Ledig vecka

Att ha ledig vecka är skit. Det är nu onsdag och jag håller på att dö. Allt är tråkigt. Finns ingenting och göra. Vädret är bara skit det med. Jag som ville kapa ner våra träd. Fan va kul de e att ta bort träd och buskar. Finns inget roligare än att få gå vild med sekatör, såg och yxa. HAHAHA
Usch va jag låter barbarisk. Men jag dör här. Jag måste få jobba igen.
Måste säga att jag trivs jäkligt bra på jobbet. Om man tog bort mamma då. Fan va elak hon är. Antingen så är man ett geni och kan allt eller så är man totalt dum i huvudet. Det finns inget mellanting. Det är tur att det finns fler personer där. Annars hade jag varit totalt död. Och alla är så snälla på jobbet också. Man mår som en prinsessa.
Men nog pratat om jobb. Nu ska vi prata Göteborg. Min syster och jag ska dit till 1 juli. Fan va vi ska ha kul. Och vi hittade ett jättemysigt ställe att bo på. Eller rättare sagt. Det såg mysigt ut på bilden på deras hemsida. Och karln ja prata med på telefon va jättesnäll och trevlig. Han skulle göra smörgåsar åt oss som vi kunde äta när vi skulle hem. För vi ska med tåget kl 6 på morgonen från gbg. Bara så att jag kan hinna te jobbet. Annika jobbar natt den vecka. Usch. Men nätter är kul ibland det å. Man får ju vara vaken utan att föräldrarna gnäller på en att man borde sova. HIHI.
Aja. Nu blev det här långt, tråkigt och utan stycken. Borde lära mig att styckeindela mera och hålla mig till ett å samma ämne. Men de e svårt. Tror jag ska sluta med att skriva talspråk å. Men det får bli till en annan gång. Nu ska Annika surfa på nätet. Som hon redan har gjort 72 timmar denna vecka (och tänk på att de bara är onsdag å). Men men. Puss på er alla glada människor.

P.S Grattis igen Malin. Det var du värd.