I'm hot for the lot with the chick in my block, she's got red hair

OMG OMG OMG. Mitt liv har funnit en ny mening. Det finns en manga Harry Potter. EN MANGA HARRY POTTER: GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH
Måste ut och leta efter den sen. I morrn kanske.
OMG OMG OMG OMG.
Ni kan inte förstå min lycka. Man kanske kan skippa att läsa lite ff nu. Moahahhahaaa.
Men men.
Släng ett öga på det här:



Ojoj.
Men ha de görr folket så höres vi sen.
Puss Puss

What the fuck do I care, if the poles both melt and there's no home for the polar bear?

Herre gud vad jag mår dåligt. Och då menar jag riktigt jävla sjukt dåligt. Jag måste sluta med den där jävla alkoholen. Den är inte bra för mig. Klockan är nu över åtta på kvällen och jag mår fortfarande skit.
Och jag är så jävla dum. Så sjukt förbannat jävla dum. Jag måste verkligen ha en vän nu. Som jag slipper prata med. Bara sitta bredvid med en stor kopp te. Jag vill ha tillbaka min lilla bög som han var mot mig förr. Inte som nu. Nu känns det som om att han har lagt mig på hyllan för att vara med annat folk. Fast jag vet inte. Jag är ganska förvirrad för tillfället. Jag behöver hjälp. Eller hjälp och hjälp. Jag behöver bara nån att krama och dricka te med. Och prata ut om mina problem. Trodde aldrig att de skulle bli så här stort. Ska nog se om C är inne på fb:n. Så får jag prata lite med han.
Ha de gött folket.
Puss Puss

You could get your brain smashed in like Muhammed Ali

Nu så. Är det dags att bli modig igen. Ska lägga ut bloggen på facebook åter igen. För tredje gången. Tror inte att jag vill. Men men. Djupt andetag Annika.
Sitter på biblioteket nu. Konstigt va? Näe. Borde ju plugga. Var duktig och skrev ut gammla tentor. Har läst igenom dom litegrann. Kan ju känna att om jag inte börjar plugga nu så lär jag aldrig klara denna tenta. Men det ska nog gå. Jag får börja med bättre självdisciplin. Har ju redan börjat bli lite bätttre. Lägger mig innan 11 på kvällarna nu. Annika är så stolt. Känner att man mår lite bättre i själen med. Nice nice. Och de hemska smset jag skrev i fyllan har jag klarat ut med. Allt börjar gå åt det bättre hållet.
Känns bara bättre och bättre.
Nu e de dags för lite godis och tentaplugg.
Ha de gött folket.

Puss Puss

The champion of the champions league

Ångest-
Ångest är ett sinnestillstånd som karakteriseras av rädsla eller oro, som kan ge kroppsliga uttryck och också bero av kroppsliga uttryck som misstolkas som mer eller mindre hotande. Detta kan vara en upplevd känsla av spänning eller tryck mot bröstkorgen, onormala hjärtslag, smärta i bröstet eller andfåddhet. I vissa fall beror ångesten på förändringar i hjärnan. I andra fall hör den ihop med andra medicinska problem eller psykisk sjukdom.

Gud vilken ångest jag har. Va fan ska man dricka så sjukt mycket alkohol för. Man bara bråkar med alla och skickar iväg sms till folk som man inte vill att folk ska läsa. Så nu kan jag ju aldrig mera fara hem till viken igen. Kul kul.
Det är tur att man har snällt folk i korris i alla fall. Kom hem igår i fyllan och villan och satt och prata med dom fram till kl 5 på morgonen. Sen gick vi och la oss. Vaknade sedan klockan 8 på morgonen. Ni kan ju bara gissa hur bra jag mådde. Verkligen. Men jag somnade om sedan och vaknade vid två sen. Jäklar vilken skillnad det var då i illamåendet. Går inte att beskriva. Var som en helt ny människa. Det jag skulle behöva nu för att må absolut tipp topp är en nackmassage. Är stel som satan.
Nej. Men jag ska väl återgå till min ångest. En dusch kanske skulle göra så att jag mår bättre.

