Harry Potter

JAAAAAAAAAAA!
ÄNTLIGEN SKA JAG IVÄG OCH SE SISTA FILMEN :D
Jag vet att premiären var för ett tag sedan. Men va fan. Jag har jobat och inte funnit folk att gå med. Så hitta jag en vän att gå med. Min söta lilla A. Så på söndag. Då jävlar. Ska jag på HP och gråta ihjäl mig. Min elaka syster har ju då redan sett den och börja prata som fan om filmen. Blev arg och skällde på henne. Blev hon arg på mig. Men hon sa att man grät på filmen iaf. Får väl se hur det slutar.
Har sista passet på jobbet innan helgen nu å. Natt inatt. Sen har jag ledig helg för första gången sen jag började jobba. Skönt som fan.
Nä. Känner att jag bara flamsar för tillfället. Är så härligt överlycklig över att jag ska få gå på bio. Hörde av min kära E att jag kunde fråga henne å. Men jag är alldeles för insyltad i att alla jag känner redan har sett filmen. Annika är lite efter. Jag vet. Pratar mer sen när jag är lite mera pigg. Måste lägga mig och sova snart inför jobbet inatt.
Puss Puss


Avslutar mitt inlägg med en söt liten bild jag fann nyss...



Shake it up

Är så trött. Tror inte hur folk förstår hur trött jag är. Faller ihop utav utmattning. Orkar ingentig. Stackars E. Hon försöker och försöker att få ut mig och träffa folk. Men jag säger bara nej hela tiden. Hoppas hon inte tar allt för illa upp. Jag tycker jättemkt om henne. Jag försöker inte att dissa bort henne. Jag vill bara sova. Och sova och sova och sova.
Annars då. Hmm. Ja. Jag jobbar och jobbar och blir tröttare och tröttare. Undrar om det är några stora fel på min kropp. Borde det ju vara med tanke på tröttheten. Eller så börjar jag väl bara att bli gammal. Riktigt jävla gammal. Och ensam. Men fattig är jag inte iaf. HAHAHAHAHAHAHAA. Så jävla dåligt att det enda som man inte har problem med är ekonomin. Suck.
Nä. Dags att sluta klaga. Kanske sova lite. Få lite luft. Eller varför inte bara ta en kaffe. Nått skoj iaf.

Puss Puss