går åt det hållet. Men de tyck ja väl inte. Får väl ta och bättra mig lite.

Annars går jag väl mest omkring och oroar mig. Som vanligt. Över allt som man egentligen inte borde oroa sig över. Men men. Le Annika. Le och var glad så löser sig allt.

Puss Puss

Wishing I could go back and change the points that were low

Meningslöst dravvel idag igen. Men ibland så måste man. Hur skulle man annars må? Fortfarande sjukt stor ångest. Men men. Det blir bättre och bättre. Träffade A och S idag. Och S är så söt. Första hon fråga var vart jag försvann förra fredagen. Inte för att jag helt kunde svara på den frågan. Så härligt att få träffa folk man vet inte bryr sig om varken det ena eller andra och som bara skvallrar mellan sig själva. Inge skitsnack med dom damerna inte. Haha.

Har tittat på sos - västkust nu. Och dom där polistjejerna. Jag kan förstå att det var lätt för den där människan att sticka iväg. Springa ur polisbilen och skrika med den där paniken i rösten. Hade jag också totalskitit i dom poliserna. Kan man inte stå på sig mer och få sån panik på en gång så ska man inte heller få fånga rånare, eller vad han nu var. Men jag blev helt bestört när jag hörde det första gången på reklamen. Aldrig nånsin har jag hört en polis skrika så pass. Hoppas dom lär sig något av det iaf.
Just nu sitter jag och tittar på 2 1/2 Men. Måste säga att Ashton Kutcher verkar vara en sjukt gullig kille. Inte bara som karaktären utan på riktigt med. Såg han på nå talkshow program för några år sedan. Han hade väl precis börjat dejta Demi Moore då. Eller om dom hade varit ihop ett tag. Jag kommer inte ihåg så noga. Men han var jättesöt när han pratade. Och han prata inte skit om någon. Inte ens Bruce Willis som Demi dejta innan. Ashton verkar verkligen vara en helgo kille/karl.

Nej. Nu är snart programmet slut. Dags att göra någe mer roligt. Lite griddlar kanske.
Ha de gött folket.
Puss Puss

Min kändisdate...

Mer skit. Men men. Få saker som förgyller dagen...



Ignorance is kind

Varför är jag så sjukt jävla dum. Denna fruktansvärda ångest. Varför kan jag bara inte säga nej? Det kunde jag ju förr. Men inte längre tydligen. ÅÅHHH. Så arg jag är. Skjuter mig själv snart. Det är tur att några snälla människor finns. Som A. Ringde henne igår och prata om allt. Och allt man får till svar är hennes skratt. Men det är väl så man ska ta livet. Skratta. Finns ju ordspråket som säger "Le mot världen så ler världen mot dig". Men det är lite svårt att göra det med denna ångest. Fy fan. Men. Jag får väl börja le igen. Och sluta dricka alkohol. Alltid den som ställer till det för mig. Eller skaffa mig en skyddsängel som bor nära. Det borde ju vara lättare.
Annars då. Var på möte idag för julsittningen. Verkar bli en bra sittning iaf. Kan ju inte bli bättre när jag, M och S ska fixa goodiebagsen. Moahahaaa. Ni kan ju bara gissa vad dom kommer att innehålla. Stackars människor.
Nej. Nu får jag ta och rycka upp mig. En städning av rummet kanske. Borde nog få mig att må bättre. Och lite choklad. Fast jag har ju en bit god sockerkaka hemma å. Blir nog te och kaka istället för choklad. Och en början till renare rum. Det är en smittorisk till max här inne nu. Har nog aldrig, ALDRIG, varit så skitigt här inne som det är för tillfället. Ser rent ut sagt förjävligt ut.
Nej. Nu ska ja koka vattten. Ha de gött folket.

Puss Puss

P.S. Tack L och D. Tack vare era kommentarer så vet jag att nån läser de här iaf. Och kommer med den bra kommentaren efter den andra. Eller samtal. Eller fb-inlägg. Eller andra sätt jag inte kan komma på nu. Puss på er.

That's the only thing I really know

JAG HATAR ATT SKRIVA C-UPPSATS.
Ville bara att ni skulle veta det. Så sjukt jävla tråkigt det här är. Blir jag säkert avstängd nu å för att jag bloggar på skoltid på bibliotekets dator. Moahahhahahaaa.
Det skulle ju vara något det. Och innan ni döm mig för konstiga tankar. Såg på nyheterna igår om en person på mittuniversitetet som blev avstängd för att han bloggade på arbetstid. Visserligen skrev han att han älskade Breivik. Inte riktigt min filosofi då. Den karln är ju inte riktigt som annat folk.
Men men. Dags att återgå te arbetet. Ha de gött folket.

Puss Puss

Ettan eller general det spelar ingen roll.