Puss Puss

Or you could be a sports hero

Gud jag är kär. Jag älskar verkligen min nya mask jag har funnit. Den är för t-zonen i ansiktet. Öppna förpackningen och fann tre st masker. Vilken skit var första tanken. Öppnade en av de tre förpackningarna nu och bara njuter. Helt jävla underbar. Täcker hela panna och näsa, luktar underbart och man riktigt känner hur den arbetar. Förjävla skönt. Få se hur jag mår till ikväll. E ska komma. Så ska hon och jag ut på krogen sen. Bara hon och jag. Det var inte igår det bara var hhon och jag. Fast först ska vi äta. A kommer förbi då också. Undrar om man ska ringa M och höra om han vill komma förbi å. Ju fler man är desto roligare blir det. Tyck ja iaf.
Mer då? Ville mest skriva om min underbara mask. Njuter som fan här nu.
Har glömt om vad det var mer som jag skulle skriva om. Annars har jag sjukt mkt som jag måste göra. Mest stolt är jag nog över att ajg fixade e-legitimation igår. Fett stolt tjej. Men arg som satan var jag. Man får fan i mig inge hjälp någonstans. Och csn är vidriga när man ringer dit. Fruktansvärda.
Nu trilla poletten ner. Jag var ju på kåren och jobbade igår med J och en ny liten etta. Eller liten och liten. Hon är säker yngre än mig men längre var hon. Men skit i det. Helt underbart var de att jobba med dessa två personer. Och J och jag kallar ju varann för mamma å pappa. Så stackars lill ettan började göra det efter ett tag hon med. Så jävla kung vi var. Och städningen och pengaräkningen var klar på en halvtimma typ. Sen kom jag hem vid halv nio och ville se på film. Men trött och sjuk som jag är tror jag att kl är närmare 12. Bara för att det brukar vara så länge som vi jobbar. Om inte ända fram till kl 2 mitt i natta. Men som sagt. Jag är hemma vid halv 9 och tror att kl är 12. Sätter mig vad datorn och kollar in tv.nu. Ser en massa konstiga saker på tv som brukar gå tidigt. Sen när jag kollar in vad klockan riktigt är svimmar jag nästan. Jag som vill sova. Men men. Tittar lite på tv. Håller på att somna ifrån en film som jag började titta på så jag stänger helt av tv:n och mer eller mindre helt totaldäckar. Sover i 11 timmar tills emma ringer och väcker mig. Annars hade jag nog sovit mer. Men fett skönt var det att äntligen få sova ut. Så jävla underbart.
Nej. Nu måste jag nog sluta skriva. Blev mer än jag trodde.
Tills vi ses igen.
Puss Puss

You could get old and lose your leg to gangrene

Sitter nu på biblioteket och lånar deras internet. Det internetet är mycket bättre än mitt. Så nu ha ja släpat hit min dator. Eller släpat och släpat. L tvingade hit mig. Men de är nog bara bra. Så att lilla jag får röra på mig. Annars då. Pratar med E på telefon nu. Det var inte igår. Känns fett gött att ha henne så nära. Min lilla mamma. Fast hon är nån månad yngre än mig.
Näe. Ville bara skriva lite så att ni vet att jag lev. Inte för att så många läser min blogg. Men en 3 pers är det nog i alla fall. Med mig inräknad...

FOREVER ALONE!

