En skär alligator om den inte är alltför dyr

"Pappa" var förbi idag och käka matlåda efter att vi lagade mat i tisdags. Satan vad vi är duktiga på att laga mat. Eller vi och vi. Han får göra det jobbiga medan jag gör det lite lättare sakerna. Som sås. Inte för att skryta. Men jag gillar att göra sås. Och ibland blir det bra. För det mesta blir de tapetklister eller alldeles för salt. Men dom få gånger jag lyckas. Då fan e de gott.
Men tillbaka till maten idag. Nog för att vi bara värmde maten idag. Men efter maten bad jag J att hämta min snus. Han är borta i en halv evighet. Sen när han väl kommer tillbaka kastar han hälften av mina lådor rakt ner i soporna. Själv vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag som har sparat och sparat för att få ihop en massa dosor. Annika vill bygga sig en stol eller någe annat vackert utav snusdosor. Men det går inte så bra. Finns ju sura jävla skåningar i korris som gör som dom själv känn för. Och kastar i soporna ett 50-tal dosor för att han känn för det. Jävla miffo. Och nu kommer J och slänger en 5 st för att de ligger gammal snus i dom. ÅHHHHH. Jag är så arg, ARG.
Annars då. Hmm. Börjar fundera stort på mitt humör här. Men det skiter jag i för tillfället. Måste nog göra något åt det. Jag är konstant trött, emotionellt störd och rent av helt elak. Men men. För det mesta är det för att jag är irriterad på att folk aldrig kan tider man har bestämt. Men det går bra att vara hemma hos folk och se på tv andra tider. Och sen den där jävla c-uppsatsen. Den tar livet av mig. Tycker synd om L. Jag funderar på hur bra våran vänskap kommer att vara efter dessa veckor. Kommer ju vara allt annat än bra. Hoppas inte att det går åt det hållet. Men de tyck ja väl inte. Får väl ta och bättra mig lite.

Annars går jag väl mest omkring och oroar mig. Som vanligt. Över allt som man egentligen inte borde oroa sig över. Men men. Le Annika. Le och var glad så löser sig allt.

Puss Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback