Sötaste som finns

Tror jag dör en smula. Är det bästa som finns. Fan måste tatuera den snart. Så jävla söta dom är...






If someone makes an error

Ja. Vad kan man säga. Har nästan precis avslutat mitt andra Zumba-pass i mitt liv. Fy satan vad man rör sig. Det var länge sedan jag svättades så mycket. Måste se ut som en stor, svettandes, flåsandes och röd flodhäst när jag håller på. Det är tur att ingen ser mig. Sitter inlåst på mitt rum och försöker hålla takten. Inte det lättaste. Har nog svårt att hålla reda på benen och armarna. Sen ska man kasta in rörande höfter i det hela å. Nej. Det blir för mycket för min hjärna. Men jag måste säga att det gick bättre idag än sist iaf.

Måste även tillägga att FAN VAD SKÖNT DET ÄR ATT RÖRA PÅ SIG. Helt sjukt vad man känner sig bra efter. Man flåsar, pustar och frustar. Men det gör inget. Endorfiner behöver man fan mer ofta än de få gånger man rör sig. Endorfiner gör en glad. Kanske det som har fattats i min kropp.

Annars då. Ja. Sitter nu här i handduk, inpackat hår och ansiktsmask. Tänkte jag kunna unna mig lite torsdgslyx. Funderar på att köra en bodyscrub när jag tvättar av mig inpackningn och mask. Skulle sitta fint. Och sen när jag är nyduschad och fräsch så ska jag äta en banan. Här snor vi apornas kompisar. MOAHAHAHA.

Nej. De e 5 min kvar. Man kanske ska kasta ett öga på fejjan å innan de e dags för duschen.

Puss Puss

Ja. Jag vet

Det blir mycket texter idag. Men jag är väl på ett sådant humör. Hatar själv att läsa en massa texter på bloggar. Men ibland måste man bara lägga in dom. Den här var så fin. Povel var rätt duktig ibland han. Annars är det mest "Lingonben" jag diggar som han har gjort. Men men. Här kommer "Tänk dig en strut karameller".


Tänk dig en strut karameller –
Så är ditt liv
dag efter dag

Färgglada små bagateller
Njut dem med välbehag

Lär dig att välja dem rätt – min vän
Lär dig att ta det lekande lätt – min vän
Tänk på när morgondan tyckes dej svår
att idag var imorgon igår
och det gick också

Allt är en strut karameller –
Stort eller smått
Ont eller gott

Se det hela som så
En dag ska du träffa på
just den som du helst vill ha –

 

 


Först då blir du riktigt gla´.

 

 

 


What the fuck do I care?




We could be together,
the romance of the century.
but it's late at night and you ain't talking to me,
and you could be the answer,
I could be the one,
I could walk away and leave it all undone.



But you're ugly as sin and you'll never get laid for free

Är man hemma i viken då. Åkte hem för att jag skulle till tandläkaren i fredags. Gissa vem som inte kom dit. Helt sjukt att man ska försova sig så pass mycket. Så sjukt irriterande. Men men. Jag var jävligt snabb på att ringa dit och fixa till det. Men ändå. Sjukt irriterad var jag.
Åkte te E sedan på eftermiddagen. Var hos henne nästna hela dagen. Och hon skrattade gott åt att jag försov mig där på morgonen. Det var ju hon som väckte mig 5 min efter att jag skulle ha varit hos tandläkarn. Är fortfarande sjukt irriterad över det hela.

Annars då. Ja. E fråga en massa om J. Dom är ju kompisar. Så de e kanske inte så konstigt. Men ändå. Jag har så svårt att prata om känslor. Och sen när jag är hos E ringer "Pappa". Och första han frågar är hur dejten med J gick. De e tur att E inte hörde vad han fråga om. Visste inte riktigt vad jag skulle svara där. Rädd blev jag och gömde mig i köket för att slippa ha en plublik att prata inför.

Nu för tillfället sitter jag hemma och väntar på att mamma och pappa ska komma med mat. Hungrig som ett as är jag. Och ont har jag. Kan knappt röra mig. Har så sjukt jävla ont i hela ryggen. Allt gör ont när jag rör mig. Trodde det hade blivit bättre igår. Då kunde jag nästan röra mig helt obehindrat. Men nej. I morse när jag vakna hade jag ondare än någonsin. Vet knappt vad jag ska göra med min rygg. Är det inte svanken så är det skuldran. Dör snart om ingen vill fixa till det.

