SISTER

Hur man får syrran på fall.
Säg samma elaka kommentarer till henne som hon säger till dig.
Jävlar vad arg hon blir.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

What the Hell

Seriöst. Varför ska bloggen konstant uppdatera till det sämre? Fattar bara mindre och mindre av den. Skillnad var det 2005 när jag började blogga. Då förstod jag allt.... Nästan.
 
Men men. Ville bara säga hur glad jag är för tillfället. Är i Ö-vik och träffade gullet A idag. Fan va länge sedan jag träffade henne. Sjukt länge sen. Så jävla roligt. Och hon är den enda hittils som gillar min och systers skåne-idé.
Underbart att strosa på stan med henne med. Hon hittade en underbar klänning. Så nu har jag mig en klänning till jul. Och en skinnpaj med. Har aldrig ägt en. Har alltid velat. Och nu har jag en. Som är förbannat snygg med.
 
Ja. Och snart är denna öviksresa till sin ända. Var och hälsade på farmor och farbror idag. Första pappa gjorde var att gå till fel grav. Stabilt pappa. Stabilt. Och sedan åkte vi till stan för att jag skulle träffa A. Just ja. Köpte mig en Modo-mössa med. Men den är inte lika snygg som min SIF-mössa. Fast det är ju inget.
 
Mamma började prata idag med. Hon som aldrig säger någonting bra om mig till mig. Men idag gjorde hon det. Blev helt chokad. Och det hon sa sen. Jag blev nästan rörd till tårar. Har aldrig (enligt mig) gjort något bra för en människa. Och idag fick jag höra det finaste någonsin. En av mammas släktingar i Polen (alla hennes släktingar bor i Polen) berättade för mamma nu när hon var ner, att hon alltid har skämts för sitt ärr hon har nedanför halsen. Ett litet sketet ärr som hon alltid har täckt för med näsdukar, höga kragar m.m. eftersom hon tycker det är allt för pinsamt att visa upp. Men när hon fick se mig på släktträffen i uringad (väldigt uringad) klänning blev hon som förbytt. Hon tyckte jag var så modig som vågade visa upp ärret med sådant mod och ändå inte bry mig om det. Så efter den släktträffen har hon fått modet att börja visa sitt ärr med. Helt fantastiskt. Att jag utan min vetskap kan förändra en människa så pass mycket utan att ens veta om det. Jag bryr mig inte om mitt ärr. Jag har alltid haft det så länge jag kan minnas. Det är en del av mig. Skulle mitt ärr försvinna så skulle jag nog känna mig naken och förvirrad. Inte som mig själv helt enkelt.
 
Så det var det jag ville säga. Visa upp era ärr. Finns inget pinsamt med det. Alla ärr har sin historia. Bra som dålig. Inget att skämmas för. Jag gör det inte. Och mitt ärr går inte att missa. Även om folk gör det. Men det beror nog på hur man går till väga med det. Jag känner inte ens av mitt. Det finns där och kommer alltid att göra det. Lev med det. Finns inget ont i ett ärr. Det visar att något har varit dåligt men det är läkt nu. Det kan inte göra ont något mer.
 
Så natti natt folket.
 
Puss Puss

När kommer Tomten?

Snart kommer Tomten.
Titta här är listan över allt som jag vill ha...
 
 
Alla saker ifrån Jysks Annika-serie. Skitsnygga möbler. Finns till och med en säng. SÄNG. Fatta att få sova med Annika på Annika. Jag vet hur det låter. Men va fan. Kung ju. Jag kommer att vara en Annika i en Annika. Eller matsalsmöblerna. Annika sittandes på en Annika.
 
Moahhahahahhahahahahahaaa....

Sjuksyster

OMG
 
Jag har klarat det. Jag behöver aldrig mer i hela mitt liv öppna en skolbok så länge som jag inte väljer att plugga vidare. Jag är KLAR med skolan. Kompisen skicka ett mess till mig och skrev "Grattis! Vi är godkända! :D"
Det var för över en timme sedan. Jag skakar än. Kan knappt tro att det är sant. Ni kan inte tro vilken lättnad det är. Jag bara gråter. Har aldrig känt mig så här förut. Det är fan i mig en bättre känsla än att vara kär. Mitt liv börjar ta sig någonstans.
 
Jag är klar. Jag är sjuksköterska. Jag har fullbordat något i mitt liv.
 
Jag är helt enkelt BÄST :D

I'm your biggest fan

Jag måste börja ta tag i mitt liv. Gör absolut ingenting om dagarna. Fast igår gjorde jag ju en bra sak på väg till ett bättre liv. L och jag satt i nån timme och skrev ihop 5 rader på våran c-uppsats. Skickade den till läraren som svara inom 30 min och vi fick skriva 5 rader till. De e fan så jävla nära nu. Snart e jag fan Leg. SSK. FY FAN VAD SKÖNT. MOAHHAHAHAHAHAHAAA.
Nej. Jag måste börja göra något med mitt liv. Sova i tid till exempel. Fast igår gick det ju nästan bra. Somna innan kl 2 på natten i alla fall.
 
Och en sak till jag måste ändra på. Trodde jag var en mystisk person som ingen vet vad jag gillar, gör m.m. Pratade med herr D igår. Det tog honom 5 frågor innan han hade luskat ut vad jag gjorde. FEM. Va fan. Får börja leka emo igen och inte prata med någon. Jag är ju inte spännande eller rolig någonstans. Är ju som en öppen bok FFS.
 
