Here is the money that I owe you

OMG OMG OMG OMG. JAG HAR FÅTT EN BÄBIS. Eller så inte. Men nästan.
Annika har fått en hamster. Och nu ska jag älska den med hela mitt hjärta som en riktig bäbis. Ville döpa min lilla älskling till Hinken. Men det fick jag inte för dom som gav mig hamstern. Så jag får ta deras namn. Men det äger fett det med. Så min bäbis heter Blondie. Kanske ska kalla den för Debbie när ingen hör. Haha.
Annars händer inte mycket. Fast det är det det gör. Idag har Annika gjort grupparbete, skrivit mer på kompletteringen och pluggat till tentan på lördag. Och där emellan har jag köpt grejer för mina sista besparingar (TÄNK PÅ HYRAN IDIOT), lagat mat, hjälpt Linda, städat och suttit alldeles för mycket framför datorn. Fattar fan inte hur jag har hunnit med allt detta idag. Det är ju sjukt mycket som har hänt. Just ja. Fick ju min bäbis med. Men det gick ju på 5 min om inte mindre. Så i morgon är det dags för skola, sen hem för plugg till tentan på lördag. De e satan vad man har att ta igen efter att man varit borta i lite över 1 månad. Så vissa saker prioriterar man mer än annat. Som omtentor, och får världens fetaste komplettering på hur man skriver en projektplan. Men så är ju frågan hur intresserad man är av att skriva projektplan när man går en utbildning för att bli sjuksköterska. Ja de e inte undra på att man får kompletteringar.
Nej. Nu är det dags att sova. Annika börjar bli trött nu. Så det sista för idag. Dagens ord: pärlhamster (hoppas nu att det var en sån)
Pusss Puss

I can swallow it whole

Oj Oj Oooojj.
Ja vad kan jag säga. Livet leker och Annika är bara glad för allt.
Om ni inte har förstått den än så har Annika klarat sin jävla tenta. Men det hängde på håret, måste jag säga. Men skit samma. Nu har jag klarat av annu en sak till. Så nu är det inte mycket mer kvar så har jag kommit ikapp alla andra i klassen å.
Annars så har de bara vart lugt idag. Köpte mig ett par byxor idag för 250 kr. Fett värt det. Nästan så att man vill gå och köpa sig ett par till. Diggar dom fett mycket. Köpte mig ett par baggyjeans. Köpte mig en söt liten tröja å, med en pandabjörn på. Så jävla äg tröjja. Ögonen sitter precis på brösten. Haha.
Nee. Men jag ville bara prata om pisstentan som jag klarade av till sist. Nu ska jag sova. Ska upp tidigt å plugga i morrn.
Puss Puss

To be a pain in the ass

Va fan. Hatar att jag inte kan bloggen för fem öre. Skulle ladda upp en bild å allt försvann. Kul kul...   NOT.
Men men. Bilden visar iaf hur jag pluggar. Den va så klockren att jag lära visa den. Men nu ska jag iväg till hemköp och handla mat till mig och till Herman. Herman är hungrig idag.
Annars händer inte mkt. Förutom att jag borde plugga. Va på KTC idag med. Jag blev godkänd. Men det var nog på håret. Annika och blod går inte ihop. Det var rena jävla turen att jag fick sonden. Hahah.
Puss Puss





Dagens ord: Cyanide & Happiness

Seemed like the real thing

Jag förtjänar en stor, STOR medalj. En pokal iaf. Idag har Annika varit duktig och raderat hela hennes inkorg på telefonen. Alla meddelanden försvann på några sekunder. Det gör lite ont i hjärtat. Vissa av dessa meddelanden jag hade vill jag ha kvar för evigt. Men jag vet att det är omöjligt. Speciellt om jag skulle ta och köpa mig en ny mobil. Så nu är det dags att sluta se på det förflutna och börja skåda in i framtiden.
Annars händer inte mycket. Har 1000 saker att plugga till. Men inget som går framåt. Det enda som går framåt är mina fantasier i mitt huvud. Men dom ska vi inte prata högt om här. Dom behåller jag för mig själv.
Men nu måste jag sluta. Däckar snart av trötthet. Har ingen aning om varför jag alltid är så trött. Men nått måste det ju bero på. Somnar tidigt och vaknar tidigt. Har gjort det sen i torsdags. Men men. Jag ville bara berätta att jag borde få en medalj av någon för att jag är så duktig (och så pratar vi inte högt om att det var Linda som raderade alla mina meddelanden)
Puss Puss

Dagens ord: Herman :)

Åh till Magaluf

Cha Cha Bloggen.
Härn sitter jag. Full som ett as. Men inte så full. Har aldrig gått över gränsen ikväll. Känns fett nice.
Har egentligen ingeting att skriva om. Mer än att berätta att jag har varit ute idag för första gången sen mitten på oktober. Jag är kåt som ett as och ingen vill ha mig. Så ser mitt liv ut för tillfället. Och typ ingen ser att jag färgat håret. Eller folk ser det. Det är bara det att jag känner så lite folk att ingen mer kan säga "Oj, är du brunhårig nu". Men det går iaf. Det är bara att le så ler världen emot dig.
Annars så. Folk kan gå vidare med sitt liv utom jag. Jag vill fortfarande att det ska vara slutet på februari 2009. Men det är det inte. Fett irriterande. Varför har jag så svårt att gå vidare med mitt liv? Skrev på facebook idag att jag inte har någe liv. Fick svar från 2 pers att jodå, det har jag. Men nee. Det har jag inte. Hade jag ett liv så skulle jag inte sitta här hemma och hoppas på att få ett ragg så att jag skulle få bort mina frustrationer. Men men. En dag så. Då jävlar. Bara så du vet Linda. Jag kommer att svara jag på att gå på blinddate. Hoppas bara att jag inte kommer att ångra det här efter nu. Annars är livet tipptopp (NOT).
Men nu ska jag sluta mitt fylleinlägg. Hoppas alla andra har det bra iaf. Och jag skrev detta bara för att vädra ut rökdoften från mitt rum. Jag lovar.
Poss <Poss
Dagens ord: Sandvik. Bara för att jag lyssnat på
denna hela dagen.



PS. Kom på att jag borde skaffa en kategori som heter fylleinlägg...

Memory

Glömde ju dagens ord. Fast egentligen inte. Tycker vi tar "Snabba Cash".
Borde ju funka fett bra.
HAHA.
Natti natti

Want you in my rear window

Vet ni vad jag precis har kommit på. Jag kommer att för alltid att leva ensam. Jag behöver folk konstant i min närhet. Eller ofta iaf. Är dom för nära för mycket får jag panik. Men jag vill ha någon som alla andra människor vill. Men allvarligt. Se på mig nu. Nu hade jag chansen att gå ut och festa och riktigt parta loss. Men då väljer jag att sitta hemma framför min jävla dator och inte göra ett skit. Men till mitt försvar är jag sjukt trött. Enda anledningen till att jag inte sover nu är för att jag kommer vakna 3 på natten annars. Jag har nu gjort det 2 dar i rad. Blir bara tröttare och tröttare. Och jag som trodde att jag skulle bli piggare efter min operation. Men men. Det kommer nog snart.
Annars var jag på bio idag. Var å såg "Snabba Cash" med Sanna och Alex. Riktigt mysigt var det. Blir så glad när folk frågar om jag vill följa med på saker. Då känner jag mig älskad för ett tag iaf. Men till filmen. Jag tyckte den var helt ok. Har aldrig orkat läsa boken, mest för att den fick så mycket bra resentioner. Men man kanske ska ta och läsa den nu. Hörde av några unga damer (dom var yngre än mig) attboken var mycket mycket bättre. Men så är det ofta. Se bara på "Låt den rätte komma in".
Men men. Skit i detta nu. Nu ska jag borsta mina tänder. Lägga mig till rätta is sängen och se på avsnitt tre på min nya mangaserie jag börjat att titta på. Har itne kommit längre. Och det är j en vecka sen jag såg de andra avsnitten. Om jag komemr ihåg rätt. Sen ska här sovas. Om inte kåren och olles håller mig vaken hela natten igen.
Kram kram

Bless the bees and the birds

Vet ni. Nu har jag kommit på ett nytt sätt att skaffa läsare. Om jag skriver ner ord som folk vill läsa om så borde ju min blogg komma upp när man söker. Förhoppningsvis. Så dagens ord får bli: Paradise Hotel. Nu får vi bara hoppas att jag kan stava rätt alla orden också.
Annars händer inte mycket. Kom tillbaka till Ö-vik igår. Alla var så glada att se mig. Känns härligt att få vara älskad ibland. Dom tyckte jag var fin i håret med. Syster min har färgat det. Så bye bye till mitt blonda hår. Nu e man brunett igen. Suck suck.
Men anledningen till att jag skriver idag är för letssingit. Älskar den sidan. När man tar sig dit för att söka någon låt man har hört. Så startsidan dom har älskar jag. Där visar dom olika band, grupper, sångare... som finns. Jag har ju pratat om det förr. Och idag så var det
Madness dom ville lyfta fram lite extra. Älskar det bandet. Eller de 2 låtar jag har hört med dom. It must be love och Our house. Så jävla härliga låtar.
Men men. Nu tänkte jag duscha lite och sedan plugga. Annars kommer Mikael att bli arg på mig. Vi ska iväg å äta lunch snart så. Ska bli kinamat. MUMS. Så jag får väl rappa på lite om jag ska hinna.
Kram Kram