Blogguppdatering. Wohoo. Inte för att jag har något intressant att prata om. Titta på "All världens reklam" igår eller för nån dag sedan. Men det känns som om att det var igår. Och så kom den helt underbara reklam till Swedbank Fastighetsbyrån. Ni vet den här:


"Hur hamna man här?

Bosse Valentino Fredriksson
föddes i Rimino med svensk farsa ,
men hamna lite utanför.
flyttade till värnamo ovanför Peppos pizzeria.
Farsan och Peppo blev vänner , föralltid.
måste vart en jäkla god pizza sa morsan.
stack till stockholm och träffa Millan ,
var beredd på en förändring , men fick tre.
Vi satsa barnbidraget i färgbranschen
och blev stormrika.
större lya tänkte jag.
men trillingarna tänkte något annat ,
fotbollsproffset Andreas Andersson.
vi hade kul med Andreas ihop..aa Millan iaf.
Med nytt kontrakt med Milan stack dom till Italien,
och patetisk försöka jag få tillbaka henne.
MILLAN !
men hamna i fel klack.
och tur var det , för där var hon.
Giovanna , lika vacker som för 30 år sen.
Hör av dej när det är din tur att byta bostad."



Den finns inte som video. Tro mig. Jag har letat. Letat och letat och letat. Finns ingenstans :(
Men nu tillbaka till "All världens reklam". Som sagt så kom den upp och var på engelska. ENGELSKA. Kan ni fatta vad dålig den var. Den hade en helt annan känsla en den svenska. Och sen flyttade dom till göteborg och inte värnamo också. Bara det förstörde ju hela alltihopa. Och rimmet flöt inte på lika bra heller. Nej. Jag tyckte inte om den på engelska. Den var skitkass.
Och sen då. Hmm. L och jag har börjat på våran c-uppsats. Fy fan vad tråkigt det är. Hatar verkligen att skriva, leta artiklar och försöka förstå nånting av allt man gör. USCH. Men men. Det blir väl bra till slut. Förhoppningsvis. Men men. Nu har jag ätit. Ska strax hämta snusen och sen blir det dags för det Annika alltid sysslar med. Och de kan ni ju gissa er till. Kan ju säga att de inte är onani iaf. Fast de kommer högt upp på listan det med. Fast de e rätt lugnt för mig nu sen i fredags. Ojoj. Jaja. Ska inte berätta mer om mitt privatliv här. Trots att det är de enda folk kan läsa om här. Men men. Upprepningarna är många idag.
Nej. Nu snus och sen må vi se.
Sen lägger jag in en söt liten reklam bara för att.


Puss Puss





"Hamster, Hamster. Take me to the bar"

Then you qualified to sing with me

Herre GUD. Vilken jävla kväll det var igår. Helt jävla sjuk. Fattar inte hur allt hände heller. Det sa bara pang alltihopa. Jag behövde verkligen den här fyllan och mina vänner. Men priset man får betala efteråt. Och bakis är jag inte. Inte så farligt. Det känns rätt ok faktiskt. Men min kropp. Mina ljumskar ömmar som fan, knät gör skitont så fort jag rör på det, jag har två, TVÅ jävla sugmärken på min hals, ett sår i örat, en bruten nagel och ett blåmärke på läppen. Hur fan kan man få ett blåmärke på läppen? Och det ser inte ut som ett blåmärke heller. Det ser ut som om att jag har tugat på en penna och den har färgat av sig på mig. Trodde först att det var smuts. Men det försvann ju inte i duschen. Då lära ja ju undersöka saken närmare. Och oj vad ont det gjorde. Till er som inte förstår. Här kommer en låt...




I'm about to strip

Vad ska jag göra? Jag är för feg för att våga någonting och mitt liv är på väg att gå under. Hatar fan mitt liv. Lär mig att öppna upp mig. Ringde i alla fall L igår och försökte. Gick ju sådär. VARFÖR HAR JAG SÅ SVÅRT FÖR ATT PRATA. GE MIG ETT LIV. Snälla.
Kommer att leva ensam i all evighet. Lär mig hur man lever. Eller är de utseende de sitt i. Är jag så ful att ingen vill ha mig?
Inte vet jag. Men jag får väl lära mig att leva ensam i all oändlig tid. Det är ju ändå mitt egna fel så...

Jag vill bara känna köttets lustar

Sötaste reklamen jag sett: Efter Verum då...