Tänkte att det skulle bli ett kort inlägg här. Men det blev visst långt. Men men. Jag kan avsluta med 2 bilder i alla fall. Så får jag in lite roliga saker i denna blogg förutom text. Första bilden är tagen på en lyktstolpe här i Sandviken medan den andra bilden hitta i ett toalettbås på bion i Gävle. Små underbara saker som gör en så glad, så glad.





Då så. Då ska jag fortsätta sitta här och gråta i min ensamhet. Har så sjukt ont. Men men. Ha de bra folket så höres vi.

Puss Puss

Och sedan över sängen en gipsvgjutning av hans lem

Då är L här hos mig. Vi skulle vara duktiga och se på streamade föreläsningar. Det gick ju bra. Vi kom igenom första klunsen med streamade föreläsningar. Sen ville dom andra inte visas. Så vi har försökt. Tro inge annat. Vi har varit duktiga idag. Inte vårat fel att cambro inte vill visa föreläsningarna. Så HAHA.

Sen vill jag bara lägga ut en musikvideo. Bästa låten Partaj har gjort hittils. Enligt mig då. Helt underbar. Men men. Här kommer den.
Puss Puss


And you could be big business, the chairman of the company

Ja. Vad ska man säga. Annika är glad. Helt överförtjust. Annika ska på hockey i morgon. Känns fett jävla nice. JAG SKA PÅ HOCKEY. Jag vet. Inte mycket att bli uppspelt över. Men men. Det var så länge sen. Ska bli så roligt.
Annars då. Jag har fett jävla ont i ryggen. Var hos L nu och hon knåda och tröck tills jag inte hade någe luft kvar i mina lungor. Satan vad jag skrek. Och eftersom L bor på nedersta botten och vi låg i hennes säng som står vid fönstret titta folk in som om dom aldrig sett två damer ligga på varann. Men men. Vi får hoppas på att de släpper lite till i morrn. Annars blir jag nog stelaste människan på hela Fjällräven Center.

Annars har jag tittat på en ny manga-serie. Inte så konstigt. Gud vad jag grät på slutet. Eller grät och grät. Jag ville gråta men det kom inget. Helt underbar är den. Se den. Ska bara ta reda på vad den heter. Jag är inte så bra på att komma ihåg alla japanska titlar.
Då har jag letat. Den heter så vackert som Kuroshitsuji. Se den. Ni kommer inte att ångra er. Och alla människor som är med. Man blir kär i dom alla. Utom dom elaka personerna då. Dom vill man bara ha ihjäl.
Men det finns ju både en anime och en manga. Nu blir det svårt att hålla isär dessa två. Men båda är värda att ta sig igenom. Fast animen följer ju ett helt annat mönster än mangan. Fast mangan är ju inte färdig heller så. Kan ju bero på det.

Då har jag väl inge mer att prata om. Gjorde tenta i fredags som gick helt åt helvete och träffa en person efter jag aldrig mer vill se. Ska bli fett skönt att åka hem på torsdag. Det kan jag lova. Ska inte bry mig om något annat än mig själv. Bättre kan de inte bli. Hahaha. Sen kanske man ska ta och träffa J å. Det kan ju bli skoj det å.

Nej. Nu ska jag göra något åt min onda rygg. Sova kanske. Somnade vid 12 idag och drömde världens värsta dröm. L kom hem till mig och var jätteelak. Har aldrig sett henne så. Och bakis var jag å. I drömmen. Nu mår jag underbart. Bara trött.
Men men. Nu får jag runda av. Kanske lägga in en bild på Kuroshitsuji å. LÄS DEN. DET ÄR EN ORDER.