Watch out, here I come

Fy fan för tågbiljetter. Har nu köpt mig en enkelbiljett till Ö-vik. Den jäveln gick på 345 kr. FRÅN GÄVLE. Nej. SJ borde ta och göra sina resor något billigare tycker jag. Helt sjukt att det ska kosta så mycket för att ta sig några mil norrut. Usch usch.
Annars häner inte mycket i mitt liv. Har 1000 saker jag måste göra till skolan, men som jag inte orkar. Roligare att sitta på addictinggames och spela helt sjuka spel. Det nyaste jag spela var
Dont whack your boss. Måste säga att linjalen var bäst på det spelet. Helt klart.
Annars sitter jag och tittar på mangaserie på surfen. Har funnit en ny mangaserie jag kan se på nu. Den handlar om bögar. Säger det till syster som säger "Men va fan Annika. Alla mangaserie handlar om bögar". Men det tycker inte jag. Manga är bäst.
Nee. Man kanske borde packa. Har ju inte ens klätt på mig än. Och jag ska åka kl 14.00 härifrån Sandviken.
Kram Kram

Frustrerad

låt mig rida på din discopinne
låt mitt huvud snurra när du går ner
hjälp jag behöver någon
jag vill ha sex på stranden
slå mig bäbis en gång till för att min ensamhet dödar mig
jag behöver assistans
ska försöka med lite hjälp av mina vänner
jag blir helt utslagen
men det är bara priset jag betalar, ödet kallar på mig, öppnar mina ivriga ögon, för jag är mister solsida

No more champagne And the fireworks are through

Gott Nytt År
på er alla där ute.
Vilket nyår det har vart. Trodde jag skulle få sitta helt ensam detta nyåret. Utan alkohol och vänner. Som ni vet så är jag inte så väldans populär i denna stad.
Dagen började bra med lite sistaminuten shopping på ica. Jag införskaffade glitterspray. Det finns glitter överallt nu. Men mest åkte vi till Ica för att finna ett gott bröd till förrätten.
Sedan kom man hem gjorde sig i ordning, började med förrätterna och körde föräldrarna till deras nyårsfest. Kom hem och såg att syster har fixat i ordning allt till maten. Så då äter vi (jag, syster å hennes kompiar). Det var jättegott. Sedan fixade vi maten och bla bla bla. Orka berätta om allt sådant tråkigt. Men åt vi gjorde vi och Johanna och jag är kungar i köket.
Körde syster å hennes vänner till nån fest. Livrädd som satan. Och det med rätta. Dom var fulla som as när jag hämtade dom vid 2 på natten. Jävlar vad 16-åringar super. Det är tur att man glömt själv hur mkt man drack. Blir ju livrädd när man börjar fundera. Fast jag var sen på att börja festa. Var först i 2:an på gymnasiet. Men nig om det.
Min räddning kom mitt på dagen. Malin hörde av sig och undrade om jag var totalt ensam nu på nyårsafton. Men jag sa att jag var ensam först efter att syster å hennes kompisar farit på fest. Så då sa hon att jag fick jättegärna komma. Så det hakade jag genast på. Älskar folk när dom är så snälla. Så då åkte jag till Malin och spenderade några timmar där och slapp vara ensam vid 12-slaget.
Men det jag vill få ut av detta "lilla" inlägg är att jag har kommit fram till ett nyårslöfte. Brukar aldrig ge några, håller dom aldrig. Men nu har jag sagt ett och tagit hand med syrran. Så nu måste jag fan görat. Mitt nyårslöfte detta år är att lära mig dricka whiskey. Och hur det ska gå har jag ingen aning om. Med tanke på att jag tycker att det både luktar och smakar som lacknafta. Så fruktansvärt vidrigt. Och nej, jag har inte smakat på lacknafta.
Det andra jag ville säga var att, SATAN VA SKÖNT DET ÄR AT  KÖRA BIL PÅ NYÅRSAFTON. Av 2 anledningar. Det finns inte ne kotte så långt ögat kan se och man kan köra precis så fort man vill. Och för er som inte vet. Jag har haft bilförbud enda sedan operationen. Så igår va första gången jag satt i en bil sen jag opererades. Och då kör Annika i 40-45 i stan. Kan ju säga att jag blev omkörd ett antal gånger. Bäst var när jag tyckte jag körde så fruktansvärt tokfort på motorvägen och såg sedan att det gick i 80. Men vi kan ju skylla på snökaoset. Nu har det snöat konstant hela dagen. Nice nice.
Men nu måste jag sova. Kl är över 5 och jag måste ju visa mig som piggast å starkast i morrn med tanke på att jag var den enda i familjen som inte drack.
Kram kram