4-4

Detta är det läskigaste någonsin.
Spelade något töntigt spådomsspel på nätet, bara för att, och valde att spå mitt huvud. Resultatet blev sportiga tankar. Va fan. Har precis slutat lyssna på Tyskland-Sverigematchen. Klart som fan att man har sportiga tankar då. Enda jag har i huvvet nu. Förutom Naruto då. Men mer om det senare.
Fick även höra här i min spådom att vila förbättrar hälsan. Jo tjena. Det visste man ju redan, och jag kommer att bli en legend. Tjohoo. Det tror jag ju jättemycket på också. Mina superkrafter då. Jag sprider bisarra utbrott av hyperglädje. Där kommer ju sporten in igen. Sista målet där. Mamma höll på att döda mig. Jag måste tydligen lugna ner mig. Haha.
Sedan det bästa som sas i min spådom: "Alla goda saker i livet börjar på bokstaven "K": karameller, kanelbullar, kex...". Kanske inte det första som dök upp i mitt huvud. Finns ju mer goda saker på bokstaven k. Fast jag måste säga att kakor har kantat mitt liv den senaste tiden. Mina kakor är fett grymma. Bakade senast idag. Fast då blev det en banankaka.
 
Men till Naruto nu då. Min "elaka" kompis D tvingade mig till att börja titta/läsa serien. Tyckte det var pest och pina. Var ju asdrygt i början. Hände absolut ingenting. Sen var jag fast. Fasiken vad jag tittar på Naruto nu för tiden. Konstant nästan. Om jag inte bakar eller handlar då. Eller lagar mat. Min mor är ju allt för lat så...
Men Naruto här. Vad jag älskar denna serie. Och när man ringer D och pratar med honom om det och alla karaktärer man hatar säger han bara "Lugna sig Annika. Du kommer älska dom sen" och jag tror honom aldrig. Och han har alltid rätt. SE HAN ÄR ELAK. Fast egentligen inte. Bara jag som brusar upp som vanligt. Man kanske borde ta och ändra sig något. Om livet vill som syster och jag vill så blir vi ju skåningar snart. Vi får väl lugna oss då.
 
Nej. Nu ska ja kissa och sedan fixa mig en god kopp te.
 
På återseende...