Syster...

Ok... jag kommer att dö efter det här inlägget. Men jag måste bara säga det. Jag älskar min syster. Hon är så jävla söt. Var inne på hennes bdb och tittade på våra pp bilder. Och hennes komentarer om mig är helt jävla klockrena. Jag älskar dom. Speciellt den med Bobs trummor. Så jävla bra.
   Klockan är mkt nu och Annika borde sova. Men hon jobbar eftermiddag, så Annika tycker att hon får.
   Vad finns det mer att säga. Hade 1000 saker jag ville skriva ner. Men alla försvann efter syster och hennes komentarer. Aja får väl skriva mera snart sen. Annika blir ju gammal på lördag och på söndag kommer Johanna. WEEE.
   En sak ja måste säga innan ja säger god natt. Conny är dum. Mkt dum. Säga att han ska komma hit å överraska mig på min födelsedag, får höra att jag jobbar och säger att han skiter i att komma. Hur elakt är inte det. Jävla Conny. Först göra mig jätteglad bara för att kunna dra mig i skiten sedan. HMPF.
   Men men. Hej då alla och kom ihåg "Gud bor granne med kaos", vem det nu än är som har sagt det. Jag kommer inte ihåg. Ni får gjärna (fan att ja alltid stavar fel på gärna. Påminn mig om det å) påminna mig.