Nej. Men skämt åt sido. Här händer absolut ingenting. Skulle väl ha vart insparken förra veckan då. Den gick bra. Var lagledare tillsammans med J. Fick vårat lag upp på en delad tredjeplats. Mina barn var så duktiga. Fast det är ju det som är så dumt med insparken. De flesta kommer på måndagen och sedan tunnas det ut. Onsdagen kommer det också mycket folk. Men det är ju för att vi har våran barrunda då. Fast den har vi tagit bort. Alla barer i Ö-vik försvinn ju bara. De e då lite tråkigt. Men men.
Onsdagen for man ju ut. Full som ett as var man. Träffa en polack, en svensk, en fransman och ett antal engelsmän. Fan vad jag prata med dom allihopa. Polska med polacken. Svenska med svensken. Engelska med engelsmännen och franska med fransmannen. Kan fan inte ett ord franska. Förstår inte att man ska skämma ut sig så pass mycket. Men men. Vi skyller på alkoholen. Skickade sms till mamma mitt i natten med. Hon ringde dagen efter och bara skratta åt mig. Fan. Den där alkoholen är inge bra. Man kanske borde tagga ner lite på den.

Ojoj. Nu blev de här aslångt. Man kanske ska runda av. Och lägga in en fin bild ifrån england kanske. Ja. Det gör jag. Får vi se om Annika kan.

Puss Puss



Titta jag kan. Tihi...

You could be in movies- be a star of stage and screen.

Ja, Vad ska man säga. Fick en jävla drygkarl på släp hem idag efter krogen. Svårt att ta ett nej? Tydligen. Han hoppa på mig utanför kebaben efter att jag har handlat nattmat. Följer mig te dörren. Vilket jag säger räcker. Och sedan följer han mig upp och tittar på när jag äter. OJ vad roligt. Verkligen. Jag får panik och drar iväg sms te M, L, F och J. J svarar. Men dock endast på sms. Men men. Medan jag äter och den jävla äckliga karln tittar på mig och pratar om att han ska sova med mig pratar jag med J. Jag vet inte hur. Men när jag är klar så säger jag väl någonting om att J och jag är ihop och karln försvinner. Fatta min lättnad. Jag kunde fan inte äta mkt till. Hade mat långt upp i halsen. Sen när jag är på mitt rum och har fått av mig kläderna ringer L och undrar vad jag vill. Men va fan. NU e de ju lugnt ju. Så vi pratar om ditten och datten och sen slutar vi med ett "Jag ring i morrn. Puss Puss". Så vi må se vem som ring i morrn. Sen inte långt efter L ring F och undrar hur jag har det. Hon har sprungit ut te köket för att se hur ja ha det. Men då är jag sedan länge avklädd. HAHA. Så kan de gå när man är seg på att svara. De e tur att jag har J. Annars tro ja att C inte skulle vara sen på att svara heller. Så jävla kul att han har börjat prata med en igen. C och P är två av mina allra bästa vänner. Jag vet hur de låter. Men så e det. Och innan ni undrar. Ja. Annika är full. Jättefull.

Tänkte avsluta mitt inlägg med en video. Men det vette fan om jag vill lägga ut den någ mer. D har lagt ut den på fb och nu kommer de verka som om att jag härmas. Men de gör jag int. Jag såg den i onsdag innan jag for på studenfest och söp mig full och innan jag fick veta att Stefan Liv är död. Så här kommer videon. Den hemska Hemska hemska videon M  skicka te mig och som jag grät för som en bäbis innan jag for te kåren. Jag lovar. Ni kommer att gråta.

Puss Puss


Stefan Liv

Asså. Allvarligt. Jag vet att jag är skitfull. Men ändå. Stefan Liv. Mitt hjärtas Lilla Kärlek. Har alltid gillat honom. Fick veta av syster att han dog nu. Jag gråter. Även om det inte syns så gråter jag floder. Va fan. Jag har träffat honom en gång. Va e landslaget utan Stefan Liv. Va fan. Jag är Lessen. Sjukt Leaaen. Även om Jag vill ha D här som kan städa efter min kycklingincident. Men som sagt. Jag är full. Sjukt full och bara gråter. KOM HIT...


Den här är till dig Stefan...