Puss Puss




You could spend your time getting high and watchin' TV

Ja. Vad ska man säga. Annika är i upplösningstillstånd och hennes hår har aldrig sett värre ut. Denna ångest som gnager i mig är fruktansvärd. Men men. Saker börjar att lösas upp.
Ska prata med människan som jag har mest ångest över. Visserligen ville människan prata i början av veckan. Men med tanke på att jag har tenta i morgon har jag skjutit upp samtalet. Inte bra det heller. Men men.
Sen har jag även ångest över tentan. Varför ska man alltid ta och plugga så lite för? Sitter nu och hetspluggar. Inte för att det kommer att hjälpa. Men men. M är snäll i alla fall och säger att jag är duktig. Så det borde ju gå bra. Bara man tänker efter lite så. Alla dessa sjukdomar och åtgärder går ju nästan hand i hand så...
Och det tredje som jag har ångest för. Korridoren. Denna hemska korridor. Som ni kanske har läst innan så var jag så sjukt less på alla dessa fester. Jag ringde Securitas. Är nästan stolt över mig själv att jag vågade. Var en så sjukt stor befrielse. Men allt detta i efterhand. Nu går folket omkring och anklagar allt och alla. För det MÅSTE ju vara någon ifrån våran korridor. Det kan ju inte vara någon från korridoren under. Och absolut inte någon från lägenheterna bredvid våran. För inget hörs ju ut. Jo tjena. Det hörs ju för fan vida omkring. Det är nog bara folk som inte vågar säga något. Men men. Arga är dom i alla fall. Sjukt arga på den som ringde. Och roligaste av allt är att dom inte misstänker mig. Lilla söta Annika som inte vågar göra någonting. Men skärpning har de blivit. Väldigt mycket. Men de tycker jag dom kan ha tänkt på innan. Folk störs av ljud. Speciellt när musik spelas så pass högt och när de skriker i korridoren att "ALLA SKA MED". Nej småflickor. Alla vill inte med.

Annars då. Ja. Vad kan jag säga. Är så sjukt glad för alla dessa människor jag har runt i kring mig. Fick ett mess igår av J som undra om vi skulle på bio. Chocken där. Jag som redan lovat E att vi ska på bio när jag kommer hem. Men men. Jag får väl gå på bio två gånger då.
Sen idag ringde pappa min. Eller pappa och pappa. Jag kallar han för pappa. Han ville bara kolla så att jag äter mat nu medan har har åkt hem. Hur gulligt är inte det då. Och jag äter. Lovar och svär. Sen om det är bra mat eller inte går ju att diskutera. Men mat får jag i mig.

Det var väl allt för idag. Ville mest bara prata av mig min ångest här. Och lite om mina söta vänner. Tror jag ska ringa L också. Höra hur det är med henne. Prata lite plugg även. Sen kanske man ska ta en tripp förbi M också. Mycket att göra idag. Jag som borde plugga. Oj Oj.

Men men. Nu får jag sluta. Ha de gött folket så höres vi.

Puss Puss

You could pray to jesus, or allah, or satan maybe

Jag HATAR min korridor. Verkligen hatar. Hur fan kan man vara så omänsklig som dessa människor som bor här. Man får inte se på tv i allrummet. Man får inte sova om nätterna. Och varenda, VARENDA jävla helg måste man ligga och lyssna på alla deras jävla fester. Hur fan får man vara så jävla självisk. Det måste bli ett slut på det här. Jag orkar inget mera. Det är alldeles för mycket festande här. Ikväll ringer jag fan securitas. Om dom håller på efter 2. Jag klarar det inte längre. Jag måste få sova. Och dom, förlåt, jävla fittorna i denna korridor kommer jag en vacker dag att kasta ut. Dom skriker om kvällarna varenda dag. Vardag som helg. Men helgerna är ju snäppet värre eftersom de då även är jättefulla. Varenda helg är det någonting här som går sönder. Om en sak till går sönder får dom fan i mig dra. Då får dom bo på något annat ställe. Jag är totalt slutkörd nu.

Annars då. Ja annars känner jag mig som den ensammaste människan på hela jorden. Jag har vänner. Det är inte det. Men dom har sällan tid för mig. M har ju hittat nya vänner och är konstant med dom. L är jämt med sin pojkvän. Hon beter sig som om att hon aldrig har haft nån. Var och såg på film med henne ikväll. Hon och hennes pojkvän började hålla på med värsta förspelet. Blev irriterad och sa till dom. Och dom börjar prata om att dom bara pussas. Visst visst. För det är ju så jävla kul att sitta där bredvid dom när dom håller på. ÅH. Jag blir så irriterad. Sjukt irriterad. Vart är mina vänner som vill vara med mig. De e ju tur att jag alltid har E. Även om hon är hemma i gävle så är hon en klart mycket bättre vän. När man hälsar på henne så sitter inte hon och sin karl och håller på medan jag sitter bredvid och tittar på.

Oj vad jag gnäller. Men jag är så sjukt irriterad på det här nu. Vill verkligen inget mer nu. Undrar vad securitas har för nummer å. Det ska jag leta upp.

Nej. Men för att göra detta inlägg lite roligare. Sitter och lyssnar igenom mina favoriter på youtube. Det är en hel del. Har lyssnat på en massa jag glömt att jag lagt till. De e ju lite småroligt. Så jag tänkte lägga ut en fin liten låt.
Så på återseende med er folket.
Puss Puss