If someone makes an error

Ja. Vad kan man säga. Har nästan precis avslutat mitt andra Zumba-pass i mitt liv. Fy satan vad man rör sig. Det var länge sedan jag svättades så mycket. Måste se ut som en stor, svettandes, flåsandes och röd flodhäst när jag håller på. Det är tur att ingen ser mig. Sitter inlåst på mitt rum och försöker hålla takten. Inte det lättaste. Har nog svårt att hålla reda på benen och armarna. Sen ska man kasta in rörande höfter i det hela å. Nej. Det blir för mycket för min hjärna. Men jag måste säga att det gick bättre idag än sist iaf.

Måste även tillägga att FAN VAD SKÖNT DET ÄR ATT RÖRA PÅ SIG. Helt sjukt vad man känner sig bra efter. Man flåsar, pustar och frustar. Men det gör inget. Endorfiner behöver man fan mer ofta än de få gånger man rör sig. Endorfiner gör en glad. Kanske det som har fattats i min kropp.

Annars då. Ja. Sitter nu här i handduk, inpackat hår och ansiktsmask. Tänkte jag kunna unna mig lite torsdgslyx. Funderar på att köra en bodyscrub när jag tvättar av mig inpackningn och mask. Skulle sitta fint. Och sen när jag är nyduschad och fräsch så ska jag äta en banan. Här snor vi apornas kompisar. MOAHAHAHA.

Nej. De e 5 min kvar. Man kanske ska kasta ett öga på fejjan å innan de e dags för duschen.

Puss Puss

Kommentarer
Postat av: Dennis

Kung att du rör på dig =) aldrig fel oavsett person!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback