Words are not enough action speaks louder

Tänkte jag kunde kassta in ett inlägg här innan jag går och lägger mig. Är sjukt trött nu. Men så har man ju suttit uppe alldeles för länge om nätterna. Fast det är ju inte säkert jag somnar bara för att jag tänkte lägga mig tidigt. Olles kommer ju att dunka på till kl 2 inatt så.
Nej men. Det va ju inte det jag tänkte skriva om. Idag har det vart tjejkväll på stan här i gammla Ö-vik. Vilket betyder att vissa affärer har öppet till 21.00 och har reat några varor till reapriser som knappt existerar. Och jag tänker aldrig ens komma på tanken att skriva något om mode i denna blogg. Så ni får gissa vad jag har köpt. En  enda sak tänker jag storskryta om i alla fall. Gick förbi MODO-shoppen och såg att dom hade specialpris på hockeybiljetter. Det var gå 2 betala för 1. Så Linda och jag köpte oss 2 biljetter för match på tisdag. Jajjemen va härligt. Ska bli så fetjävla roligt att äntligen få gå på hockey utan alla jävla brynäsare. Jag hoppas innerligt att jag får det bättre nu än sist. Men det tror jag nog. Vi har ju sittplatser för det första. Och för det andra så är det ju bara Linda och jag å. Härligt härligt. Nu ska jag skrika halsen av mig. HAHA.
Ja. Det var väl det enda. Jag ska på hockey och är själaglad över det.
Puss Puss

When I'm in New York you're doing Rome

Sitter här och tittar på klockan. Hon var 23.00 nyss. Tänkte bara göra 1 sak till innan jag gick och la mig. Det gick ju bra. Skitbra.
Sitter och lyssnar på lite BWO för tillfället. Vilka minnen man får fram. Kom på att det fanns 1 låt jag totalälskade med dom och letar fram den på skypen. Helt otroligt att jag kommer ihåg vad den heter. Jaja. Låten är "Sunshine in the rain" i alla fall. Den är så helt underbar. Det är verkligen en låt som man kan sitta och fundera till hur länge som hellst och hitta på en massa fåniga och dumma sagor till. Som att Annika skulle vara den stora världsmästaren och alla andra mina små undersåtar (hur fan de nu stavas). Jaja. Nu blev det riktigt löjligt här. Men jag har sovit dåligt i flera dagar nu. Borde ta och lägga mig. Men men. Här får ni låten å. Den är bäst.

BWO – Sunshine In The Rain

DÖR, med stort D

Sitter här somg sagt och lyssnar på hockeyn. Som för övrigt går helt åt helvete. PISS. När min syster skriver till mig på msn och verkar mer hysterisk än vanligt. Skickar en länk och jag trycker på den som vanligt för att se vad det är. Det jag ser får mig att sluta andas, skrika, gråta och bli allt mer lik en liten 12-årig flicka. Det min syster skickar är MCR:s hemsida som visar hur dom nu har återförenats och börjat spela igen. Jag blir ju inte lite töntig. Sen måste vi bara prata lite i telefonen också bara för att bli ennu mera sentimentala och barnsliga. Känns skönt att få bli den där lilla 12-åriga flickan ibland som får skrika för små meningslösa saker som lyser upp hela ens vardag för några få minuter. Så underbart så underbart. Och bara för att det finns 30 miljoner olika videos på min blogg nu får ni klicka på länken istället. HAHAHAHA.
PUSS PÅ VÄRLDEN. JAG ÄR GLAD.

H O C K E Y HOCKEY

Ja. Vad kan jag säga. Har varit mkt duktig idag. Ha ringt försäkringskassan idag och fixat med min ledighet efter op. Så snart lär jag få ännu mera klartecken ifrån CSN. Iofs så får jag redan pengar ifrån CSN. Men den tiden som jag var hemma efter operationen skulle jag egentligen inte få några pengar ifrån CSN. Men det skulle lösa sig om jag fixade med försäkringskassan. Och det har jag gjort idag. Haha. Ibland är jag bara så duktig.
Nu sitter jag här på mitt rum och ska fortsätta städa lite. Eller städa och städa. Jag ska byta sängkläder. Men det är lite städa i det också tycker jag. Och medan jag gör detta så virrar hockeyn ifrån datorn. Kan ju inte missa MODO nu när det börjar så bra. Fast när det går bra för MODO i början så brukar det ju gå helt åt pipsvängen. Så vi håller alla tumma vi kan att det kommer att gå bra för dom.
Så till sist så tänkte jag bara lägga ut en video till. Känns som om att det är det enda jag gör nu för tiden. Lägger ut en massa dåliga videos på min blogg istället för att prata ur mig så att mitt hjärta kan få leva några dagar till. HAHA. Men men. Jag dog när jag såg den här på tv:n. Så jag tänkte dela med mig lite.
Hej hej...


Sötis

Kollade min fb häromdagen. Såg att min sötis Alex hade skickat ett meddelande till mig. Det var det sötaste meddelandet jag någonsin fått. Eller inlägg kanske det heter. Då hade hon skickat en länk och skrivit att man kan vinna en hel dag med foppa och att ingen mer än jag kan förtjäna det mer. Hur söt får man bli. Älskar dig Alex. Älskar dig jättemkt.

Nu är det dålig film på tv som gäller. Hoppas på att se en risi frutti-reklam i reklampausen.

Puss Puss



Våfflor

Snart dags för våfflor här hos Linda. Ska bara göra ett kort litet inlägg. Hittade Jay från Idol. Lyssna och njut.
Ciao.


/>

Idol

Har nu sett Idolauditionen från skåne och har bara en fråga som maler i mitt huvud. Hur fan kan skåne ta fram så underbart härligt sjungande karlar? Förra året var det Calle. Jag hörde honom och sa på en gång att han ska vinna. Det var den vakraste rösten jag hört på länge. Och nu när man sitter och tittar på Idol ifrån skåne så kommer en till karl dit öppnar munnen och sjunger med den underbaraste rösten någonsin. Om nån undrar så hette han Jay nånting. Jag vet inte. Men karlar och gitarrer är något helt underbart.

Nu blev jag lite smått chokad här. Trodde Idol var slu. Men nej. Det fortsätter. Wohoo. Men men. Nu måste jag titta. lägger in en liten film med Calle först bara. Så underbar karl. GAHHHH...



Dancing Queen

För att jag trodde att kl var strax efter 24.00




Öh? Va? Är jag flintis?

Oj då. Nu är det ju en evighet sedan som jag uppdaterade min blogg. Men vad kan jag säga. Så mycket har hänt i mitt liv också.
Det enda roliga är väl att jag har fått träffa mormor och morfar igen. Dom Har blivit gammla och jobbiga av sig. Jobbigare än vanligt då.
Sen har jag även fått träffa resten av familjen då vi hade någon form av släktträff och jag höll på att döda mina föräldrar. Hur i helvete kan man vara så egocentrerade som dom?
Jag har börjat i en ny klass och har aldrig känt mig så uttittat som då.
Ja. Som ni ser så händer inget i mitt liv. Men det med klassen räknas nästan inte. För det hände ju i måndags. Är även med i STUNG för jag tänkte att jag kunde hjälpa dom med lite saker som man kan behöva hjälp med. Men fy fan för att vara med i STUNG. Hälften av personerna som sitter i styrelsen har man lust att ge en rak höger. Kommer ihåg i tisdags när det var dags för brännboll. Jag bar på raketerna dit och en i styrelsen säger att vi alla ska nog dela på att bära raketerna dit efterson det är lite tungt. Jättebra tycker jag och tar raketerna den första biten. Trodde jag ja. Haha. Dom sprang ifrån mig det första dom gjorde och sen fick jag bära den där jävla pjäsen enda fram dit vi skulle. Men nu hade jag en sån tur att det kom en kille efter vägen och undrade om jag ville ha hjälp. Jättegärna svarade jag och mer eller mindre kasstade raketerna i armarna på han. Sen när man kommer fram och frågar om va som händer får man ett snäsande/fräsande svar tillbaka att det vet jag och att jag borde flytta på mig. Visst känner man sig behövd. Jajjemen. Eller så inte. Och sådana människor ska bli sjuksköterskor. Lycka till i ditt liv. Jag hoppas nån kommer och är lika sur mot dig nån gång. Fick sån oherhört lust att kalla folk för fittor nu också. Fast det får man ju inte. Men kul hade det varit. HAHA.
Men men. Efter den bbrännbollen blev jag sjuk förkyld och har stannat hemma sedan dess. Och inte har det släppt något heller med min sjukdon. Har fortfarande ont i halsen och huvudet, mår illa och känner mig allmänt nere. Inte bra. Inte bra.
Sen får vi se vad som händer ikväll. Om jag är med på STUNG-middagen eller inte. Känns ju ganska dumt. Pratade med en av dom vettiga i den där styrelsen. Det finns 2-4 st som är någorlunda i den styrelsen. Och hon pratade om att hon skulle kolla om jag fick komma på middagen, annar skulle hon skriva upp mig. Det är ju typ det snällaste jag har hört ifrån dom. Förutom dom gångerna dom skäller på mig för att jag tvättar golven för bra. Det är ju snällt det å.
Men som sagt. Nu sitter jag här och ät megasjuk, Elena är här och våldgästar mig mellan skolans alla föreläsningar och Elena hälsar så gott till alla mina läsare (alla ni 5 eller hur många ni nu är)
Ha det gött allihopa. Det var skönt att få prata av sig ett tag.
Puss Puss