Citat för idag:



 

 


True Friends




 

 


I give strangers great big hugs

Har bara en sak att säga. Vissa vänner är bättre än andra. Allt beror på vart man är. Antingen lever man livet. Kommer ut, rör på sig, får luft och mår gott. Eller så sitter man hemma, instängd och får avslag så fort man hör av sig till någon. Känns skönt att man snart försvinn så...

Puss Puss

Drops by to say hello

Sitter man här i Trollhättan då hos en kär gammal vän. Älskar C så jävla mycket. Och nej. Inte på det sättet. Har även fått träffa P igen efter ungefär 5 år sådär. Så de e inte ofta jag träffar dessa gossar. C såg jag senast för 3 år sen så... Men jag älskar dom ännu. Mina små änglar. Så mycket dom har gjort för mig. Skulle kunna döda åt dom. Och helt klart hjälpa dom att gräva ner lik. Vilken dag som hellst. Älskade vänner.

Undrar säkert varför jag är här bara sådär. Fick kallelse till sjukhuset. I Göteborg. Vad annars? Hatar att resa till Göteborg för en jävla koll. Men det gick bra. Hjärtat är fint och jag har inge mera läckage. Sedan tog jag upp det med hickan å. Satte hela Östra sjukhuset på jobb. Satan vad omtyckt man kommer att bli. Hehe. Men men. Det är inte bara mamma som gnäller på att jag hickar för mycket så.

Och sen. Mina andra underbara vänner. D,L och L. Satt fast på Arlanda i 5 timmar när jag åkte ner hit. Skrev på fb:n att jag inte kom därifrån. D fick panik och försökte få tag i mig ett antal gånger. Han hade letat fram tågtider, priser och allt möjligt så att jag kunde ta mig till Göteborg. Men det var ingen fara. Jag hade ett flyg jag kunde ta. Bara lite senare än planerat. L titta också på priser och tider. Men ändå. Det går ju fortfarande fortare att flyga än att ta tåget. Och sen L höll mig sällskap ett tag på telefonen för att tiden skulle gå fortare. Fast det gjorde ju allihopa. Inte bara L. Men men. Tiden ticka och till slut så hade alla 5 timmarna gått.

Och nu sitter jag fortfarande här i Trollhättan. Var meningen att jag skulle hem idag. Men så bidde det inte. Jag är för vimsig för att kunna klara av någonting. Men men. C är den underbaraste för tillfället. Så jag får stanna en natt till. Men nu har jag bokat resa iaf. Så i morgon far jag hem. Lite bittert dock att jag missar schlagern. Men jag får väl lyssna på den på radion istället. Jag har ju så fin mobil nu. Typ. Ville spela wordfeud nu när jag har en touch. Men då kan jag inte det för att jag har en symbian och inte en android. Jävla skitmobil. Fast jag älskar den ändå. Även om jag svär över den mer än jag prisar den.

Hur ska jag avrunda det här nu då? Hmm? Jag älskar C och P. Jag har ett hjärta som mår bättre än på länge. Jag har en kronisk hicka som ska utredas. Och. OCH. Jag har vader som är skitstarka. HAHA.

Nä. Man kanske borde sova.
Ha de gött allesammans.

Puss Puss

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!















Kärlek på högsta nivån...

Gudarna måste vara tokiga

Helt klart. Sitter/ligger här i min säng och lyssnar på Hairspray på Spotify då jag plötsligt får en sjuk längtan till att se filmen. Men tänker inte mer på det. Klockan närmar sig 20.00 och jag kollar in tv.nu för att se om det är något spännande på tv:n för tillfället. Kan ju säga att jag hittar inte mycket jag vill se. Hittar nån film på femman, eller om det var nian. Klickar mig mer neråt på sidan och då säger det helt plötsligt "PANG". Där. På tv11. Kl 21.00. Kan knappt fatta det. Men dom visar Hairspray.
Det är ganska läskigt. Ofta när jag får ett sug över att se en film jag inte sett på länge går den ofta på tv:n. Scary.

Och Hairspray. Underbara älskade Hairspray. Och jag vet inte riktigt vilken av versionerna jag ska gilla mest. Den gamla versionen från 1988 har skådespelare som Debbie Harry och Sonny Bono. Och huvudrollen spelas utav ingen mindre än Ricki Lake. Och hela historien har en helt annan betoning än den nya. Då blir Tracy och Link ihop efter halva filmen och förlovar sig till och med. Och mamman till Tracy spelas utav en karl i gamla versionen med. Han har även en annan roll i filmen. Kommer inte ihåg vilken nu för tillfället då. Och Tracys pappa i gamla versionen är han som äger affären för de lite större damerna i den nya versionen.
Men den nya versionen. Ja. Vad ska jag säga. För det första är ju John Travolta med. Älskade söta Travolta. Och han spelar ju även mamma till Tracy. Kan ju inte bli bättre. Och sen Christopher Walken som Travoltas man. Så underbart. Sen kan man ju inte låta bli att dräggla lite över Zac Efron och James Marsden med. Jag vet inte. Men karlar i kostym och snygga frillor får mig på fall. Mums. Och sen Amanda Bynes och Allison Janney ar ju perfekta i sina roller. Man skrattar ju så att man gråter när man ser dom.

Så jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken version jag gillar bättre. I den äldre versionen får man veta mer varför Tracy plattar håret och familjen Von Tussle förstör sista showen på ett mycket roligare sätt i den äldre. Bomber är inkluderade, om jag inte minns helt fel. Var ett tag sedan jag såg den.
Men nu ska jag bara njuta när klockan slår 21.00. Sitta i min säng, nerkrypen under täcket, göra mig en kopp te, kanske äta en frukt och bara njuta av musiken, agerandet, Travolta och sukta efter Zac Efron och James Marsden som underbra sångare och dansare i kostym.

Puss Puss

And you know that your heart will say no

Oj oj oj.
Jag känner mig så jävla äg. Ingen som vågade prata med Diamond Dogs ikväll. Dom skicka iväg mig jag prata. Jag blev vän med dom. Behöv jag säga någe mer??
Känner mig så jävla kung för tillfället. Även om M bestämde mina klär å J fixa min make känner jag mig även mer kung än alla andra. Pers som får mitt självförtroende att bara skjuta i höjden. Även om jag e full. Men de e fan inte ofta.

Ha de gött folket.

Puss Puss

Jag ska va president

Jag ska va miljonär...

Alltså. Mina vänner. Utan dom hade jag varit noll. Kan jag ju säga. Utan dom hade jag suttit ensam hemma, jag hade aldrig kommit ut på krogen och jag hade aldrig kommit hem efter krogen. Utan dom/er hade jag varit noll. Jag älskar er. Även om det aldrig syns. Bara så ni vet.

Ni är mitt allt. Puss Pusss