Don't flutter by

Fyra dagar avklarat på mitt nya jobb. Fy fan. Jag är helt slut. Orkar knappt hålla mina ögon uppe. Jag är verkligen ovan med att jobba. Och speciellt på ett sjukhus där tempot är något mer hektiskt än vad det är på kommun. Men jag ska inte klaga. Personalen är fantastisk. Likaså enhetscheferna. Ja dom är två. Den som är enhetschef ska snart hem och föda barn så... Men jag trivs. Underbart bra. Och som sagt. Personalen är grym. Och man får vara ny och oerfaren. Det är fantastiskt. Hoppas bara jag blir lika bra som i kommun.
 
Sen då. Snart brakar det stora schlagerpartyt igång. Det är ju snart bara månaden kvar. Om det inte redan är det. Har blivit asdålig på det där med att komma ihåg datum. Om det inte var 5 maj det skulle vara. Vi kan ju låssas. Men Annika har tänkt nu. Jag har en massa dötid att tänka på medan jag åker till och från jobb så. Men i år är det 49 år sedan Sverige vann Eurovision Song Contest för första gången. För 49 år sedan stod ABBA på scenen i Brighton och tog hela europa med storm. Och därefter världen. Vorde det inte fantastiskt om dom i år, i Malmö, tog och gjorde någonting av detta? Fatta att ha ett litet ABBA-medley och sedan direkt efter peta in lite Herreys också. För man ska inte glömma Herreys. De vann ju för 39 år sedan i Luxemburg. Men inget slår ju ABBA. Dom är ju i en klass för sig. Det jag tycker är konstigt är hur dom kunde vinna. Nederländerna ställde upp det året med gruppen "Mouth and McNeil". Och jag måste säga att jag tycker deras låt är bättre. Den e grym. Lyssna bara:
 
 
 
Men så har jag ju smak som ingen annan heller.
 
Nej. Man kanske ska göra något vettigt. Se en film kanske. Eller fortsätta kolla på "One Piece". Varför jag nu kollar på denna serie. Det vet jag inte. Men har jag börjat på någonting har jag väldigt svårt att sluta. Enda serien som jag verkligen inte orkade fortsätta titta på var "Bleach". Men den ballade ju ur totalt. Nej. Nu får jag hitta på något innan jag tråkar ihjäl. Äta ett äpple kanske.
 
Puss Puss