Mossa Mossa

Snart smäller. Snart slår det till. Det största evenemanget för i år. Och jag jobbar. Jag kommer att missa torsdagens semifinal. Annika gråter. Hur kan detta vara möjligt?
Och om ni undrar. EUROVISION börjar. AAAAAAHHHHHHHHHH. Ska bli så jävla kul. Och som sagt. Annika jobbar tisdag, torsdag och lördag. Men jag missar inte tisdag och lördag. Då går jag dag. Men torsdagen däremot. Ojoj. Hur ska detta sluta?
Tittade lite på wikipedia idag, kan inte låta bli, om hur dom har lagt upp själva framträdandet. Eller utförandet är kanske ett bättre ord. Och som sagt. Ni vet ju redan att jag hatar människan som ska vara programledare. Men det blir värre. Eric Saade ska vara i greenroom och tjöta. Va fan. Räcker det inte med transan på scen? Enda som är bra hittils är att Josefine Sundström ska vara kommentator. En bra människa i alla fall bland dessa hemska människor.
Min syster och jag har pratat om detta med programledare. Och hon (min syster) kom på den bästa duon. Fatta att ha Kristian Luuk och Johan Glans på scenen. Det hade ju varit fantastiskt. För ensamma tjejer har varit programledare flertalet gånger. Så det är ju inget nytt om nu Petra Mede trodde det. Men en karlduo tror jag mig inte minnas att det har funnits. Rätta mig om jag har fel. Men det hade blivit så mycket bättre. Eller varför inte Carina Berg? Hon är ju också lugn och sansad. Fast bästa duon syrran har sagt kom idag när vi tittade på "Inför ESC" och såg Sissela Kyle, och syrran vrålar ut "Fatta att ha Sissela och Johan Glans som programledare. Det kan ju inte bli bättre". Och nej. Det är nästan så att det inte går att bli bättre.
 
Annars då. Jobbet går bättre. Jag gör fel. Konstant. Men jag vet ju inte riktigt hur man ska göra med vissa saker. Och jag har ju jobbat inom kommunen innan. Och det är skilland. Jätteskillnad. Men det går bättre för mig. Jobbar häcken av mig men blir säkrare och säkrare. Sen finns det ju vissa bitterfittor på jobbet man önskar skulle jobba andra skift än en själv. Men men. Dom kommer man aldrig ifrån. Och patienterna sedan. Älskar dom. Karlarna snackar jag sport med och damerna snackar jag skit med. Helt underbart. Speciellt när damerna snackar skit om Maddes (prinsessan) nya karl. Att han är ful och ser hemsk ut. Så jävla härliga tanter. Eller personer på tv som man själv hatar också. Underbart. Fast det gör jag med herrarna också. Fast på sportsidan då. Och speciellt Peter Jihde. Hihi.
 
Nä nu ni. Måste jag sova. Ska upp tidigt i morgon för att gå på utbildning. Så ha det gött allihopa.
Puss Puss

Någonting att äta...

Annika lagar nudlar. Mums mums. Gör egen soppa, eller vad man ska kalla det, och hoppas på att det ska bli gott. Glömde ju även toping/fyllning till soppan. Nudlarna är ju klara. Det är ju bara att plocka ur paketet. Men resten. Det ska ju vara ägg, köttbitar, fisk och grönsaker till. Tänkte jag kunde fixa ett ägg och skära lite purjolök. Det gick bra det. Är så hyper på soppan att jag glömmer ägget. Och purjolöken sen. Haha. Det blev ju mycket av den. För det fanns ju ingen hemma. Så nu sitter jag här med färdig soppa och ett ägg som håller på att kokas. Jag är ju hungrig nu.
 
Jobbet då. Ja. Sist jag jobba sprang vi konstant. Från det vi kom tills det att vi gick hem. Inte en enda lugn stund fick vi. Och nu ska jag ju klara mig själv. Hehehe. Det går ju sisådär. Och dom vet det också. Blir alltid satt tillsammans med en sjuksköterska och inte en undersköterska. Undrar varför? Kan ju vara så att Annika måste bli duktigare på det här med att delegera. Men annars går det bra. Jag trivs jättebra. Man kan fråga alla om hjälp. Till och med enhetschefen. Så underbart. Och jag lär mig. Det går ju framåt hela tiden. Och man kan fråga alla. Fick prata med en snäll person från röntgen sist. Så jag är så nöjd så.
 
Annika pendlar ju till och från jobb. Med buss. Fyllde på mitt 30-dagars kort igår. Jävlar vad svårt det var att hitta. Jag fattade ingenting. Var ju tur att L satt på skype och hjälpte mig. Annars hade jag inte kommit någonvart. Men nu ska det vara påfyllt i alla fall.
Men det här med att jag pendlar och åker buss. Sitter det inte någon från avdelningen på bussen som jag pratar med läser Annika böcker. Och för tillfället läser jag Dandy utav Andreas Carlsson. Ni vet han ifrån Idol-juryn. Och jag måste säga att det är en helt OK bok. Det går att läsa om man inte har något annat för sig. Det är en ganska förutsägbar bok. Namnen på personerna och platserna är lite smålöjliga dom med. Men det funkar. Det jag blir irriterad över i den boken är alla meningsfelen som kommer. Jag ska väl egentligen inte säga så mycket när jag själv skriver som en femåring. Men har man gett ut en bok så ska det väl ändå vara lätt för läsaren att läsa och förstå. Och det är inte genom hela boken heller. Det är nu på slutet det börjar komma. Den sista fjärdedelen utav boken. En mening som står i boken stör jag mig fortfarande på. Och det var 50 sidor sedan "Hon kände fick en klump i halsen". Så frågan är om Andreas tröttnade mot slutet av boken och inte orkade skriva något mer eller om personen som korrekturläste tröttnade på det förutsägbara innehållet och inte orkade läsa något mer? För det är jobbigt som läsare att konstant hitta felaktiga meningar och försöka göra om dom så att det passar in i sammanhanget. Men men. Boken var inte så dyr så jag ska inte klaga. Och snart är han slut och då är det dags att börja på "Den tomma stolen". Längtar så att jag håller på att dö. Men så är man ju ett stort HP fan. Och skriver Rowling en ny bok måste man ju bara läsa.
 
Nej. Nu ska jag kolla mina nudlar.
 
Puss Puss