(Och om nån smart datormänniska läser min blogg. Hjälp mig. Min suddknapp funkar inte. Sitter här och gråter)

Jag förstod inte alls vad du mena då

När far och mor är döda
och våra släktingar har ta'tt gift
och alla våra vänner har valt sej själva
och våra lärare och fröknar
har gått och dränkt sej med varann
och nu när sömntabletterna har slutat hjälpa
och när vår präst från konfirmationen
står och pekar i det blå
och ingen fattar om han visar vägen
eller känner vilket håll, vinden blåser på
då kommer Halta Lotta hem till mej
med rösten fylld av gråt
och snyftar, vem i hela världen kan man lita på

Och när John och Yoko Lennon
har gått på psykoanalys
och Robert Zimmerman har flytt till landet med miljonerna
och Marilyn Monroe tappa' taget
och Greta Garbo har blivit ful
och man försöker muta oss med resterna av visionerna
och när prinsar och presidenter
ljuger medvetet i kapp
och när dom som skulle säga sanningen
har börjat ta tillbaka det, dom just har sagt
då kommer Lille Gerhard hem till mej
och häver sej på tå
och viskar, vem i hela världen kan man lita på

Krevaderna har tystnat
och kriget har tagit slut
Ensam sitter kaparen vid kanonerna
Över gyttjefyllda gravar
ligger luften tung av krut
Han fingrar lite tankspritt på patronerna
Och när han tittar sej i spegeln
har den rämnat mitt itu
Och mellan halvorna av hans ansikte
kilar råttorna in och ut
Då kommer Mor Maria krypande
och hennes ögon är så blå
när hon skriker, vem i hela världen kan man lita på


Vad ska jag prata om idag då?
Inte vet jag. Det enda jag vet är att hela min värld håller på att rasa samman. Och jag vet inte varför. Jag är irriterad på allt och alla. Min dator håller på att krascha med. Eller krascha och krascha. Det sitter fast nå jävla skräp under tangenterna. Och den fastnar precis under den tangenten jag vill använda mest för tillfället. Vet inte hur jag ska kunna få ut det heller. Funkar inte att skaka datorn upp och ner. Jag har provat.

Nej. Men det jag mest vill prata om är väl mig själv. Jag har så svårt för människor. Fast det är fel att säga. Jag har inte svårt för människor heller. Ja tror nog jag är det stora problemet. Jag har svårt för att öppna mig och bjuda in folk till mig. Kommer att få leva ensam i hela mitt liv. Trodde jag hade någe på g nu. Men det visade sig ju att jag hade fel där å. Vet inte vad jag ska göra. Faktiskt.
Sen är det ju mycket mitt fel också. Eftersom jag har svårt att bjuda in folk. Jag har även kommit fram till att jag vet inte hur man bor med folk. Skulle nog vakna med ångest varenda dag om jag bodde ihop med någon. Och jag vet inte vart någonstans i mitt liv jag blev så här rädd för människor. Känns som om att jag har valt helt fel yrke nu också. Man kanske ska byta nu när jag har 7 månader kvar. Det skulle ju vara något. Hahah.
Jag är en tragisk människa. Jag vet. Men men. Får väl försöka öppna upp mig för någon och se om det går vägen. Annika som redan nu har svårt att prata känslor. Får väl gå på stan med ett plakat och se om nån vill försöka. Haha. Det skulle vara en syn det.
Nej. Nu ska jag rita några griddlar innan jag somnar. Ha de gött folket.

Puss Puss

Äntligen Måndag!

Ja. Har bara en fråga. Brukar ni också få den där känslan av att tänderna aldrig riktigt blir rena trots att ni har borstat dom ett 50 gånger på raken?
Just nu känns de så för mig. Men jag letar väl bara bortförklaringar till att behöva slippa göra tentan. Detta var nog den sämsta. Haha.
Ha en bra dag folket.


Puss Puss

To be honest you haven't got a clue

Så jävla trött på människor som aldrig kan tala sanning. Jag hatar dom. Ring mig ring mig är det enda man får höra. Och när man gör det så ska dom bara vara hemma och inte göra ett skit. Sen när man kollar in fb:n så skriver annat folk att dom ska dit och se på film.
Va fan. Sluta höra av dig. Orkar inte med dig något mer. Du är ju så sjukt jäkla uppblåst. Och så gnäller du på att jag har blivit alldeles för elak av mig. Själv då? Talar fan aldrig sanning. Hur skulle det vara om du berättade saker för mig nån gång. Det är ju inte undra på att man blir elak då. Alla dessa jävla osanningar i hela ens liv. Och inte slutar dom att komma. Det blir fan i mig bara fler och fler för varje år som går.
Jag vet inte. Är bara så arg för tillfället. Och en vän mindre lär jag ju ha nu. Men de skiter jag i. Det är ju inte som om att det gör nån större skillnad. Jag kan ju räkna mina vänner på en hand så.
Men men. Ville bara prata av mig. Och du kan ju sluta höra av dig mer. Är så fett jävla trött att få veta vad du har ljugit ihop om på fb:n. Det var trevligt den tid som varade.

Puss Puss