Ta mig till...

JAPAN.
JAG VILL TILL JAPAN OCH GÖRA MITT EGNA GODIS.
Ser sjukt äckligt ut men ändå jätteroligt. GGGGAAAAAAHHHHHHH
 
 
 
 

My temperature is runnin' high

Jag måste sluta läsa porr.
Mina trosor blir ju fan så blöta att man kan vrida ur dom.
Inte bra. Inte bra...

Vad gör du nu för tiden?

Varför hör du aldrig av dig?
Det var alldeles för länge sen vi sågs...
 
Jag är precis hemkommen ifrån tidernas konsert med Tomas Ledin. På Göransson arena. I Sandviken.
Fy fan vad kung det var. Ångrar inte en sekund att jag gick. Det var helt underbart.
Gick helt ensam också. Var inte en människa som ville gå med mig. Men det gjorde inge. Var skönare än att gå med folk. Jag fick göra precis vad jag ville och stå vart jag ville. Stod allra längst fram. Precis mitt emot Tomas. Vad annars. Hehe
Och Tomas sen. Hur fan kan man se så bra ut och vara 60 år gammal. Det är helt sjukt. Jag vill också vara så pigg och fräsch när jag är 60. Men det kommer väl aldrig att ske. Jävla karl på att se bra ut och vara så gammal.

Men som sagt. Fy fan vad bra det var. Finns bara en sak som gör mig lite sur. Ville ju ha ett kort på honom och mig tillsammans. Men det var ju lika enkelt som att gå på lina.
Jag hade ju kunnat vänta på han utanför. Men det var folk, cyklar och bilar överallt. Ville ingen annan stans än hem. Så nu e ja hemma igen. Älskar att vi bor så nära arenan. Tar 10 min att gå. Helt underbart. Så man behöver aldrig bry sig om bilar eller cyklar. Det är bara att traska.
Så om någon känner att de vill gå på konsert på Göransson arena så kan ni få komma och bo hos mig. Helt gratis. Enda jag begär är att ni bjuder med mig å.
 
Så ha de gött folket. Nu ska jag snart sova. Är mör i hela kroppen. Man känner riktigt att man lever.
 
Puss Puss
 
 

Dum

Jag är så oerhört dum.
Sitter och läser mina mangaserier. Och vissa av dessa serier är inte gjorda för barn. Verkligen inte. Borstade tänderna igår och läste lite grann under tiden. Sedan gick jag iväg och gjorde mig i ordning inför natten. Gissa vem som glömmer sidan uppe på datorn och datorn står på köksbordet.
Vilken jävla idiot.
Det är tur att en av föräldrarna låg och sov och den andre är halvt invalid efter en operation. Vette fan vad som är värst att förklara för sina föräldrar. Ja, jag snusar, eller, Ja, jag porrsurfar.
Är bara så sjukt jävla dum ibland...

How will you make it on your own?

Jag hatar nya bloggen. Fattar ingenting av den. Fast jag tar mnig frammåt. Det är ju alltid något.
 
Vill egentligen prata OS. Herregud. Vad fantastiskt det är att se. Älskar OS. De glada minerna när man vinner och de lessna när man ite tar sig vidare. Och Sverige sen. Jag har aldrig sett gladare silver och bronsmedaljörer någonsin. Helt fantastiskt. Det är så det ska vara på ett OS. Och sen finns det ju dom som surar över en guldmedalj med. Och hur man kan göra det har jag inte en aning om. Fatta att vinna OS-guld. Kan inte ens föreställa mig den känslan.
England sen. Älskade underbara England och London. Invigningen hade sina stunder. Om inget annat så fanns det ju humor. Men avslutningen sen. Jag ryser i hela kroppen. Jag förlåter er för allt. Tyckte att invigningen kunde ha lite fler band som uppträdde. Saknade några stycken. Men sen kom ju avslutningen. Och avslutningen sen. Saknade några band och artister. Men. Men. Det väger nästan upp för några som var där. Och finast av allt. När Queen uppträdde. De satte upp skärmar i mitten av arenan och visa Freddie som sjöng och publiken efter. Oerhört vackert. Så fantasktiskt. Men en legelnd dör ju aldrig så. Och efter det kom Brian May och spelade gitarr som den gud han är. Är bara lite tråkigt att Jessie J skulle sjunga We Will Rock You. Tyckte dom förstörde låten lite med att sätta eko på hennes röst. Men det var fortfarande vackert. Och hon var nog glad över att få sjunga med två av medlemmar ur Queen.
Och sista bandet sen. Jag flög genom taket då. Då kom The Who och spelade Baba O´Riley. Älskar den låten.
Ja. Men som mi ser. Älskar London med sitt OS 2012. De kunde knappt ha gjort det bättre. Fast jag vet hur jag kunde ha gjort det bättre. Men det kanske inte gick att göra det på något annat sätt.
 
Och humorn. Jag har ju glömt humorn. Som på avslutningen när Eric Idle kommer och sjunger Always look on the bright side of life. Jaja. Nu får jag sluta prata OS.
 
Måste ta mig ner till stan och checka in Sandvikens folkbibliotek. Ska leta böcker till mig och L som ska skriva klart den där jävla C-uppsatsen idag. Sen ska jag nog gnälla lite mer någon annan dag. Har ju hänt så mycket i mitt liv. Men jag har sagt det förr. Jag ska inte ha blogg. Orkar aldrig logga in här och skriva. Och tydligen om man ska ha en intressant blogg ska man inte uppdatera för ofta. Men gärna tre gånger om dagen. Jävla idioter.
 
Nej. Nu ska jag klä på mig. Ha de gött folket.
 
Puss Puss