Men men. Snart kan jag börja jobba igen. Då får man ju lite mer perspektiv på livet. Lite mer kontinuitet. Om man nu kan ha det när man jobbar som sköterska. Sjuka tider man jobbar när man arbetar som sköterska. En kväll här, en dag där och så är man en dag ledig mitt i alltihopa. Men men. Det är mer kontinuitet än det jag har nu. Enda jag gör nu är ju sova och äta. Typ. Ungefär. Orkar knappt duscha. Vilket jag borde ta och göra nu. Men jag orkar inte. Lata jävel.
 
Men jag ska ta och handla idag. Tror jag går vid 14. Eller tvingar mig själv rättare sagt. Frisk luft och promenad är aldrig fel. Och jag har ju mina fina skor nu också så. Underbara skor att gå i. Men så e de promenadskor också.
 
Var bara detta jag ville skriva om. Att jag inte har ett liv och att jag måste skärpa till mig. Tror alla vet vad jag håller på med om dagarna nu så.
 
Puss Puss

Awkward

Jag har kommit på en sak. Eller kommit på och kommit på. Jag har vetat det ett tag nu. Jag måste alltid ha en person i mitt liv vid sidan om mig som talar till mig lugnt och som ger mig lugn. Jag brusar alltid upp så fort jag har tappat bort någonting eller om saker inte fungerar. Sist var nu i måndags när jag inte kunde finna min plånbok. Fast först av allt tappade jag bort mobilen. Men den hittade jag helt själv. Stolt som man är.
Men plånboken är en helt annan sak. Jag var bergsäker på att jag hade den i väskan efter att jag varit på fest hos E. Skriker, gråter och irrar omkring i ren förtvivlan över att jag inte kan hitta min pånbok. Sen kommer syster. Min älskade lilla syster och bara "Men herregud Annika. Har du tittat i jackfickan? Du käka ju korv på vägen hem." Gissa vad Annika hade i jackfickan. Jo. Plånboken. Idiot.
Ibland har det fungerat för mig att inte brusa upp så fort någonting inte vill som jag vill eller om saker inte ska vara där jag tror jag vet att det är. Ibland hör jag D:s lugna röst i huvudet som säger åt mig att titta på ett annat ställe. Ibland systers irriterade röst eller L:s lugna mammaröst. Men för det mesta blir jag smått galen. Oj Oj.
 
Annars då. Grät mig nästan till sömns inatt över att jag sett att Romney ledde över Obama med över 40 röster. Första jag gjorde när jag vakna i morse var att slå på datorn. Trodde knappt mina ögon när jag fick se resultatet. FY FAN VA HÄRLIGT ATT OBAMA VANN. Älskar den mannen. Han verkar så human och vänlig. Förstår inte vad amerikanerna har emot honom. Han är ju den mest normala presidenten USA har haft hittils. Tycker resten av världen i alla fall. Eller åtminstone jag.
 
Sen en sak till. För några veckor sedan läste jag en insändare i dagstidningen här i Sandviken att det var en person som klagade över att barnrehab ska flytta ifrån Gävle till Sandviken. Idag var det en hel jävla artikel om folk som klagar över att barnrehab ska till Sandviken. Vad är det för idioter som bor i Gävle. Och vet ni vad största problemet är. Att dom i Gävle måste ta sig till Sandviken med sina barn. Det är ju mycket bättre om det ligger kvar i Gävle. Sandvikarna har ju så bra bussförbindelser till Gävle så...
VA FAN! Det är väl precis lika bra bussförbindelser från Gävle till Sandviken med. Hur jävla bekväm får man bli? Och dom stackars ensamstående som måste ta bussen in till Sandviken nu. Alla ensamstående i Sandviken som åka till Gävle då? Dom finns ju också. Nej nu jävlar ska här skrivas en elak insändare till tidningen. Va fan har dom att gnälla över. Resan är ju skitkort och det finns familjer som har sjukare barn som får åka över halva Sverige för att deras barn ska få den bästa vården. Och dom klagar aldrig.
Sen den där puckade bruden som prata i tidningen säger att hon är rädd för att kompetensen ska försvinna. DU. Jag har en sak att säga dig. Kompetensen kommer aldrig att försvinna. Det som möjligen kommer att försvinna är de sköterskor, vårdare, doktorer m.m som du har lärt att känna och litar på. Men kompetensen kommer fortfarande att finnas hos den nya sjuvårdspersonalen som kommer om de gamla är för bekväma för att pendla mellan Sandviken och Gävle.
 
Är så arg på detta. Nu ska jag skriva insändare. Lägger in artikeln här å. Så får ni läsa för er själv. Hur bekväm kan man bli?
Förstår inte.
Nej. Nu ska jag göra något åt mitt huvud.
 
Puss Puss

Är du glad nu Herr J?

AAHHH!
Jag blir galen. Varför säger föräldrar saker 10 min innan det händer? Eller är det bara mina föräldrar. Kommer en fredag em och bara "Just ja. Ni är ensamma i helgen.", fredag kl 16.30 "Ni lagar mat idag" eller söndag em "Ni är ensamma nästa vecka. Vi åker måndag tidigt. DU skjutsar oss.". Idioter. Och sen undrar dom varför man blir arg på dom.
 
Men men. Var egentligen inte detta jag vill e prata om. Men mamma kom och gjorde mig så arg nyss. Vill ju prata musik. Älskar dålig musik. Det enda jag lyssnar på för tillfället. Fast WICKED är inte dålig musik. Är väl det enda bra jag lyssnar på. Nej. Jag kanske ska göra något med mitt liv. Ringa lite viktiga samtal. Om folk har öppet idag. Tveksamt. Men man kan ju försöka iaf.
 
Nej. Nu får jag ta tag i mitt liv medan syster kliar mig på ryggen.
 
Puss Puss